Ben cok mu alinganim? (Lutfen duzgun yorum yapin cok ihtiyacim var)

Seri manipülatör annen

Aslinda boyle olma sebebim annem,annem insani geriyor kiskirtacak cumleler diyor sabrediyorum olmuyor cildirtiyor beni bir cevap veriyorum iki veriyorum en son sac bas gircek hale geliyoruz bugun de girdik birbirimjze bana pat pat yapistirdi sonra babana diyorum dedi ben de bagirarak hayir diyerek yakasindan cektim cunku babam cok sinirli ve dovuyor o da o zaman git dedi gitmem dedim konusucaz dedim birden aglamaya basladi bak git bayilicam icim fena dedi ama yalan ben dayak yedigimde gercekten bayildim inanmadi gitti ben de sana inanmiyorum dedim inanma allah canimi alsin ben salagim oluyum kurtuluyum senden dedi agladi agladi sonra hic bir sey olmamis gibi sustu herkes senin istedigin gibi davranmaz evlenince napicaksin sen dedi bir suru ogut verdi nemrut dedi gitti

Anneniz normal değilken sizin tepkileriniz çok anormal değil. Bir anne evladına nasıl seni söyleyeyim de baban dövsün der? Anne kız karşılıklı birbirinizi pek sevmiyorsunuz anlaşılan.

Anneniz normal değilken sizin tepkileriniz çok anormal değil. Bir anne evladına nasıl seni söyleyeyim de baban dövsün der? Anne kız karşılıklı birbirinizi pek sevmiyorsunuz anlaşılan.
Aksine ben annemi seviyorum ilimli olmaya calisiyorum ama o cok gergin ve sinirini bana puskurtuyor

Bırakın gelin görümce yesinler birbirlerini siz neden ağlıyorsunuz ben kavga cıkınca oturup meraklı gözlerle izliyorum aradada yapmayın etmeyin diyorum tabii ki

Bırakın gelin görümce yesinler birbirlerini siz neden ağlıyorsunuz ben kavga cıkınca oturup meraklı gözlerle izliyorum aradada yapmayın etmeyin diyorum tabii ki
:) aslinda kavgaya da agladim daha cok kucuk cocuk biz onu dovuyormusuz gibi agladi ki millet oyle sandi millet basimiza toplandi rezil olduk

Anlattiginiz tüm olaylardan bağımsız bir cevap vereyim. Annenizin bu söylemine bile alinmissinjz bence evet alingansiniz

Konu sahibi ne burcu bilmiyorum da ben yay bırcısı bir hanım olarak gelemiyorum arkadaş ya yengeç burcu, bu ne buram buram her şeyin dramı, hüznü, didik didik eşilmesi
Aynen bende koç burcu olarak dan dan konuşan biri olarak beni tanıyana kadar herşeye alınıyorlar dram üstüne dram

konuyu yeni okuyanlar anneme yaklasilmiyor cok zor birisi hep beni elestiriyor modumu dusuruyor uzun uzun dusundum sorun ben de mi degil ya degil ayiriyorlar beni para gordugum yok ya ogluna her istedigi aliniyor 100 lira 50 lira 30 lira veriyor ip (orgu ipi) bu arada para yok diye atki bile almadilar kendim ördüm ogullari bu sene 5. pantolonunu aldi 7 lira anne para ver dedim yok dedi oglu istedi once ona da yok dedi aa surda varmis deyip verdi ogullari asiri kiymetli evde esek basi gibi hissediyorum kendimi surekli ona para veriliyor her istedigi aliniyor kavga edilse bile hakli cikariliyor ben evde aniran bir esek gibiyim afedersiniz herkes duyuyor ama kimse takmiyor beni

Size öyle gelmiş , kimse bakmaz. Baksa da öyle anlamaz. Her iki çocuktan biri kendini yere atarak ağlar zaten.

Ergenlikten çıkmanız gerekiyor artık. Modunuz da hep dusukse enerji somuruyor olabilirsiniz.

Alinganlikta zor bir şey.

Siz orda degildiniz kadinin biri sordu bu cocugu dovdunuz mu diye oyle agladi butun sokak inledi polisi ariyorlardi

Kardesiniz kaç yaşında?
Yani küçükse ve pantolonu yirtiliyorsa alınması normal değil mi?
Harçlık konusunu bir de anneye sormak lazım.
Harçlık alınca nereye harciyorsunuz?
İnternet, gereksiz kontör, sigara gibi???
Annenin lafları ağır tamam tasvip etmiyorum.
Dövmesini hele hiç tasvip edemeyiz.
Ama siz anneye nasıl davraniyorsunuz?
Evde yardım ediyor musunuz mesela?
Gece sabaha kadar yatmayip öğleden sonra kalkan geclerdenseniz inanın hiç cekilmiyorsunuz.
Anlattiginiz konuya gelince sizinle alakası olmayan şeye ne kızıp sinirleniyorsunuz ki?
Havadan nem kapmayin.
Hayat geçmez böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…