- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
tesekkur ederim :)Hayir degilsin.
cocuga degil gelin ile gorumce birbirine girdi orada kizdigim nokta o idi.Açıkçası ben ağlamanıza neden olacak bir sorun göremedim... adı üstünde çocuk biraz anlayış göstermek gerek..
tesekkurler :))Tepkileriniz normal bence
18 e giricem evet modum hep dusukturYaşınız kaç ?
Modunuz her düşük müdür ?
Anneme bunu anlatamiyorum ki annem diyor ki ben sana mal dedim diye mal mi oldun bugun baya bir agladi ben beyinsizim dedi Allah canimi alsa da kurtulsam senden dedi cok zoruma gitti iki lafindan birisi domusuk nemrut alingan mutsuz nasil mutlu olabilirim boyle bir anne ile cocuk gibi hic kendini elestirmoyor laflari bicak gibi“Mal” kelimesinin şakası falan olmaz. Sanki bu konuda siz değil de anneniz 18 yaşındaymış gibi. Haklısınız sonuna kadar
tesekkur ederim deniyorum gulumsemeyi annemi seviyorum ama hareketleri asiri sinirime dokunuyor elimden bir kaza cikacak diye korkuyorumO anneyle bu halinizi koruyabilmeniz bile mucize. Anlaşılan enerjinizi sömürüyor.
Takmayın. Hep gülümseyin. ☺
maalesef yapmiyor ben de alingan biriyim ama her seye degilBir annenin kızını hep sen yaparsın başarırsın diye desteklemesi gerekir. Nemrut , domuşuk mal hiç hoş değil . Ben olsam amaan boşver bunumu takıcam derdim mi yok deyip geçiştirirdim .çok işe yarıyor. ah keşke 18 kalsaydım
ya sanirim onlara gore espri anlayisim farkli annemin yegeni anneme mal diyor guluyorlar bunu saka anliyorlar bu bana uymayinca da her seye alinan oluyorum evet alinganim ama buna da herkes alinirgelin görümce kavga etti, gezmek zehir oldu diye ben ağlamazdım
yada annem şalını neden öyle bağladın dedi diye somurtmazdım
ama herkesin ruh hali başka tabi
bazı insan yanağından makas alsan alınır, kimisine salak dersin o da sana bi laf der güler geçer
iletişim şekilleriniz uymuyor bence yakınınızdakilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?