bunların hepsini yapıyorum canım
ben isterdimki eşim bi kerede beni haklı bulsun ne olsa annem haklı sen haksızsın sen gelinsin susucaksın hep annesini savunur haklı bile olduğumu göres sen haksızsın der çok zoruma gidiyor ee anneside bana istediğini söyleyecek tabi ama eltime söyleyemiyor çünkü kaynım eşime hiç biriniz karışamazsınız diyor yani yine beni ezen eşim oluyor oof hepsinden bıktım artık
8 sayfa yazı yazılmış ama problemın kaynağına inilememiş bence..
bu adamın sana böyle davranmasının altında yatan asıl sebep nedir?
bu adam senı neden aldattı kımle aldattı hangı dönem aldattı hamıle mıydın?
annesı sıze kalmaya nıye geldı sana ne dedi sen ona neler dedin adam sana neden tokat attı
ben bunları anlamadım...
İlk mesajdan beri bir noktalama işareti gelir mi diyorum,yok.
Virgülü ,soru işaretini geçtik bari bir nokta koyun ,yazdıklarınız okunmuyor.
bir sey soracam
virgulu kelime sonrasinda aralik birakip koymak dogru olanmi?
yok vallahi merak ettigimden soruyorum
ben eşimden şüpeleniyordum bilgisayarın geçmişine baktım evli bir kadınla msnde görüşmüşler ozaman hamile değildim 2 yıl sonra hamile kaldım annasiyle bir tartışmamız oldu bende annesine cevap verdiğim için vurdu bana cevap vermeyecekmişim haklı olsamda susucakmışım ama ben dayanamadım. yeter artık dedim beyefendinin zoruna gitmiş ondan bana soğuk davranıyor.
beni neden aldatığını ise bilmiyorum malesefff
yasemin en işte anlamıyorum. neden böyle oldu biz çok mutluyduk. son üç yılda böyle oldu işte yakalandığımda ben affettim. ama içimde bitiremedim. hep yüzüne vurdum. biraz hata bende madem affettim. kapatmalıydım ama yapamadım. işte son olayımızda annesi içindi. bana vurdu sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti unutamıyorum çünkü haketmemiştim.ben boşanmak istemiyorum yuvamı bozmak istemiyorum iki tane meleğim var çok değişti eskiden olsa on kere özür diller ama şimdi yok onu kabulenemiyorum benim o çok sevdiğim adam nerde şimdi sevgisini kendi bitiriyor.farkındamı acaba bide bana diyor sen değiştin ben değil aslında buakşam konuştum.başkaları için kavga etmeyelim onlar için sevgimizi bitirmeyelim. sadece kendimizle olan sorunlarımız olsun dedim. sen annemi kastediyorsun dedi yani adam nuh diyor peygamber demiyor anası hep olacak aramızda ben tamam ben artık mücadele etmeyecem.sen öyle istiyorsun öyle olsun dedim bıktım. artık yumuşadı hemen bakalım zaman bize ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?