neden sen nasıl istiyosan öyle olsun dedin, keşke demeseydin
ona tamamiyle teslim olduğunu, her durumda itaat edeceğini söylüyosun
peki sen ne yapmayı düşünüyorsun bu saatten sonra
planın ne?
şimdilik canım bende onun gibi davranacağım. anlasın artık benimle annesi arasındaki sevgiyi bilecek sevsin annesini ama haklıya haklı haksıza haksız diyene kadar. bakalım nasıl olcak ama inşallah eskisi gibi olur.
yasemin en işte anlamıyorum. neden böyle oldu biz çok mutluyduk. son üç yılda böyle oldu işte yakalandığımda ben affettim. ama içimde bitiremedim. hep yüzüne vurdum. biraz hata bende madem affettim. kapatmalıydım ama yapamadım. işte son olayımızda annesi içindi. bana vurdu sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti unutamıyorum çünkü haketmemiştim.ben boşanmak istemiyorum yuvamı bozmak istemiyorum iki tane meleğim var çok değişti eskiden olsa on kere özür diller ama şimdi yok onu kabulenemiyorum benim o çok sevdiğim adam nerde şimdi sevgisini kendi bitiriyor.farkındamı acaba bide bana diyor sen değiştin ben değil aslında buakşam konuştum.başkaları için kavga etmeyelim onlar için sevgimizi bitirmeyelim. sadece kendimizle olan sorunlarımız olsun dedim. sen annemi kastediyorsun dedi yani adam nuh diyor peygamber demiyor anası hep olacak aramızda ben tamam ben artık mücadele etmeyecem.sen öyle istiyorsun öyle olsun dedim bıktım. artık yumuşadı hemen bakalım zaman bize ne gösterecek.
herşey yoluna girer arkadaşım,sen sakin ol,fevri davranma,,,kendimi yerine koymaya çalışıyorum ve devam etmek istemekte haklısın seviyorsun,çocukların var...neden neden diye kendini yiyip bitirme olan olmuş,evliliklerde suç sadece bir kişinin değildir bunu kabul etmek gerekir,asıl önemli olan tarafların nerede hata yaptıklarının farkına varmasıdır,sen hatanı biliyorsun,o da anlar umarım bir gün kayındavalidene gelinceeee,koy kazana kaynasın
erkekler en çok eşiyle anneleri arasında seçim yapmaktan hoşlanmazlarsen seçim yapmasına fırsat verme, aleyhinde tek kelime etme annesinin...başarabilirsen yerini sen belirle yani eşinle arana değil de yanına ve arkanıza gelecek şekilde ayarlamaya çalış annesinin yerini....daha rahat edersin,eğer zayıf noktası buysa eşinin
merhaba bayanlar ben 24 yaşında yaklaşık 8 yıldır evli ve 2 çocuk annesiyim eşimle severek evlendik ailemin karşı çıkmasına rağmen sevdiğim için evlendim ama çok pişmanım eşimle aramızda 9 yıl var beni çok seviyordu bende olgun diye beni mutlu eder diye sevdim ama çok değişti ilk yıllarımız çok güzel geçti hatta anneme bile dedim bak siz yanıldınız ben çok mutlu oldum hatta herkes derdi bak yaşı küçük olmasına rağmen evi çevire biliyor 18 yaşında anne oldum oğlum oldu çok mutluyduk n eolduysa yaklaşık 3 yıldır mutsuzluk çöktü üzrerimiz eartık birbirimizi anlayamıyoruz fikirlerimiz zıt birbirine hiç bir şeklide uyaşamıyoruz aslında benim sebebim var ya onun ne sebebi var peki bana yaptıklarını unutamıyorum bnei aldattı hiç aklımda çıkmıyor birgün bile bne haketmemiştim onu çok seviyordum ama malesef o büyük sevgiyi bitiyor artık herşey çok değişti ben bile kendimi tanıyamıyorum zaten aldatma olayı bne deçok ağır yara bıraktı oğlum için mücedele etim geçer dedim ama yaklaşık 5 ay kayınvaldemler görümcem bizdd eekaldıla rbaktım eşim yine değişti annesini yanında bana tavırlı sanki o değilde bir yabancı vardı kaynanam sürekli kaırşıyordu bana eşim ene desem annem orda ona söyle netreye gitsen annemeden iizn al bne alışmmamıştımki çünkü gelin olduğumdan beri onlarala yaşamamıştım anca misafir gibi gidip geliyorduk birbirimze zoruma gidiyordu ondan iizn almak bned egitmiyordum zaten kadın evime iyice sahiplendi