- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bu aralar kafam çok karışık ve canım sıkkın..
İhanet tarzı hiçbir şey yapmadı..
Ama gece 12 de olan 11 dakikalık bir konuşmayı iki taraf ta bilmiyor, hatırlamıyor bu nasıl olur diye düşünüyorum ..
gece on iki değildir o.
bir kaç haftaya kadar çok eski bir telefon kullanıyordum.
benim de saatim tarihim hepsi şaştı birbirinden.
kafanız karışık ve canınız sıkkın olsa da aklı başında hareket etmek gerekiyor.
Kadını aramanız ve hoparlore almanız gerçekten çok utanç verici. Sizin yerinize ben utandım.. böyle bir şüpheniz oluştuysa aklınızı kullanıp biraz sabredip ara sıra kontrol edince öğrenebilirdiniz.
Telefonu kendi kendine kapanıyor zaten bu eski telefon da. Dün de bu konu konuşulurken kapandı birkaç kere aç şunu diye verdim, ve açtığında direkt ekrana döndü yani saat tarih değişse önce onlar gelmiyor mu ekrana bunları ayarlayın diye. Bunda direk ekran geldi. Mesela saati tv den bakıp ayarlamadan işe gitti sabah, eğer değişse ilk onu ayarlamaz mıydı.
Telefonda her türlü aksilik olabilir
Sinpaş Ayşe de var Sinpaş Ahmet de
Aramis sesini dinletmis zaten
İspatlamak için daha ne yapsın adam
Çok yüz göz oluyorsunuz eşinizle
Bide ısrarla kadını arıyorsunuz duydunuz daha ne duymayı bekliyorsunuz
Sinpaş Ayşe yazan kadını arayınca kadın sesi duyup beynimden vurulmusa döndüm demissiniz
Ayseden erkek sesi çıksa beynimden vurulmusa donerdim
Ama o aramanın hesabını veremiyor bana , diyorum neden beni aramadı o telefon neden babanı aramadı..
11 dakika hiç konuşulmadan iki tarafın da aramayı sonlandırmaması garip değil mi
Ayrıntılı arama özeti iste eşinin hattından. Aradıysa çıkar ortaya.
Siz böyle yaparsanız korktuğunuz başınıza gelecek. Eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın konuyu kapatın. Sonra çok daha vahim başlıklarınızı okuruz yoksa.Bekleyemedim, bu konularda bekleyemem yaa. Kadını gece ben aradım olaydan sonra üstünekadın telefonu kapattı.. birde o kişiyle konuşup aklımdaki şüpheleri bitirmek istiyorum
Eşinin hattı ne canım operatörün internet sayfasından numarası ve şifre ile giriş yapıp aradığı numaralar saatleri konuştukları dk kadar çıkıyor ama sadece eşinin aradıkları oradan bak gece mi arandı gündüz mü arandı. Belki gündüz aradı iki tarafta kapatmayı unuttu 11dk açık kaldı.Bu aralar kafam çok karışık ve canım sıkkın..
İhanet tarzı hiçbir şey yapmadı..
Ama gece 12 de olan 11 dakikalık bir konuşmayı iki taraf ta bilmiyor, hatırlamıyor bu nasıl olur diye düşünüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?