Ben çözüm bulamadım

Adam istediği kadar manyak olsun. Anneleri kovmuşlar şu an oturmaya devam ediyorlar aynı evde. Madem bir şekilde evli kalacaksın, fiziksel şiddet yoksa sus sır verme. Kimsenin işine karışmaya gelmiyor, annen de olsa evladın da olsa bi yere kadar. Ben kurmadım bu düzeni, hayat böyle. Umarım çocuk gelmez bu harika ortama. Dediğiniz gibiyse konu sahibi ve kocası bu akşam bir güzel sevişir, olan ailelere olur, karı koca unutur onlar unutmaz.

Bu harika ortamda 1 çocugumuz var

sen ne yapmayı düşünüyorsun ?
Ben düşünemiyorum eşimle benm sorunum olmadı hiç bu aile olayları beni mahvediyor ailemin yüzüne bakarken eşimi sevmediklerini biliyorum bu çok koyuyur eşimin yaptıklarının da normal olmadığını biliyorum,normal insan büyüklerine saygı duyar ne olsa da kapı dışarı atmaz çok araftayım

annen eşine hic sayqi duymuyo sevmiyoda belli eşin hakli annen biraz ya uzak duracak yada senin hatrina damadina cok sayqili davranacak yoksa bu kavqalar uzayar gider

Niye sevmiyorlar?

Burda eşin aklanacak hiç Bi tarafı yok. Anne sorunlu evet ama ne olursa olsun Bi damat olarak onu geçtim karşısında Bi kadın varken küfür edip elini kolunu kaldıramaz. annem naparsa yapsın eşimi şu noktaya getiremez. Bu normal Bi tepki değil. Evi terketseydi sonra uygun şekilde anneleri yollardı. Biri şey demiş kendi anasını da yanlış anlaşılmamak için kovmuş. Ondan değildir kv sakinleştirmek için sus ayıp napıyosun dediği için öfke kontrolsüzlüğünden ona da defol demiş. Küfür edip el kaldıran adam o kadar naif düşünmez. Ben Bi tek kv yi sevdim gerçekten tek dengeli insan o. Olan onla konu sahibine olmuş. Konu sahibi görüştürme annenle eşini. Annen sorunlu eşin ondan da sorunlu. Ama dikkat et şiddete meyilli Bi eşin var.

Eşinizle konuştunuz mu peki bu olayı? Eve gelen misafire saygılı olunması gerektiğini söylediniz mi? Ne olursa olsun o annem ve senin büyüğün dediniz mi?
Ve annenize hayırdır anne kimi boşatıyorsun, ben mutluyum evimde, sorunlar hep ailelerden kaynaklı oluyor o yüzden artık eşimle görüşmeyin ben sizi görmeye gelirim dediniz mi?
Yoksa hiç bir şey olmamış gibi kaldığınız yerden devam mı?

İlişki terapistine gitmeyi düşünebilirsiniz. Eşiniz öfke kontrolü sorunu için ayrıca tek terapi almalı ama. Bu hâli sanırım pek çok sorunu çözümsüz kılan.

Bu dediklerinizin tamamını teker teker ikisine de dedim tahmin ettiğiniz gibi ikisi de karşı tarafa suç atıyor

Bazi arkadaslar "manyak misin" denmesini normal karsilamis. Ama hic normal degil. Bu bir hakaret. Anormal olan bunu normallestirmek. Esiniz icin de bu boyleyse hakli olarak annenize alinmis olabilir. Anneniz bu tip laflari belli ki konusmanin akisinda cok siradan bir sekilde kullaniyor. Bu durumda gun icinde kimbilir baska neler diyor. Esinizde birikmislik olabilir annenize karsi ve en son dramatize edince de patlamis olabilir. Ki yaptigi ne olursa olsum cok yanlis.

Annen hatalı. Kayınvalideni çok tatlı buldum oğlunu da sakinleştirmeye çalışmış falan.

Evet kullanıyor eşim de buluttan nem kapıyor bundan sonra her dediği şeye takıyor birikmişlik var ama küfürler etti bilmem ne çocukları her geldiğinde böyle bir daha gelmeyin demiş kapıyı açmış hadi demiş fazla değil mi bu hareket

Bekledikleri gibi değil onlar kendileri gibi her söze saygılı yerle bir samimi takıntısız birini bekliyorlardı
Ha yani kendileri dan dun konuşacak canının istediği gibi davranacak, adam evet efendim sepet efendim yapacak. Yek yeaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…