Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

paranoyak mı ne münasebet canım herseyimizi. bohça gibi seremeyiz herkesin önüne bazı şeyler bizde kalmalı ayrıldığın iyi olmuş kurtulmuşsun ayol

Efsanesin sen ya bayıldım cevaplarına
çok güzel yorumladın gerçekten de böyle

paranoyak mı ne münasebet canım herseyimizi. bohça gibi seremeyiz herkesin önüne bazı şeyler bizde kalmalı ayrıldığın iyi olmuş kurtulmuşsun ayol
Böyle sizlerle de konuştukça bi nebze olsun rahatladım gerçekten kendimi suçlamaktan bi hal olmuştum

Böyle sizlerle de konuştukça bi nebze olsun rahatladım gerçekten kendimi suçlamaktan bi hal olmuştum
manipüle etmeye açılıyor seni ezmeye ezdirme kendini kim o sadece bir erkek arkadaş asla kendi değerini küçümseme ezilip büzülme aman ne bok yerse yesin gıcık oldum ya bana böyle soracak erkek gelip parçalarım onu ben onun benden önce ne bok yediğini biliyor muyum ki gelip bana hesap sormaya kalkıyor hayırdır :::))) ezdirme kendini canı m

arkadaşim 9 senelik evliyim esim daha birgun nerde kimle ne zaman diye bir soru sorma geregi duymadi bende ona sormam.
iki iliski yasayacagiz diye gecmisinizi sorgulayan insandan hemen kaçın, sizin hayatinizi sorgulama luksunu kendinde bulan insan normal degildir.

Anlatsan bir dert anlatmasan bir dert, en iyisi anlat kurtul sonradan öğrenip sorun çıkaracağına..

Anlatsan bir dert anlatmasan bir dert, en iyisi anlat kurtul sonradan öğrenip sorun çıkaracağına..
Niye anlatsın ki, mecbur mu geçmişteki özelini tüm detaylarıyla dökmeye? Sorun çıkaracak kafadaki biri, bu konu olmasa başka şeyden sorun çıkarır, zihniyette sakatlık var çünkü.

Niye anlatsın ki, mecbur mu geçmişteki özelini tüm detaylarıyla dökmeye? Sorun çıkaracak kafadaki biri, bu konu olmasa başka şeyden sorun çıkarır, zihniyette sakatlık var çünkü.
Bu söylediğiniz o kadar doğru ki. Çok uzağa gitmeye gerek yok, bu konunun içinde bir uye yazdi. Bakire oldugunu soylemis, bu kez diktirdin mi diye sorulmus. Kafasi hasta bu tiplerin.

Tabiki anlatmak mecburiyetinde değil ama ya ileride anlatmadığı şeyler karşısına çıkarsa?

detay istemesi kendi yetersizlik algısından mı, onlar üzerine fantezi kurma ihmalinden mi anlayamadım. Gereksiz sinir bozukluğu.

Bir insanın günahını bilebilirsin ama tövbesini bilemezsin. Seviyorum bu sözü. Allahın örttüğünü sen niye açık ediyorsun ki? Bazi sırlar sana kalmali, en yakınım dediğin insana dahi anlatmamalisin. Bu bundan sonra kulağına küpe olsun. Benim exte iliskinin sonlarına dogru böyle sacmalamaya başladı. En sonunda bastim tekmeyi yolcu ettim. Hala Allahim iyi ki iyi ki nasip etmedin diye şükrederim. Böyle birini kendine reva görme sakın.

Ay yok neden suçluyorsun kendini. Bu adam inanılmaz sorunlu ya. Ne munasebet böyle soruyor ediyor ayrıntılı sekilde falan. Hayır içine sinmemis madem ne demek bundan sonra fb olalım ruh hastasi gerzek. Ay çok sinirlendim. Aman lutfen ararsa dönerse falan sakın izin verme. Hiç muhattap olma.

Bekarsin, kendi dogrularina gore bekar insanlarla istedigini yasarsin bu kimseyi ilgilendirmez, bir ozur ya da kabahat de degil. Hic kendini ezdirme, eline el degmemis kiz arayan gitsin bulsun. Adam takintili sizde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…