Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

gece on iki değildir o.

bir kaç haftaya kadar çok eski bir telefon kullanıyordum.

benim de saatim tarihim hepsi şaştı birbirinden.

kafanız karışık ve canınız sıkkın olsa da aklı başında hareket etmek gerekiyor.

Dokuman cikarttir tlf casus programlari indir pesine adam tak bisey yapiosa elbet cikar

Telefonu kendi kendine kapanıyor zaten bu eski telefon da. Dün de bu konu konuşulurken kapandı birkaç kere aç şunu diye verdim, ve açtığında direkt ekrana döndü yani saat tarih değişse önce onlar gelmiyor mu ekrana bunları ayarlayın diye. Bunda direk ekran geldi. Mesela saati tv den bakıp ayarlamadan işe gitti sabah, eğer değişse ilk onu ayarlamaz mıydı.

Bekleyemedim, bu konularda bekleyemem yaa. Kadını gece ben aradım olaydan sonra üstüne kadın telefonu kapattı.. birde o kişiyle konuşup aklımdaki şüpheleri bitirmek istiyorum

Telefonda her türlü aksilik olabilir
Sinpaş Ayşe de var Sinpaş Ahmet de
Aramis sesini dinletmis zaten

İspatlamak için daha ne yapsın adam

Çok yüz göz oluyorsunuz eşinizle
Bide ısrarla kadını arıyorsunuz duydunuz daha ne duymayı bekliyorsunuz

Sinpaş Ayşe yazan kadını arayınca kadın sesi duyup beynimden vurulmusa döndüm demissiniz

Ayseden erkek sesi çıksa beynimden vurulmusa donerdim

adamın burnundan getirme.
belli ki aramış ama sen kızcan diye inkar ediyor.
iş için aramıştır bişey olmuştur.
bir keresinde babam annemi aramış yanlışlıkla, annemde açmış
ama kapatmayı unutmuş bir saatten fazla telefonlar açık kalmıştı.
kadını da yalana sevketmiş.
iş hayatı bu insanları zor duruma düşürmeyin. ben de gün içinde kaç erkeği arıyorum.
biri beni bu duruma düşürse çok üzülürüm.
kimseyi bu duruma düşürmeyin.
biraz bekleyin bi zaten bişey varsa çıkar ortaya pusuda bekle.

yoo her zaman yapmıyor ki insan.

bence size aldattı desek rahatlayacaksınız, bu kadar sorgulamak neden.

başka konularda anlaşamasanız dahi insan eşini tanır, bilir.

güvenmiyorsanız da yıpranmayın boş yere...

Telefonun arama dökümünü çıkart,hangi gün kaçta aramış hepsini öğrenirsin.ama ben önemli birşey olacağını sanmıyorum.sadece için rahatlasın diye çıkart

İçimde oluşan şüphelere belkicevap bulabilirim diye, çünkü bu arama iki taraf tarafından da nasıl fark edilmez..

Ama o aramanın hesabını veremiyor bana , diyorum neden beni aramadı o telefon neden babanı aramadı..
11 dakika hiç konuşulmadan iki tarafın da aramayı sonlandırmaması garip değil mi

Hiç garip değil hemde
Bakın bende çalışan bir kadınım kendi telefonum haricinde şirket hattım var. Akşamları eve gelince bazen kısarım sesini şirket hattımın, oooo sabaha kadar ne aramalar ne çağrılar. Geçen akşam kısıp çanta bıraktım, sokak kedilerinden birini eve almıştım çantanın üstüne yatmış, kıpırdanırken bir kaç çağrıyı yanıtlamış bile. Sabah fark ettim durumu. Size sadece şunu söyleyeceğim güvenmediğiniz bir adamla evli kalmayın, böyle hayat geçmez çünkü

Ayrıntılı arama özeti iste eşinin hattından. Aradıysa çıkar ortaya.

Tuşlu telefonda aranan kişiye basıp alt üst tuşları hareket ettirince hangi tarihlerde arandığı yazıyor zaten.. o kadınla olan bugünkü konuşmasını kayıttan silse hepsi silinir sanırım, çünkü dokunmatiklerdeki gibi ard arda kayıt YOk. O kişi için 1 kayıt var ve tüm aramaları o kayıtta görünüyor.

Bekleyemedim, bu konularda bekleyemem yaa. Kadını gece ben aradım olaydan sonra üstüne kadın telefonu kapattı.. birde o kişiyle konuşup aklımdaki şüpheleri bitirmek istiyorum
Siz böyle yaparsanız korktuğunuz başınıza gelecek. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın konuyu kapatın. Sonra çok daha vahim başlıklarınızı okuruz yoksa.

Eşinin hattı ne canım operatörün internet sayfasından numarası ve şifre ile giriş yapıp aradığı numaralar saatleri konuştukları dk kadar çıkıyor ama sadece eşinin aradıkları oradan bak gece mi arandı gündüz mü arandı. Belki gündüz aradı iki tarafta kapatmayı unuttu 11dk açık kaldı.

Bazen telefonlar cebimizdeyken kendi kendine ariyor oyle bisey olmus olabilir mi?sen numarayi arayalim deyince eşin kizmadi mi itiraz etmedi mi? Bence bi sure sesini cikarma esini izlemeye al

Herseyi bir kenara bırak ta o kadını ilk gizli no dan arıyorsunuz, sonra esiniz arıyor sonra tekrar siz arıyorsunuz? ? Bu kadına saygısızlık olmuyor mu? Ben makina mühendisiyim isim gereği birçok kişiyle gün içinde konuşuyoruz. Böyle telefonlar gelse büyük olay cikarirdim.

Zaten firma ismi ve kadin ismini yan yana kaydetmis. Arayinca acanin kadin olmasina neden sasirdiniz anlamadim.

Aldatma mi bilemem bu kadar detayla ama supheli...

sen esini sıkı takibe al . olayın üstünü kapat ibanmıs gibi yap telfon dökümlerine bile bak

Ben neden böyle bir şüphede karşı taraf rahatsız edilir onu anlamıyorum.
Birincisi zaten kadın adıyla kayıtlı imiş, aradım bir baktım kadın sesi! Diyorsunuz. E Ayşe diye kayıtlı ya ne olacaktı?
İkincisi neden başka kontroller yapabilecekken yada konuyu askıya alıp bir süre izleyebilecekken eşinize kadını aratıyorsunuz?
Kadını aratmak ortada bir şey varsa anlamsız kadın zaten size duymak isteyeceklerinizi söyleyecek.
Ortada bir şey olsa yaptıklarınız anlamlı ama gerçekten yanlışlık olduğunu düşünün, ve kendinizi kadının yerine koyun.

Namusumla çalışıyorum ama iş dolayisiyla görüştüğüm bir adamın bir eşi yüzünden zan altındayım.. özel no dan arayıp kapatmalar, ses dinlemeler vs... bir daha kocanızı adam yerine koymam o kadar söyleyeyim... bu nasıl bir profesyonellikten uzak bir iş hayatı...

Üstüne de gece tekrar arıyorsunuz.. yapmayın lütfen. Kocanız aldatıyorsa da karşı taraflar iş çözmeye çalışıp kendinizi küçük düşürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…