Efsanesin sen ya bayıldım cevaplarınaBen çok hazır cevabım bu konularda
Bana da bi mal sürekli soruyordu ikna olmayınca da iftira attı ee ben de durur muyum ‘ sen de g…ünü v… mişsin duydum herkesten’ dedim Apıştı kaldı daha da açamamıştı bu konuyu tabi iğrenç biri olduğu için başka bir nedenden tekmeyi bastım. Hâlâ peşimde deprem bahanesiyle bile aradı engel attım.
Tavsiye ederim geçmişi açan erkeklere siz de ‘ hiç pasif anal seks yaptın mı’ diye sorun.’Ne alakası var’ derse ‘bak benim için önemli değil ama günümüzde yapan çok böyle bir şey varsa bana söyle’ diyin Bu zihniyettekiler ondan anlar. Onları onların silahıyla vurun
Y yagmursr_ hani sen diyorsun ya erkeğin geçmişi anlatmasıyla kadınınki bir değil sen de ona bunu sor bakalım da görsün
çok güzel yorumladın gerçekten de böyleÇünkü zaten sen kendini suçlu, kötü, değersiz görüyorsun, bu enerjiyi yayıyorsun, bunu hisseden adi herif de ordan yürüyor, egosunu senin üzerinden tatmin etmek için.
Farkında olmasan da "ben kötü şeyler yaptım, yaşadım, haklı tabii kabullenmemekte" kafasındasın, o yüzden de ağzının payını verip haddini bildiremiyorsun, kendini iyice kötü hissedip perişan oluyorsun. Sende de bu anlamda sıkıntı var bence.
Böyle sizlerle de konuştukça bi nebze olsun rahatladım gerçekten kendimi suçlamaktan bi hal olmuştumparanoyak mı ne münasebet canım herseyimizi. bohça gibi seremeyiz herkesin önüne bazı şeyler bizde kalmalı ayrıldığın iyi olmuş kurtulmuşsun ayol
manipüle etmeye açılıyor seni ezmeye ezdirme kendini kim o sadece bir erkek arkadaş asla kendi değerini küçümseme ezilip büzülme aman ne bok yerse yesin gıcık oldum ya bana böyle soracak erkek gelip parçalarım onu ben onun benden önce ne bok yediğini biliyor muyum ki gelip bana hesap sormaya kalkıyor hayırdır :::))) ezdirme kendini canı mBöyle sizlerle de konuştukça bi nebze olsun rahatladım gerçekten kendimi suçlamaktan bi hal olmuştum
Bence bu konunun (kendinle ilgili olan) üstüne git, gerekirse destek al, böyle düşünüp kendine böyle bakarsan bi sonraki ilişkin de sıkıntılı olur.Efsanesin sen ya bayıldım cevaplarına
çok güzel yorumladın gerçekten de böyle
Niye anlatsın ki, mecbur mu geçmişteki özelini tüm detaylarıyla dökmeye? Sorun çıkaracak kafadaki biri, bu konu olmasa başka şeyden sorun çıkarır, zihniyette sakatlık var çünkü.Anlatsan bir dert anlatmasan bir dert, en iyisi anlat kurtul sonradan öğrenip sorun çıkaracağına..
Bu söylediğiniz o kadar doğru ki. Çok uzağa gitmeye gerek yok, bu konunun içinde bir uye yazdi. Bakire oldugunu soylemis, bu kez diktirdin mi diye sorulmus. Kafasi hasta bu tiplerin.Niye anlatsın ki, mecbur mu geçmişteki özelini tüm detaylarıyla dökmeye? Sorun çıkaracak kafadaki biri, bu konu olmasa başka şeyden sorun çıkarır, zihniyette sakatlık var çünkü.
Tam olarak öyle. Sorun adamin kafasinin sakat olmasi.Bu söylediğiniz o kadar doğru ki. Çok uzağa gitmeye gerek yok, bu konunun içinde bir uye yazdi. Bakire oldugunu soylemis, bu kez diktirdin mi diye sorulmus. Kafasi hasta bu tiplerin.
Yalan bahanesi. Tabii ki verilmez. Kimseye verilmez, şaka gibi.Güya diyor ki ben geçmişine karşı değilim sorduğum halde yalan söylemene karşıyım. Kaç kişi ile yaptın bunu vs vs ya bu detaylar verilir mi ya
Tabiki anlatmak mecburiyetinde değil ama ya ileride anlatmadığı şeyler karşısına çıkarsa?Niye anlatsın ki, mecbur mu geçmişteki özelini tüm detaylarıyla dökmeye? Sorun çıkaracak kafadaki biri, bu konu olmasa başka şeyden sorun çıkarır, zihniyette sakatlık var çünkü.
Zerre yoktu karşına çıkmasıTabiki anlatmak mecburiyetinde değil ama ya ileride anlatmadığı şeyler karşısına çıkarsa?
Ne yapsan olmuyor ya kafası bozuk olanınBu söylediğiniz o kadar doğru ki. Çok uzağa gitmeye gerek yok, bu konunun içinde bir uye yazdi. Bakire oldugunu soylemis, bu kez diktirdin mi diye sorulmus. Kafasi hasta bu tiplerin.
Zerre ihtimal olmasa bile anlatıp kafanı rahatlatman çok çok önemli.Zerre yoktu karşına çıkması
Terk edilsem gene dokunmazdı bu kadar da teklifi iğrençti bu gözle baktı anlatınca da böyle olduZerre ihtimal olmasa bile anlatıp kafanı rahatlatman çok çok önemli.
Bir insanın günahını bilebilirsin ama tövbesini bilemezsin. Seviyorum bu sözü. Allahın örttüğünü sen niye açık ediyorsun ki? Bazi sırlar sana kalmali, en yakınım dediğin insana dahi anlatmamalisin. Bu bundan sonra kulağına küpe olsun. Benim exte iliskinin sonlarına dogru böyle sacmalamaya başladı. En sonunda bastim tekmeyi yolcu ettim. Hala Allahim iyi ki iyi ki nasip etmedin diye şükrederim. Böyle birini kendine reva görme sakın.6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Ay yok neden suçluyorsun kendini. Bu adam inanılmaz sorunlu ya. Ne munasebet böyle soruyor ediyor ayrıntılı sekilde falan. Hayır içine sinmemis madem ne demek bundan sonra fb olalım ruh hastasi gerzek. Ay çok sinirlendim. Aman lutfen ararsa dönerse falan sakın izin verme. Hiç muhattap olma.Böyle sizlerle de konuştukça bi nebze olsun rahatladım gerçekten kendimi suçlamaktan bi hal olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?