Arkadaşlar benm ki onemli bir sorun degil ama size danismak istedim. Benm esimin dukkani var ben oraya ara sira ugrarim bir yere gittigim zaman donuste mesela. Esim hep bana kizar insanlarla mesafeni koru konusma slm verme vs. Bende esimden cekinirim. Bugun dukkanda 2 eleman vardi pek samimi degilimdir onlarla.gerekmezse konusmam. Biri aile dostumuzun cocugu evimize gelmisligi var bunlar aralarinda sohbet ederken bende ordayim biri nedir benm bu esralardan cektigim of falan dedi ama 2 kere bagira bagira sonrada guldu. Sizce neden boyle birsey yapti ben insanlara fazlami samimi oluyorum. Esra diye beni kastetmemis olabilir mi telefona bakiyorlardi. Sizce fazlami yuz goz olmusum. Yoksa bozulmamali gulup gecmeli miydim sonuc olarak biraz cekinmesini beklerdm bnm ismimde esra diye boyle bise soylememeliydi diye dusunuyorm...
bilemedim şimdi çok yüz göz olduysanız belki buna güvenerek demiş olabilir
ama ne olursa olsun kötü bir davranış
ben olsam hangi Esra'dan bahsettiğini anlamaya çalışırdım şaka yolu ile vs.
Duymamazliktan geldim ama cok saygisizca geldi bnada iyice yuz goz olmayayim diye hic birsey demedm yuz almasin diye normaldede zaten gerekmedikce konusmam
tek esra sen değilsin.bence hiç deşeleme canım.eşinle sorun olur sonra
evlisiniz ve yüz göz mü oldum diyorsunuzz
bunu kendinize sorsanız daha iyi benceee
Inanin gerekmedikce konusmam konussam esim cok kizar zaten.
Arkadaşlar benm ki onemli bir sorun degil ama size danismak istedim. Benm esimin dukkani var ben oraya ara sira ugrarim bir yere gittigim zaman donuste mesela. Esim hep bana kizar insanlarla mesafeni koru konusma slm verme vs. Bende esimden cekinirim. Bugun dukkanda 2 eleman vardi pek samimi degilimdir onlarla.gerekmezse konusmam. Biri aile dostumuzun cocugu evimize gelmisligi var bunlar aralarinda sohbet ederken bende ordayim biri nedir benm bu esralardan cektigim of falan dedi ama 2 kere bagira bagira sonrada guldu. Sizce neden boyle birsey yapti ben insanlara fazlami samimi oluyorum. Esra diye beni kastetmemis olabilir mi telefona bakiyorlardi. Sizce fazlami yuz goz olmusum. Yoksa bozulmamali gulup gecmeli miydim sonuc olarak biraz cekinmesini beklerdm bnm ismimde esra diye boyle bise soylememeliydi diye dusunuyorm...
banamı diyosun deseydin ya
eşin de çokmu kıskançççç
Cok kiskanctir yuruken saga sola baksam kime baktin ne bakiyorsun diye kavga cikarir. benm demek istedigim o esra ben degilimdir ama niye bagirarak 2 kere soyluyor neden saygi yok cekinmiyorlar benden. Sanki duymam icin konusmus gibi. Ben biraz cekinmelerini isterdim duyarda yanlis anlar demelerini isterdim
aranızda geçen bir durum olmadığına göre neden alındın,anlamadım
nasıl gecinilir ki kıskanc adamla o kısmını halen cözemedim
ee muhataplığın varmı ki senin onlarla ??saygı duymaları lazım
Yok iste. Saygi duymalari lazim benimde demek istedigim bu ama neden duymuyorlar. Hic konusmam yuzlerine bile bakmam cok gerekliyse konusurum cunku bilirimki esim sorun cikarir.
bilmiyorum :44: aranızda da hiçbişey geçmediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?