- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Bence de telefondaki saatten kaynaklı.Telefon kapalı olup açıldığı zaman saat ayarı yapılmıyor, kendi yapıyor sanırım.. bilmiyorum, içime öyle bir kurt düştü ki
Bence saçmalama bu kadar düşürme kendini.benim eşim beni aldatmış bile olsa tutup karşı tarafı aramam.kendimi düşürmem.ne diyecem arayıpta.ne mi yaşadınız dicem.ne kadar zavallı bi davranış.sorunumu eşimle çözerim.ayrıca sizin aradığınız kadın evli olabilir.bu yüzden oda eşiyle kötü olabilir suçsuz yere.Bekleyemedim, bu konularda bekleyemem yaa. Kadını gece ben aradım olaydan sonra üstünekadın telefonu kapattı.. birde o kişiyle konuşup aklımdaki şüpheleri bitirmek istiyorum
Bazen telefonlar cebimizdeyken kendi kendine ariyor oyle bisey olmus olabilir mi?sen numarayi arayalim deyince eşin kizmadi mi itiraz etmedi mi? Bence bi sure sesini cikarma esini izlemeye al
Vodafone Self servisten baksam olur değil mi ?sen esini sıkı takibe al . olayın üstünü kapat ibanmıs gibi yap telfon dökümlerine bile bak
bilm yok ama belki vardrVodafone Self servisten baksam olur değil mi ?
Hadi aradı diyelim ne yapacaksın?
Eşinin hattı ne canım operatörün internet sayfasından numarası ve şifre ile giriş yapıp aradığı numaralar saatleri konuştukları dk kadar çıkıyor ama sadece eşinin aradıkları oradan bak gece mi arandı gündüz mü arandı. Belki gündüz aradı iki tarafta kapatmayı unuttu 11dk açık kaldı.
Saat karışıklığı olmuş telefonda. Aldatdılma yok bence.
Hem aramamis olmasi için dua ediyorsun hem de aradığını ispatlamak için ugrasiyorsun. Ben olsam aramasam da aradım deyip çıkardım işin içinden.Kadini aramak ne yahu.İnşallah değildir, ama düşündüğüm çıkarsa ben olmam .
Bu çok ağır..
Mecbur bekleyeceksin eger şupehelendigin gibi bisey varsa eşin şu aralar tedbirli davranir birak bi rahatlasin elinde somut bisey olmadigi surece eşin inkar eder.bu zaman zarfinda caktirmadan takip edersin mesajlar telefon dokumleri falan onlara bakarsin.bi kadini baska bi numaradan bi daha ara istersenBen demedim ara diye, kendisi dedi tamam arayalım dinle dedi. Beklemek böyle konularda beklemek, bunu hiç yapamıyorum.. bu süre zarfında ne yapayım ?
Mecbur bekleyeceksin eger şupehelendigin gibi bisey varsa eşin şu aralar tedbirli davranir birak bi rahatlasin elinde somut bisey olmadigi surece eşin inkar eder.bu zaman zarfinda caktirmadan takip edersin mesajlar telefon dokumleri falan onlara bakarsin.bi kadini baska bi numaradan bi daha ara istersen
Telefon değiştirince olabiliyor böyle karışıklıklar.Yanımda kaç defa açtı o telefonu, saat ve tarih istemiyor ama ekranda ya, direkt ekrana giriyor.. bunları düzeltin gibi bir seçenek gelmiyor
Telefon değiştirince olabiliyor böyle karışıklıklar.
Canım o zaman takipte kal bence. Hattın online sisteminden takip et canım eğer imkanın varsa.Şöyle, bu eski telefonu uzun zamandır kullanıyor yani 1 ay felan oldu.. bu aramanın olduğu gün değiştirmedi yani
Kadin ismiyle kayıtlı telde, arayınca kadın cikinca şaşırıyorsunuz bence sasirmamaniz gerekirdi...
Is için insanlar birbirini arayabilir bu aldatma degildir , benden habersiz nasil arar gbi bir cümlenizi okudum buda yanlis yani bu dunyada is arkadaşları oluyor arasiyor ama aldatmiyor... kadinada büyük saygısızlık etmişsiniz
Canım o zaman takipte kal bence. Hattın online sisteminden takip et canım eğer imkanın varsa.
Neden oturmuyorsun?Öyle yapacağım.. bugün aileme gidip kalacaktım birkaç gün sözde, bu olaydan dolayı gitmeyeceğim..
Ama birlikte aynı odada oturmuyoruz onunla, telefonunu nasıl ele geçirip yapıcam bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?