Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Arar, ben buna birşey demiyorum.. benim takıldığım nokta gecenin 00 ında ben yan odada iken nasıl bir cesaretle arıyor, ve de 11 dakikalık konuşmadan iki tarafında hhaberi yok.. bu nasıl olur?

Siz duymaz miydiniz ? Belkide iş için aradi geç ama bisey oldu tepikinizsen1 dolayi aramadım dedi kadınada belki önceden haber verdi yaninizda aramadan knce1 bilmiyorm valla ama birden boyle celallenmeyin, sakince gözlemleyin varsa zaten cikar

Tartıştık bu olaydan işte, ben ayrı o ayrı yattık.. ve bu böyle devam eder muhtemelen..
Canım lütfen sakin ol. Umursamıyor gibi yap ki telefonu ele alabil.
Gerginn olmanı anlıyorum. Ama derin nefes alalım. Sakin olalım canım.

Aradığı akşam ben erken yatmıştım sanırım, aramız pek iyi değildi önceki konumdan dolayı ve o oturuyordu..
Ben erkek olsam duymayacak olsa bile böyle bir şeyi göze alamazdım, evde arayıp konuşamazdım bilmiyorum ya

çok zor günler geçiriyorum..
Umarım o çok güvendiğim insan beni yıkmaz...
Teşekkür ederim
Canım aldatıldığı düşünmüyorum çünkü siler kayıt bırakmaz. Ama aklıma şu geldi erkekler hayır diyemezler bazen belki kadın dertleşmek için falan aradı. Böyle bir şey olabilir.

Canım aldatıldığı düşünmüyorum çünkü siler kayıt bırakmaz. Ama aklıma şu geldi erkekler hayır diyemezler bazen belki kadın dertleşmek için falan aradı. Böyle bir şey olabilir.

Bu kadınla iş mevzuları hariç hiçbir ilişkim Yok diye Kuran ın üstüne el bastı..
Ya ben çok safım sanırım, ben yalan yere el basamam Kuran o Kerim e mesela.
Onu da öyle düşünüyorum, yani yalan yere Allah ı şahit gösterebilir mi insan..

Cidden yanlışlıkla aramışta olabilir. Çünkü ben bir sefer iş arkadaşımı whatsapptan aramışım gibi olmuştu. Ama aramadım eminim. Cebinde basmıştır. Tuşlu telefonda bu çokta olabilecek birşey.

resmen basınıza iş arıyorsunuz
yahu himi bayan iş le alakalı kayıt olamz
benim eşimin telefonunda watsupta dolu tanımadıgım bayan tel kayıtlı
birgünde sen bunu niye aradın demedim banane iş içn görüşüyorlar
hayatım boyunca eşimle bu konuda hiç tartısmadım ve burnumu bu kadın konularına sokmam
bizde bu tür kıskançlıklar olmaz
güveniyorum hrbiden hiç aklıma aldatma gelmedi adam gecim derdine düşmüş yazık bunlara kafa yoramaz zaten
hatta evlendiğimzin ilk yılları bunu iş arkadasıymıs daha önce bir bayan aradı abiciğim tbrik ederim diye
ama imalı bir abi konusması ve seslenmesiydi.bende yanındaydım kim deddim eski çalısanımz dedi
ama sonra lafını etmedim.her evlenen arkasında bazı enkazlar bırakabiliyor
bende bıraktım ordan biliyorum
no problem

Eşim ev içinde telefonu cebinde gezmez, görmezdim bunu pek. Yanında olur, masada olur

Ciddiyetle söylüyorum.
Çekilecek dert değilsin kızma bana ama..
Eşin cidden sabırlı adam sarıl ona kıymet bil.

Tüm konularını biliyorum ve hepsinden bencillik ve abartı akıyor resmen.

Adam hata yapsın suclayayim diye bekler gibisin.

Vodafone.. akşam gelince teli alabilirsem şifre isteyip bakacağım.. siz ne düşünüyorsunuz konumla ilgili ?
Kendi kendine aranmış olmamali çünkü dediginiz gibi tek taraflı 11 dk çok saçma. Gün içinde aranmis olup saatin yanlış olma ihtimali var o zamanda size 11 dk ne konuştuğunu anlatması lazım mesela en uzun konuşmanız neydi konu neydi diyebilirsiniz. Ama telefonun kapalı olmasi da ayrı bisey belki de sizi engelledi 3.kişiden arayın kimseye demeden. En fazla 3.kişi yi geri arar o da yanlış numara der (arama kaydını silin telefon sahibi bile bilmesin)

Bu öyle bir olay değil.
Eşim kabul etse yaa evet şöyle şöyle birşey vardı, aramam gerekti dese.
Ardına düşmeyeceğim, ama hatırlamıyor, ben aramadım diyor..
11 dakika az uz değil, iki tarafında haberi olmadan ve herhangi bir konuşma olmadan neden kapatılmasın..

İnanın haksız çıkmayı çok istiyorum.
Ama ortada şaibeli durumlar var, aradığını kabul etse ve iş ile ilgili aramam gerekti dese ben YOk niye aradın nasıl ararsın demem ki..
Ama ortada kabullenmeme durumu var, inkar var..
Ve de kullandığı eski telefonun saati her kapanışta değişmiyor, saat ile alakalı olduğunu sanmıyorum ne yazık ki

Gizli numara engellenebiliyor mu? Bunu bilmiyordum.. yani telefonu gizli aramaya kapatabiliriz ama ben gizliden aradıktan sonra ulaşılamıyor dedi ve gizliye kapattığını düşünerek açıktan da aradım hattı.. o zaman da kapalıydı. Bilmiyorum umarım altından kötü şeyler çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…