siz çok fedakar davranıyorsunuz.. ama aynı şeyi eşiniz için görmedim... lütfen kusura bakmayın ama canı cehenneme... o kadar ortayı bulmayı çalışıyorsunuz ama nankörlük yapıyor. aileniz ne diyor
Harfler salata gibi girmis birbirine cok zor okudum!
Esimden nefret ediyorum demissiniz ama bence seviyorsunuz
Yoksa ihanete bile katlanamazdiniz.
İyi düsünün eger yapmacik davranirsaniz (evcilik oyunu oynamiyorsunuz sonucta)
Sadece kendinizi üzersiniz bu sekil yasamakla.
Erkekler cok vurdumduymaz oluyor, sadece daha cok yipranirsiniz.
Bence konusmayin, yanina yaklasmayin, uzak durun ondan.
İyice kendini vazgecilmez hint kumaşı zannetmiş.
aslında annem ilk karışmadı biz istemedik evlendin ama anne yüreği dayanamıyor işte arkandayız diyor destek veriyor
böyle hissetmen çok normal,mutlu olsan şaşırtıcı olurdu.çünkü daha çocukken evlenmişsin.16 yaşında evlenir mi bu devirde üstelik de ailen de istemiyorken.tamam çok sevmiş olabilirsin ama flört,söz,nişan derken bu süre az 21-22 yaşına kadar uzatılmalıydı.keşke böyle yapsaydınız,yine çocuk yaşta 2 çocuk,ben olsam daha da fazla çıldırırdım.sadece bunlar bile yeter ama bir de aldatılma+dayak+kaynana sorunu.şimdi diyor musun ailem haklıymış diye ilk başta dememişsin ama şimdi demelisin bence.
yapacağın şey ise bence biraz olayları zamana bırakmak,sonra da eşinle güzel bir dille konuş,hissettikleri anlat.kvalideni asla ona kötüleme daima kötü sen olursun.eşine yaklaşım biraz daha ılımlı ve pozitif olsun.eğer aldatılmayı yaşadıysan ya terkedersin ya kabullenirsin.sen kabullenmişsin ama eşine nefret dolusun bu da her haline yansıyordur,eşin de sana da soğuklaşıyordur bu durumda.eğer çekip gitmeyeceksen "eşime nefret doluyum" deme ve kendini de doldurma,affetmeyi ve onu yeniden sevmeyi dene.nefret dolu bir şekilde nasıl aynı yastığa baş koyuyorsun?
merhaba bayanlar ben 24 yaşında yaklaşık 8 yıldır evli ve 2 çocuk annesiyim eşimle severek evlendik ailemin karşı çıkmasına rağmen sevdiğim için evlendim ama çok pişmanım eşimle aramızda 9 yıl var beni çok seviyordu bende olgun diye beni mutlu eder diye sevdim ama çok değişti ilk yıllarımız çok güzel geçti hatta anneme bile dedim bak siz yanıldınız ben çok mutlu oldum hatta herkes derdi bak yaşı küçük olmasına rağmen evi çevire biliyor 18 yaşında anne oldum oğlum oldu çok mutluyduk n eolduysa yaklaşık 3 yıldır mutsuzluk çöktü üzrerimiz eartık birbirimizi anlayamıyoruz fikirlerimiz zıt birbirine hiç bir şeklide uyaşamıyoruz aslında benim sebebim var ya onun ne sebebi var peki bana yaptıklarını unutamıyorum bnei aldattı hiç aklımda çıkmıyor birgün bile bne haketmemiştim onu çok seviyordum ama malesef o büyük sevgiyi bitiyor artık herşey çok değişti ben bile kendimi tanıyamıyorum zaten aldatma olayı bne deçok ağır yara bıraktı oğlum için mücedele etim geçer dedim ama yaklaşık 5 ay kayınvaldemler görümcem bizdd eekaldıla rbaktım eşim yine değişti annesini yanında bana tavırlı sanki o değilde bir yabancı vardı kaynanam sürekli kaırşıyordu bana eşim ene desem annem orda ona söyle netreye gitsen annemeden iizn al bne alışmmamıştımki çünkü gelin olduğumdan beri onlarala yaşamamıştım anca misafir gibi gidip geliyorduk birbirimze zoruma gidiyordu ondan iizn almak bned egitmiyordum zaten kadın evime iyice sahiplendi oğlumun evide başka bişey demiyordu kendi evimde yabancı gibi hisediyordum kendimi annesiye küçük bir tartışmamız oldu bende sırf annesine cevap verdiğim için eşim bana vurdu bende dayanamadım kaynanama hep huzurumuzu bozmaya çalışıyorsun dedim bi kere daha vurdu canım çok yanmıştı bende annemi aradım anlatıım annesi için bana vurdu diye annem onu aradı sen niye yaptın anneme saygısı yok annemi evde istemiyor falan filan neyse kaynanamlar zaten gitti düzelir sandım ama hiç bişey eskisi gibi olmadı bana karşı çok soğuk hiç konuşmuyor artık konuşalım dedim niye böyle yapıyorsun yapma yazık yuvamızı bozmayalım herkes kendine yok diyor sen anneme cevap vermişsin huzurumuzu bozuyorsun demişsin ben hiç bişey olmammış gibi davranama sana anca yapmacık davranırım başka bende beklentin olmasın dedi bende senin sevginede ihtiyacım yok dedim oof çok kötüyüm oğlum bile anlıyor ya hata dedim çocuğun yanında böyle yapma diye yok herkes annasına bu kadar düşkünmü bide aban en son kulandığı kelime çok zoruma gitti elalemin kızı için anamla aramı asla bozamam dedi ben biliyorumki eşim böle şeyler bilmez ailesi anlatmıştır bende donları ALLAHA havale ediyorum benim içim ebu kadar acı verdikleri için sütüm bile gelmiyor üüzntüden kıızmı emziremiyorum yaşım daha 24 ama çektiklerim 40 yaş gibi eşimden nefret ediyorum seven insan sevdiğine bunları yapmaz ama içinde sevgi kalmışsa benim malsefe kalmadı galiba ben çocuklarım için duruyorum yoksa çekip giderdim oofffff sizce bende eşim gibi yapmacıkmı davranayım yoksa içimden geldiği gibi uzun oldu kusura bakmayın ama rahatladım
ben de hep tam tersini düşünürüm.seven insan ihaneti affedemez bana göre ,kaldırmaz hazmedemez çünkü.sevmeyen insan için ise aynı hayat standartı devam ettiği sürece ne farkeder ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?