ben çok mutsuzum

peki sen ne yapmayı düşünüyorsun bu saatten sonra

planın ne?

şimdilik canım bende onun gibi davranacağım. anlasın artık benimle annesi arasındaki sevgiyi bilecek sevsin annesini ama haklıya haklı haksıza haksız diyene kadar. bakalım nasıl olcak ama inşallah eskisi gibi olur.

hayırlısı olsun ikiniz içinde inşallah

herşey yoluna girer arkadaşım,sen sakin ol,fevri davranma,,,kendimi yerine koymaya çalışıyorum ve devam etmek istemekte haklısın seviyorsun,çocukların var...neden neden diye kendini yiyip bitirme olan olmuş,evliliklerde suç sadece bir kişinin değildir bunu kabul etmek gerekir,asıl önemli olan tarafların nerede hata yaptıklarının farkına varmasıdır,sen hatanı biliyorsun,o da anlar umarım bir günkayındavalidene gelinceeee,koy kazana kaynasın
erkekler en çok eşiyle anneleri arasında seçim yapmaktan hoşlanmazlarsen seçim yapmasına fırsat verme, aleyhinde tek kelime etme annesinin...başarabilirsen yerini sen belirle yani eşinle arana değil de yanına ve arkanıza gelecek şekilde ayarlamaya çalış annesinin yerini....daha rahat edersin,eğer zayıf noktası buysa eşinin

aldatan tokat atan eşi el üstünde tutmaya devam etsin bütün hatalarını görmezden gelsin ama kayınvalide kazanda kaynasın öyle mi

Bazı erkekler maalesef böyle tarif edecek söz yok.boşan diyemem ama bu tür ile başa çıkamazsin.benimki bu kadar değil ama ne yazık ki asla dediği ve yaptırmam dediğim siddeti bende gördüm.sustum evliliğimin ilk gününden beri her tartışmada boşanalım derdi susardim.en sonunda dayanamayıp sert çıktım evden kovdum o gündür boşanalım diyemiyor.ha kabul edip dönmese peşinden gider miydim asla.belkide bunu fark etti.şimdi desin şimdide kovarım 8 aylık bebeğime rağmen.prim verme erkeğe yoksa her haltı yer suçlu sen olursun.

Bazı erkekler maalesef böyle tarif edecek söz yok.boşan diyemem ama bu tür ile başa çıkamazsin.benimki bu kadar değil ama ne yazık ki asla dediği ve yaptırmam dediğim siddeti bende gördüm.sustum evliliğimin ilk gününden beri her tartışmada boşanalım derdi susardim.en sonunda dayanamayıp sert çıktım evden kovdum o gündür boşanalım diyemiyor.ha kabul edip dönmese peşinden gider miydim asla.belkide bunu fark etti.şimdi desin şimdide kovarım 8 aylık bebeğime rağmen.prim verme erkeğe yoksa her haltı yer suçlu sen olursun.

Canım ALLAH yardımcın olsun. Ailelerin onayı olmayınca malesef huzur olmuyor büyükler bişey diyorsa orda bi durup düşünmek lazım ama duygularımıza yenik düşüyoruz illa kafamızı taşa vurup öyle anlıycaz.

Evet merak ettigim bosluklardi.
Turkce egitim almadigim icin ustunede dikkatsizligim eklendigi icin
boyle bir yazi faciasi olustu.
yine merak ettim virgul sonrasi neden hala bosluk koymadiniz?

dün akşam 3 kadar eşimle konuştum. ya eskisi gibi olursun yada çocuklarımı alır giderim. boşanmaya kadar gider dedim. gözleri açıldı sen ne diyorsun ben sensiz ne yaparım. hani bizim büyük aşkımız nerde ded.i bende sen kendi elerinle yok ediyorsun.dedim tamam dedi hatalarım çok ama sende bana destek vermedinm hep yüzüm vurdun.. daha kötü oldum.dedi ben onu geçelim unutacam dedim. annenle aramızdaki olaylara sen tek taraflı davranmayacaksın. hiç karışma bırakta sorun olduğu zaman kendim halledeyim. haksızsam özür dilerim. onlar için aramıza mesafe koyma sadece kendimiz için olsun. böyle devam edersen ya sen gidersin.ya ben bana haklısın dedi ben sadece senin gözünü korkutmak istedim.zaten vicdan azabı çekiyorum. haksızlık ettim yuvamı bozuyorum. herşeyin farkındayım sen bana çocukluğunu verdin. ama anneme haksızsın diyemedim. senden çıkardım olmayacak artık dedi inşallah dedim. bu sabah kalkmış kahvaltı hazırlamış uyandırıyor galiba gidecem dediğim için gözü korktu adamın ohhh olsun.

kesinlikle o kadar güzel yazmışsınızki..

