Hic beklemedigim hareketler gerçektenKlasik sevgili bulunca totosu kalkan arkadaş modeli. Kendi haline bırakın, görmemişliği geçince düzelir.
Ve abartmıyorsunuz bence gayet haklısınız.
Uzaklasicam galiba ondan...Hoş bir davranıs değil.
Ilişkileri başlarken ona destek olup olmamak ya da hasta olmakla alakası yok.
Biri ile konuşurken telefona bakmak, karşıdakini basından atmaya çalışmak ve çiçek muhabbeti çok çirkin .
Bozulmakta haklısın .biraz uzak dur.o aramadan sen arama. Yeter bence.
Normalde değilim ama uzun sure dışarı çıkamadin bi nefes al diyip disari cikinca ben sevgilimle buluscam demesi sok etti beniSiz hassas olabilirsiniz de arkadasinizin nezaket sahibi olmadigi kesin.
Balla beni de. Sanki kolundan çekilip hava almaya zorla çıkarılmış gibi.Normalde değilim ama uzun sure dışarı çıkamadin bi nefes al diyip disari cikinca ben sevgilimle buluscam demesi sok etti beni
Zaten eskisi gibi olamiycam galiba.Arkadasin uçuşa geçmiş. Akli da öyle. Yere cakilirsa ilk aricagi kişi yine sen olursun. Simdiden tepkini koy
Hic huyum olmayan seyler iste. Herkesin yerini bilmek lazim. Çok saskinim sadeceŞu sevgilisi olunca arkadaşlarına sırt ceviren tiplerden belli mi arkadaş. Ben olsam böyle bir insana arkadaş demem. Çünkü sevmem yapmacık tipleri. Sevgilisi yokken benden iyisi yok , sevgili yapınca benı ezmeye çalışmalar. Hiç gelemem öyle şeylere .
Öyle insanlar hayatta hep yalnız kalır dengeyi kuramadigi için ama bende sana tavsiye mesafe koy. Ha bu arada operasyon içinde geçmiş olsunHic huyum olmayan seyler iste. Herkesin yerini bilmek lazim. Çok saskinim sadece
Cok tesekkur ederim. Uzaklasmakta fayda var galibaÖyle insanlar hayatta hep yalnız kalır dengeyi kuramadigi için ama bende sana tavsiye mesafe koy. Ha bu arada operasyon içinde geçmiş olsun
HaklısınızBen de olsam çok bozulurdum ve bir süre de görüşmezdim. Her şeyden önce dostta vefa duygusu olmalı. Şartlar değişince değişmemeli.
Ne gereksiz ne zavallı insanlar yaratıyorsun yarabbim!Merhabalar...
Arkadaşımın bir hafta once bi sevgilisi oldu. Uzun zamandır arkadasimi seven biri. Sonunda bi sans verdi. Ve bu olayda benden cok fikir aldi. Ben de fikir verdim ona, akisina birak dedim. Bu hafta ise ben operasyon gecirdim. Beni ziyarete geldi ama surekli elinde telefon erkek arkadaşıyla konustu. Bana gelince gecmis olsun dedi, nasilsin dedi konular acti. Ama bana bisey soruyor ben anlatirken gözü telefonda surekli. Benim yanimda yarim saat kaldi. Hava almak icin disari cikalim dedi, ciktik. Sonra birden sevgilimle buluşcam seni eve birakiyim dedi. Eve gelirken bi gul vardi elinde. Bana verdi sana aldim dedi... ben tesekkur edince " saka yaa sevgilim almis bana dedi. Ben de sok gibi kaldim. Ben mi hassasim sizce? Cok kırılgan biri değilimdir ama en yakin arkadaşımın böyle düşüncesiz davranmasina bozuldum galiba. Bana derseniz ki sen cok buyutuyorsun, gerçekten hak veririm. Sizin fikriniz ne? Hakli miyim bozulmakta?
Umarım kisa zamanda kendine gelir. Ilginç bir insana donustu suanİlk fingirdeme dönemlerinde insanlar çok çekilmez oluyor keşke herkes ilişkisinin ilk üç ayını filan bi mağarada geçirse de normal insanların gözüne görünmese. Arkadaşınız normale döner biraz zaman verin yaptığına da alınmayın o ne yaptığını biliyo mu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?