oğlumun evide başka bişey demiyordu kendi evimde yabancı gibi hisediyordum kendimi annesiye küçük bir tartışmamız oldu bende sırf annesine cevap verdiğim için eşim bana vurdu bende dayanamadım kaynanama hep huzurumuzu bozmaya çalışıyorsun dedim bi kere daha vurdu canım çok yanmıştı bende annemi aradım anlatıım annesi için bana vurdu diye annem onu aradı sen niye yaptın anneme saygısı yok annemi evde istemiyor falan filan neyse kaynanamlar zaten gitti düzelir sandım ama hiç bişey eskisi gibi olmadı bana karşı çok soğuk hiç konuşmuyor artık konuşalım dedim niye böyle yapıyorsun yapma yazık yuvamızı bozmayalım herkes kendine yok diyor sen anneme cevap vermişsin huzurumuzu bozuyorsun demişsin ben hiç bişey olmammış gibi davranama sana anca yapmacık davranırım başka bende beklentin olmasın dedi bende senin sevginede ihtiyacım yok dedim oof çok kötüyüm oğlum bile anlıyor ya hata dedim çocuğun yanında böyle yapma diye yok herkes annasına bu kadar düşkünmü bide aban en son kulandığı kelime çok zoruma gitti elalemin kızı için anamla aramı asla bozamam dedi ben biliyorumki eşim böle şeyler bilmez ailesi anlatmıştır bende donları ALLAHA havale ediyorum benim içim ebu kadar acı verdikleri için sütüm bile gelmiyor üüzntüden kıızmı emziremiyorum yaşım daha 24 ama çektiklerim 40 yaş gibi eşimden nefret ediyorum seven insan sevdiğine bunları yapmaz ama içinde sevgi kalmışsa benim malsefe kalmadı galiba ben çocuklarım için duruyorum yoksa çekip giderdim oofffff sizce bende eşim gibi yapmacıkmı davranayım yoksa içimden geldiği gibi uzun oldu kusura bakmayın ama rahatladım
Enteresan,konuda merak edıcek başka birşey bulamadigim sanırım.
Sorduğunuz şey doğru olan değil,yazarken yanlışlıkla boşluğa basmışım kusura bakmayın.
Ama sorduğunuz sorudan önce merak etmeniz gereken çok soru var.
1-Soracam mı yazılır sorucam mı?
2-Olanmı derken mı ekı ayrı yazılır mı?
3-Cümle sonlarında nokta işareti kullanmalımıyım?
Yazdığınız 4 cümle bu kadar hata ıçerırken,(dahası da var ama konuyu uzatmak istemedim) merak ettiğiniz şey bir boşluk mu?.
ben burada kocasını sevdiği için boşanmak istemeyen bir kadın görüyorum çocuklarım için boşanmıyorum demene gerek yok burada kımse tutupta sana neden o adamı sevıyorsun demez bence.
boşanmak faslını geçeceksek eğer o zaman ben olsam şöyle yapardım
adamı alır karşıma konuşurdum; senın annen, benım de annem. ben ona saygısızlık etmek istemem, başımın üstünde yeri var. evet ben onu kırmış üzmüş olabilirim ama o da büyüğüm hoşgörülü davranması gerekirdi fakat olmadı ne yapalım demek ki böyle olması gerekiyormuş ama bana kırgınsa ben ondan da özür dilerim der ve gerekirse bunu yapardım.
adama da bana tokat attığı için ona kırgın olduğumu ama benı yanlış anladığını bilhassa bu olayın annesı önünde gerçekleşmiş olduğu için çok utandığımı kısaca ifade ederdim...
bundan sonrada adamı bunaltmaz kendımı geri çekerdim benı eğer seviyorsa özlemesine fırsat verırdım...
bunları yaptıktan sonra o meseleyı kapatır bırdaha gündeme getirmez ve aldatma olayınıda adamın önüne getirmezdim çünkü affetmişsin ve üstüne çocuk yapma kararı almışsınız yanı köprünün altından çok sular akmış...
bunların üzerine adam hala bana soğuk davranıyorsa yapacak birşeyim artık kalmadığı için evde iki adet ortak çocukları bulunan iki adet yetişkin olarak ev arkadaşı biçiminde evi onunla paylaşırdım
ve ondan da sevgi olarak aşk olarak birşey beklemezdim...yuvarlanır giderdik gidebildiğimiz yere kadar...
kocan senın kıymetını anlar umarım...
bunlardan başka yapabileceğin birşey yok artık olmuyorsa zorlama mutlu olacak başka şeyler bul hayatınla ilgili.
Evet merak ettigim bosluklardi.
