ben cok mu yuzgoz olmusum

elemanın davranışı çok laubali olmuş , bizim elemanlar böyle birşey söylese eşim kafasını gözünü kırar dükkandan kovar :) yaşlı adamlar bile yenge der bana , herkes haddini bilmeli

elemanın davranışı çok laubali olmuş , bizim elemanlar böyle birşey söylese eşim kafasını gözünü kırar dükkandan kovar :) yaşlı adamlar bile yenge der bana , herkes haddini bilmeli

Aynen oyle canim demek istedigim tamda bu. Esim duymadi arka tarafyaydi. Soylesem uyarsa mi

İnsanlara selam vermek yüzgöz olmak demek değildir. Eşiniz saçmalamış. Elemanlar bayansa belki espri mahiyetinde size takılmış olabilirler.

İnsanlara selam vermek yüzgöz olmak demek değildir. Eşiniz saçmalamış. Elemanlar bayansa belki espri mahiyetinde size takılmış olabilirler.

Esim sevmez mrb dememi oyle gormezden gelerek gecerim. Oglan calisanlar.ancak cocgumu sevmeye yanasirlar oyle bisey derlerse ccevap veririm soru sorarlarsa falan

Esim sevmez mrb dememi oyle gormezden gelerek gecerim. Oglan calisanlar.ancak cocgumu sevmeye yanasirlar oyle bisey derlerse ccevap veririm soru sorarlarsa falan

Anladım. Ben çalışanları bayan olarak düşünmüştüm. Bence de fazla muhatap almayın.

Mrb bile demem bazen yemin ederim

Valla sen muhabbete atla diye yapmislardir. esra sevgilisidir sana soylemek istemistir belki. Sen muhabbete dalsaydin ne olmus esralara diye. O zaman soylerdi.. Duymamazliktan geldiysen sorun yok. Takma kafana canim..

anlattığına göre yüz göz olmamışsınız,ama bazı insanlarla samimi ol yada olma dam kapı konuşabiliyorlar

hem kim bilir bahsettiği esra siz değilsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…