ben çok mutsuzum

demek ki senin eşin bundan anlıyormuş bundan sonra daha dikkatli davran inşallah herşey güzel olur

Sağol canım,haklısın tabii.
Evdeki bilgisayarım bozuk ,telefondan girdiğim için daha fazla hatalarımda olabilir.

Arkadaşı ilk mesajında ciddiye almıştım ama sonrasında yazdıklarından sonra cevap verme gereği bile duymuyorum.

FERHAT;

Seni çok öptüm canım.TEBRİKLER.Demekki senin kocana diş gstermek gerekiyormuş.

bende sennle aynı durumdayım canım bende ailemin istemediği birine kaçtım daha 5 aylık evliyim ama çok mutsuzum arkadaşlarından kopamıo her gün arkadaşlarıyla sadece uyumaya gelince görüyorum bide sabah işe gnderirken çok dokunuo bana da bende dayak yedim ama affettim hiç kin yok içimde kırgınlık yok bugn yine kavga ettik kahwaltı hazırladım elim doluydu kapıyı ayagımla kapadım biraz sert kapandı ona kızdı vurdu gtti yine arkadaşlarının yanına bide kawga ettiiğimizde hemen annesine haber werio annesi gelio bu sefer kayın walidem beni düşman bellio ilk defa bugn bagırdı bana çok yoruldum bende bi buçuk aylık hamileyim ama eşime sölemedm daha napcagımı bilmiorum

canım biz şimdilik iyiyiz çünkü ben, kendimi eskisi, gibi ezdirmiyorum. dişini göstereceksin,anca öyle anlıyorlar hiç takmayacaksın. halleri ,varsa görsünler. madem öylesiniz niye evleniyorsunuz. evlilik öyel kolay değil ben.24 saat eşimle çocuklarımla kalsam sıkılmam ,ama beyefendi öyle ,değil ben boğuluyorum bugün hiç çıkmadım çıkıyor ,valla ben eskisi gibi değilim artık ne hali varsa görsün. paşa gönlü bilir kaybeden o olur.
canım belki bebek siizin için uğurlu, olur herşey düzelir.hamile ,hamile üzme kendini sadece bebişini düşün sağlıkla kucağına alırsın. inşalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…