- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
- Konu Sahibi garipbirhayat
Esine acidim vallahi nasil hareketler bunlar ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz adamın aklına karpuz kabuğunu sokuyorsunuz. Kadını aramak nedir ? Bu kadar şüpheniz güven eksikliginiz varsa neden aynı evde aynı yataktasiniz hala !
Aynen vallaVay anam vayy elerde ne adamlar var benim herifin umrunda olmazdi g.tunu doner yatardi valla.
Bu kadar evliliginizide karakterlerinizde yıpratmayın.size garip gelmemiş belliki ama inanın şu yaptığınız şeyler akıl işi değil.sizi kırmak değil niyetim lütfen yanlış anlamayın.sadece değmez böyle yaşamaya.olmuyorsa olmuyordur .oluyorsada bozmayın bunlarlaGüvenim zedelenmişti, yapmasaydı hiçbir şey iyi olmayacaktı..o da bunun farkındaydı,benim ona tekrar güvenmem için yapması gerekirdi
Benim esimde ayni şeyi yaşamıştı ve ben birebir sahidim bizdede nokianın tuşlu modelinden eski bi telefon vardi. Asla aramadığı halde rehberdeki bi numarayı bi kaç kez aramış 11 dk. 13 dk felan konuşmuş gosteriyordu ama ne bizde nede karşı tarafta böyle bişey olmamıştı.. bence rahat olun o tur tlfnlarin sıkıntısı oKızlar önceki konumu biliyorsunuz, ama bu konu bana onu unutturdu...
Dün akşam eşimin teli yatak odasında şarjda idi, eşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama sanki o an biri beni dürttü.
Ve aramalara baktım ve , bir firma adıyla birlikte kayıtlı bir bayan adı gördüm..
Yani mesela (sinpaş Ayşe) gibi..
Sonra gizli no. Dan kendi telefonumdan bu numarayı aradım ve açan bayan olunca beynimden vurulmuşa döndüm..
Eşim bu numarayı 24 Temmuz'da gece saat 12 ye doğru aramış, ve 11 dakikalık bir arama geçmişi var..
Bunu kendisine sorduğumda olamaz, ben aramadım dedi.. beni delirtme senin telefonundan kim arar dedim, ben aramadım diye hala inkar etti..
Bu kişi çalıştıkları firma ile çalışan bir bayanmış, ve eşimin dediğine göre şantiyenin arabasını yollayıp bizi aldırmaları için gün içinde konuştum, ama gece ben aramadım dedi..
Bu arada gece arananı saatte gün içinde aranmamış, farklı günler aranmış ama..
Sonra tabiki inanmadım, bana bekle arayayım dedi.sesi hoperlöre verdi,
Aradı , kadın çıktı ben sizi geçen gece 11 dakika aramışım,dedi . Kadın; hatırlamıyorum, numaran bende kayıtlı değil dedi. Eşim güya rahatsız ettiğimi Yen'i fark ettim özür dilerim dedi ve kapattılar..Bu arada kadının yanından kalıp çakılır gibi sesler geliyordu, hatta ses kesildi bir ara ben hala çalışıyorum ses kesiliyor tekrar söyler misin felan dedi..
(Eşimin telefonu bozuk şuan tamirde ve geçici olarak Samsung un en eski tuşlu telefonunu kullanıyor)..
Ben üstüne gittim, nasıl arar 11 dakika haberin olmadan, hadi sen aradın o kişi 11 dakika boyunca konuşulmayan bir telefonu neden kapatmaz diye..
Bana açıklama yapamıyor, kendi kendine aramıştır diyor..çok kötü kavga ettik, bu tabi Kuran a el bastı felan..
Kızlar bu aramanın yapıldığı akşam eşim evde idi, ama bir arada değildik, o saatte yanımda birini aramaya cesaret edebilir mi? Rehberinde eğer o kişi en başta olsa kendi kendine aramaya belki inanırdım ama en başta değil.. 11 dakika karşı taraf konuşmadan neden bekler ?tuşlu telefon böyle birşey yapar mı?
Gecenin yarısı ben bu numarayı gizliden aradım, açmadı.. karşı taraf ile konuşacaktım.. şuan ise komple kapalı telefon.. ne olur bana bir akıl verin...
Bu arada telefonu devamlı ortadadır, hiç saklamaz, herhangi bir arama mesaj gelse ondan önce bakarım..
Bu arada aynı firma adıyla kayıtlı bir de erkek ismi var mesela;
(Sinpaş Ahmet) gibi..
Eşim bu kadını gün içinde aradığı zaman , kadına ulaşamayınca bu erkeği de aramış..
Neden erkeği değil kadını aramayı tercih ettin dediğimde ise çünkü araba kadında dedi..
Ya senin esin aslinda masumcuk ya.Kim boyle karsilar ispat etmeye; aglar bir de.Bagirir sinirlenir baska tip olsa.Bence sen esinin ustune cok gidiyorsun her daim.Kafamda iyice beliriyor.Aynısını söyledim ve bana sen kur an ın üstüne 2 defa el bassan ben sana inanırdım dedi, ağlayarak söyledi bunu da..
Direk aramasi bana da tuhaf geldi erkekler iş icin görüştügü kisiye rezil olmamak icin yapmazlar bunu bu kismi biraz tuhafBana olay aldatma gibi gelmedi fakat eşinin de kuzu gibi kadını araması çok garip geldi.
Eşim bana inanmasa iş için görüştüğüm birini gecen gece sizi aramışım diyerek asla aramam.
Bunun için kurana el basmak falanda neyin nedi onu hiç hiç anlamadım
Sanırım siz doldunuz patlayacak yer arıyorsunuz
Aynen adam bildigin masumcuk.Kim boyle ugras verir bu konuya.Biz bile zeytin yagi gibi uste cikariz diyoruz.O masumcuk tiplerden oyle az var ki.Vay anam vayy elerde ne adamlar var benim herifin umrunda olmazdi g.tunu doner yatardi valla.
Iste masumcuksa yapar.Ama rezil oldu adam.Sahsen ben aramazdim rezil olmamak icin.Acaba evliligim tehlikeye giriyor diye arar miydim..Direk aramasi bana da tuhaf geldi erkekler iş icin görüştügü kisiye rezil olmamak icin yapmazlar bunu bu kismi biraz tuhaf
Direk aramasi bana da tuhaf geldi erkekler iş icin görüştügü kisiye rezil olmamak icin yapmazlar bunu bu kismi biraz tuhaf
Evet kadin bi kim bikir aklindan neler geçirdi...Adam zaten aramak için sebep arıyormuş da konu sahibi bahane olmuş gibi
Kadın bu adam beni aramak için bir şeyler buluyor diye düşünebilir
Konu sahibi kendi ellerinle ara yapma
Bu tip durumlar da karşı tarafın bayansa aranmasına karşıyım
Masum dahi olsam çalışma arkadaşima rezil olmak istemezdimIste masumcuksa yapar.Ama rezil oldu adam.Sahsen ben aramazdim rezil olmamak icin.Acaba evliligim tehlikeye giriyor diye arar miydim..
+1Kocadan bu sefer de kurtulamadin her bahane boşa cikiyor@1var1yok