Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Kadını gece 00.30-1 gibi iki defa aradım, belki o yüzden kapattı bilmiyorum. Birde en son sabah 8 de aradım hala kapalıydı, daha da aramadım
Arama kadini birsey varsa da yoksa da arama bence
Yoksa hele cok ayip olur

Ben olsam bende isleri burya kdr getirirdm dogruya dogru. Cunku bi guven zedelenmisse toparlanmasi zordur. Delilleri esin onune sunmakla iyi yapti ve ben mesela tatmin oldum. Su an sfirdan baslayip supesiz bi sekilde devam edebilrim iliskiye. Sonuna kdr gitmeyip " ya ben guveniyorum ya yapmaz" diyen bi kadinin icini kurt kemirmezmi? Kemirir. Su an hersey aciga kavustu cok sukur.

Simdi bazilari " kocaniza ayip ettiniz" felan diyecek. Ama bence esinde gecenin 12snde senin bi beyi aradgini gorse oda aynisini dusunucekti. Yalanmi?
Neyse beni mutluluk sardi bu sonucla.
Mutlulugunuz daim olsun insallh.

Ayy ne güzel dualar böyle, Allah ın sizin de gönlünüze göre versin inşallah :)
Zaten dökümanları çıkartalım deyince direkt tamam dedi ve hatta işten izin alarak öğlen geldi bir an önce açıklığa kavuşsun diye..
Hatta döküman çıkartalım deyince derin bir nefes aldım dedi.
Evet içim rahat, tek tek 15/20 numarayı arattım gün içinde birkaç defa görüşülmüş olan şüphe çeken, hiçbirinde tedirgin olmadı.
Benim güvendiğim insandı o...
Çok şükür, altından birşey çıkmadı

Bravo ya!hafiyelik yapmissiniz.ben böyle bir sey için bunları yapsam eşimin kılı kıpırdamazdı.inanirsan inan inanmazsan inanma ,diye.esine gercekten bravo

Güvenim zedelenmişti, yapmasaydı hiçbir şey iyi olmayacaktı..o da bunun farkındaydı,benim ona tekrar güvenmem için yapması gerekirdi

Belki telefon bozulunca, simi eski telefona takınca saat sıfırlandı? O aramayı yaptı işle alakadar, ancak saat ayarı yapılmadığı için 12yi gösteriyordu?

Anlattığınız şeyler bana aldatma değil, basit bir yanlış anlama tarzı göründü. Belki son arananlardan basılı kalıp öylece açık kalmış da olabilir. Olur mu olur.

Sizin kınadan sonra baya canınız sıkılmış belli ki, gerçi gözüyle kadınları yiyen, kıyafetleri zihninde soyan bir eşiniz var. Önceki konudan çok gıcık oldum eşinize. Bu konuda adam masumsa bile suclayabilirim yani, neyse.
Valla bravo zehir akil cin fikir :KK9::KK9:

Arkadaşlar Vodafone bayiisine gittik ve müşteri hizmetleri ile görüşmemiz gerektiğini söylediler döküman için, ama Online işlemlerden de bakıldığını söylediler ve internetten o şekilde baktık..
O gün o saatte hiç öyle bir arama Yok, hatta o dakika başka bir arkadaşıyla görüşmüş eşim sistemdeki bilgilere göre fakat telefonda yanlış kaydedilmiş.. 3 aylık dökümlere tek tek baktım, hatta şüphelendiğim numaraları eşim yanımda aradı ve erkek sesi olduğunu dinletti..
Eşime karşı mahcup oldum, günahını aldım... :KK43:
Vay anam vayy elerde ne adamlar var benim herifin umrunda olmazdi g.tunu doner yatardi valla.

Güvenim zedelenmişti, yapmasaydı hiçbir şey iyi olmayacaktı..o da bunun farkındaydı,benim ona tekrar güvenmem için yapması gerekirdi

Eeee?? Hikayenizde kadının gunahı ne?
İşinde gücünde kadını zan altında bıraktınız kıskançlık uğruna.
Yok sesini dinlemeler, özelden aramalar vs...
Bir daha böyle bir paranoyaklık yapacaksanız lütfen eşinizle halledin.

Son düzenleme:
Eeee?? Hikayenizde kadının gunahı ne?
İşinde gücünde kadını zan altında bıraktınız kıskançlık uğruna.
Yok sesini dinlemeler, özelden aramalar vs...
Bir daha böyle bir paranoyaklık yapacaksanız lütfen eşinizle halledin.
Kadını aramak, kocaya aratmak, 15-20 kişiyi daha aratmak falan... Manyaklık, kimse kusura bakmasın da, ben yerin dibine girerdim. Kocam bana zerre kadar güvenmeyecek ve ben bunu herkese göğsümü gere gere yayacağım öyle mi? Konu sahibi yerine utandım...

Eşinizin telefonunu kurcalayan biri değilsiniz, ama hep ortadadır ve mesaj falan gelse en önce siz bakarsınız?
Adamcağız sizi aldatmıyor, ben daha çok eşinize acıdım.
Bir de sapık gibi kadını gizli numaradan aramayı bırakın, yakında size dava açmadan.
Oyle fazla da kurcalama yok ortada yaww:KK53:

Eşinize o kadar cok üzülüyorum ki... bazıları bu dünyada huzur bulamıyor heralde birileriyle sinaniyor hep. Onceki konuda yok kinaya gittik bakti gibi bakmadi gibi sacma sapan muhabbetler burada da yuz kişi saatten dese de sanmıyorum ama diyecek kadar itham. Birsey bulsam da boşasam adami derdinde olmak cok yıpratıcı olmuyor mu. Evliliğine zerre saygin yok. Biran once psikolojik destek al

Arkadaşlar Vodafone bayiisine gittik ve müşteri hizmetleri ile görüşmemiz gerektiğini söylediler döküman için, ama Online işlemlerden de bakıldığını söylediler ve internetten o şekilde baktık..
O gün o saatte hiç öyle bir arama Yok, hatta o dakika başka bir arkadaşıyla görüşmüş eşim sistemdeki bilgilere göre fakat telefonda yanlış kaydedilmiş.. 3 aylık dökümlere tek tek baktım, hatta şüphelendiğim numaraları eşim yanımda aradı ve erkek sesi olduğunu dinletti..
Eşime karşı mahcup oldum, günahını aldım... :KK43:

Siz kafayi yemissiniz.
Adami bayiye mi suruklediniz?
Ya nasil kafalar yasiyorsunz, kendimi ne yapsam da yerin dibine soksam diye ozel caba sarfediyorsunuz anlamak imkansiz.
Bu da size kapak olsun, bidaha adami efe pufe darlamayin.

Back
X