Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Bekleyemedim, bu konularda bekleyemem yaa. Kadını gece ben aradım olaydan sonra üstüne kadın telefonu kapattı.. birde o kişiyle konuşup aklımdaki şüpheleri bitirmek istiyorum
Bence saçmalama bu kadar düşürme kendini.benim eşim beni aldatmış bile olsa tutup karşı tarafı aramam.kendimi düşürmem.ne diyecem arayıpta.ne mi yaşadınız dicem.ne kadar zavallı bi davranış.sorunumu eşimle çözerim.ayrıca sizin aradığınız kadın evli olabilir.bu yüzden oda eşiyle kötü olabilir suçsuz yere.

Bazen telefonlar cebimizdeyken kendi kendine ariyor oyle bisey olmus olabilir mi?sen numarayi arayalim deyince eşin kizmadi mi itiraz etmedi mi? Bence bi sure sesini cikarma esini izlemeye al

Ben demedim ara diye, kendisi dedi tamam arayalım dinle dedi. Beklemek böyle konularda beklemek, bunu hiç yapamıyorum.. bu süre zarfında ne yapayım ?

Vodafone kullanıyor.. geldiği zaman şifre için mesaj yollayayım telefonundan.. bakalım ne var

Ben demedim ara diye, kendisi dedi tamam arayalım dinle dedi. Beklemek böyle konularda beklemek, bunu hiç yapamıyorum.. bu süre zarfında ne yapayım ?
Mecbur bekleyeceksin eger şupehelendigin gibi bisey varsa eşin şu aralar tedbirli davranir birak bi rahatlasin elinde somut bisey olmadigi surece eşin inkar eder.bu zaman zarfinda caktirmadan takip edersin mesajlar telefon dokumleri falan onlara bakarsin.bi kadini baska bi numaradan bi daha ara istersen

Ne diyeceğim ki arayıp.. ben o an ile mantıklı düşünemedim ama buradaki arkadaşlar aramamın yanlış olduğu kanaatindeler

Kadin ismiyle kayıtlı telde, arayınca kadın cikinca şaşırıyorsunuz bence sasirmamaniz gerekirdi...

Is için insanlar birbirini arayabilir bu aldatma degildir , benden habersiz nasil arar gbi bir cümlenizi okudum buda yanlis yani bu dunyada is arkadaşları oluyor arasiyor ama aldatmiyor... kadinada büyük saygısızlık etmişsiniz

Arar, ben buna birşey demiyorum.. benim takıldığım nokta gecenin 00 ında ben yan odada iken nasıl bir cesaretle arıyor, ve de 11 dakikalık konuşmadan iki tarafında hhaberi yok.. bu nasıl olur?

Canım o zaman takipte kal bence. Hattın online sisteminden takip et canım eğer imkanın varsa.

Öyle yapacağım.. bugün aileme gidip kalacaktım birkaç gün sözde, bu olaydan dolayı gitmeyeceğim..
Ama birlikte aynı odada oturmuyoruz onunla, telefonunu nasıl ele geçirip yapıcam bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…