Evet merak ettigim bosluklardi.
Turkce egitim almadigim icin ustunede dikkatsizligim eklendigi icin
boyle bir yazi faciasi olustu.
yine merak ettim virgul sonrasi neden hala bosluk koymadiniz?

şahsıma yazdıgınız bişey yok ama yazmadanda edemiycem, burda konu sahibine saygısızlık ediyorsunuz... kişisel bir sorunuz var sa özel msj atın arkadaşa...

biliyorsan huyunu, vereceksin suyunu... kocan neden anlıyormuş, hepimiz anlamış olduk... size tavsiyemm eşiniz size şuan 1 yaklaştıysa sizde ona 1 yaklaşın. sakın abartmayın, ne soğuk ne öyle hemen yelkenler fora havasını almasın.... sorunun kendisinden kaynaklı oldugunu görmesi lazım... annesiyle ilgili tek kelime etmeyin artık.... kayınvalidenizle kesinlikle yüz göz olmamaya çalışın. bazı şeylerini görmezden duymazdan gelin.... çok abartırsa, çıkın dışarı.. yani sizi eşinize kötülüyecek tek kelimesi tartıştık dışarı çıktıktan ibaret bişey olmasın....
değişin tamamen, sosyalleşin,misafir alın, gidin, gezin dolaşın, eşinizle romantik dakikalar olmasına özen gösterin. sürekli sorunlu, üzüntülü bir modelden çok rahat , şen şakrak bir imaja geçin.. bir süre sonra zaten herşeyin düzeldigini görünce rahatlayacaksınız...
bugün sizin için bir milat olsun...
fakat sizinde değişmeniz gerek zaten sayfalarca anlatılmiş, tavsiyelere dikkate alın derim..

aldatan tokat atan eşi el üstünde tutmaya devam etsin bütün hatalarını görmezden gelsin ama kayınvalide kazanda kaynasın öyle mi

yangına körükle gitmeye gerek yok ki arkadaşım,benim düşüncem o.tabii ki erkek sonuna kadar haksız ben haklı demiyorum,ama ferhat hayatını onunla geçirmek istiyor,yine de el üstünde tut demedim farkındaysan,araya mesafe koy eğer hatasını anlayıp sana yanaşırsa eskinin üstüne sünger çekersiniz, yeniden denersiniz demek istedim.yoksa her sorun yaşayana sende onu aldat veya,çek git,demek kolay...keşke yaşanmasaydı,ama ahlayıp vahlamanın da bir anlamı yok bu saatten sonra,ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan çocuklaının arkasına sığınmadan gidecekben ayrılmak istemiyorum dediğine göre ona göre çözüm üreteceğiz
kaynana meselesine gelince o küçük bir espriydi sadece alt kısımda da açıkladım,mümkünse aranıza girmenize izin verme,alttan al taktik uygula onu hep yanına ve de sizin arkanızda duracak şekilde yerini ayarlamaya çalış dedim...kayınvalide gelin çekişmelerinde de sırf kaynana veya sırf gelin suçlu değildir ki,ikisi de yeri geldiğinde birbirini idare etmeyi bilebilmeliferhatın suçu varsa kayınvalidesinden özür dileyip onu yanına almalı,anne de büyüklük tecrübelerini kullanıp idare etmesini bilmeli gelinini.....uzun oldu biraz kusura bakma,yanlış anlaşılmak istemedim adam haklı değil yani

Son düzenleme:

özür dilemek bir erdemdir.bunda gurur yapılacak bir şey yok. he özür dilerim kelimesini kullanmasan da anne aramızda yanlış anlaşılma oldu kusura bakma hata ettim ama böyle olsun istemezdim vs. gibi gönlünü al :)
anam olsaydı bu durum da bana dişlerini sıkarak azcık politik ol politik derdi DD
bu olayın kapanması senin elinde güzelim

senin koca da bi acayipmiş yani normalde boşan git rest çek gözünü korkut derdim bu sefer alttan al dedim tutturamadım :44:

meğer sert davranmaktan anlıyormuş eşin...

Parkon arkadaşım seni severim, yorumlarını desteklerim sıklıkla... Ama 'sorucam' da değil 'soracağım' yazılır, madem bu kadar takıldınız bu konuya... Haklısınız Türkçe doğru kullanılmalı, ama daha fazla takılmayalım derim ben artık, insanlar bilmeyince yazamıyorlar, keşke öğrenseler ama daha ne dertlerle uğraşıyorlar baksanıza..

senin koca da bi acayipmiş yani normalde boşan git rest çek gözünü korkut derdim bu sefer alttan al dedim tutturamadım :44:

meğer sert davranmaktan anlıyormuş eşin...

konu sahibi konuşurken restini çekmiş fakat ılımlı yapıcı bir konuşmada yapmış...bu tarz tartışmalarda hepsi bir arada hesabı , tatlı sert olmak en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…