Turkce egitim almadigim icin ustunede dikkatsizligim eklendigi icin
boyle bir yazi faciasi olustu.
yine merak ettim virgul sonrasi neden hala bosluk koymadiniz?
dün akşam 3 kadar eşimle konuştum. ya eskisi gibi olursun yada çocuklarımı alır giderim. boşanmaya kadar gider dedim. gözleri açıldı sen ne diyorsun ben sensiz ne yaparım. hani bizim büyük aşkımız nerde ded.i bende sen kendi elerinle yok ediyorsun.dedim tamam dedi hatalarım çok ama sende bana destek vermedinm hep yüzüm vurdun.. daha kötü oldum.dedi ben onu geçelim unutacam dedim. annenle aramızdaki olaylara sen tek taraflı davranmayacaksın. hiç karışma bırakta sorun olduğu zaman kendim halledeyim. haksızsam özür dilerim. onlar için aramıza mesafe koyma sadece kendimiz için olsun. böyle devam edersen ya sen gidersin.ya ben bana haklısın dedi ben sadece senin gözünü korkutmak istedim.zaten vicdan azabı çekiyorum.haksızlık ettim yuvamı bozuyorum. herşeyin farkındayım sen bana çocukluğunu verdin. ama anneme haksızsın diyemedim. senden çıkardım olmayacak artık dedi inşallah dedim. bu sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış uyandırıyor galiba gidecem dediğim için gözü korktu adamın ohhh olsun.
aldatan tokat atan eşi el üstünde tutmaya devam etsin bütün hatalarını görmezden gelsin ama kayınvalide kazanda kaynasın öyle mi
yasemin en işte anlamıyorum. neden böyle oldu biz çok mutluyduk. son üç yılda böyle oldu işte yakalandığımda ben affettim. ama içimde bitiremedim. hep yüzüne vurdum. biraz hata bende madem affettim. kapatmalıydım ama yapamadım. işte son olayımızda annesi içindi. bana vurdu sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti unutamıyorum çünkü haketmemiştim.ben boşanmak istemiyorum yuvamı bozmak istemiyorum iki tane meleğim var çok değişti eskiden olsa on kere özür diller ama şimdi yok onu kabulenemiyorum benim o çok sevdiğim adam nerde şimdi sevgisini kendi bitiriyor.farkındamı acaba bide bana diyor sen değiştin ben değil aslında buakşam konuştum.başkaları için kavga etmeyelim onlar için sevgimizi bitirmeyelim. sadece kendimizle olan sorunlarımız olsun dedim. sen annemi kastediyorsun dedi yani adam nuh diyor peygamber demiyor anası hep olacak aramızda ben tamam ben artık mücadele etmeyecem.sen öyle istiyorsun öyle olsun dedim bıktım. artık yumuşadı hemen bakalım zaman bize ne gösterecek.[/QUO
ferhatçım hemen hemen her erkek böyledir annesi hatalı da olsa kabul etmek istemezler sonuçta anneler kutsaldır saygı da kusur etmemek idare etmek lazım.kocan da ne yapsın anasına toz konduramıyor demek ki sen de kocanın huyunu öğrendin bundan sonra ona göre davran canım yapcak bişey yok :)
zaten eşiminde isteği annesinden özür dilemem ben ise şimdi yapmayacağım .çünkü içimden gelmiyor şimdilik belki ilerde ama şimdi asla ne olursa olsun bee haketmemiştim. bide annesinin yanında o sebeb olmuştu. şimdilik sadece bekleyecem
dün akşam 3 kadar eşimle konuştum. ya eskisi gibi olursun yada çocuklarımı alır giderim. boşanmaya kadar gider dedim. gözleri açıldı sen ne diyorsun ben sensiz ne yaparım. hani bizim büyük aşkımız nerde ded.i bende sen kendi elerinle yok ediyorsun.dedim tamam dedi hatalarım çok ama sende bana destek vermedinm hep yüzüm vurdun.. daha kötü oldum.dedi ben onu geçelim unutacam dedim. annenle aramızdaki olaylara sen tek taraflı davranmayacaksın. hiç karışma bırakta sorun olduğu zaman kendim halledeyim. haksızsam özür dilerim. onlar için aramıza mesafe koyma sadece kendimiz için olsun. böyle devam edersen ya sen gidersin.ya ben bana haklısın dedi ben sadece senin gözünü korkutmak istedim.zaten vicdan azabı çekiyorum.haksızlık ettim yuvamı bozuyorum. herşeyin farkındayım sen bana çocukluğunu verdin. ama anneme haksızsın diyemedim. senden çıkardım olmayacak artık dedi inşallah dedim. bu sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış uyandırıyor galiba gidecem dediğim için gözü korktu adamın ohhh olsun.
Enteresan,konuda merak edıcek başka birşey bulamadigim sanırım.
Sorduğunuz şey doğru olan değil,yazarken yanlışlıkla boşluğa basmışım kusura bakmayın.
Ama sorduğunuz sorudan önce merak etmeniz gereken çok soru var.
1-Soracam mı yazılır sorucam mı?
2-Olanmı derken mı ekı ayrı yazılır mı?
3-Cümle sonlarında nokta işareti kullanmalımıyım?
Yazdığınız 4 cümle bu kadar hata ıçerırken,(dahası da var ama konuyu uzatmak istemedim) merak ettiğiniz şey bir boşluk mu?.
senin koca da bi acayipmiş yani normalde boşan git rest çek gözünü korkut derdim bu sefer alttan al dedim tutturamadım :44:
meğer sert davranmaktan anlıyormuş eşin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?