Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Hat dökümünde daha fazla ayrıntı varsa? Self servisi ben kullanıyordum bir ara, bazı aramalar kayda geçmemiş oluyordu..

Ben türk telekom nişanlım turkcell.. Biz bayiden aldığımız döküman ile telefondan baktığımız dökümanı karşılaştırınca tıpatıp aynı sonuçları gördük, yanlış bir şey yoktu. Bayiden istediğiniz dökümanda numara tam olarak gözüküyor sadece fark o.. Tabi içiniz sizin öyle daha rahat eder.

Belkide esinin telefonu yanlislikla aradi ve on dakika boyunca acik kaldi? Karsi taraf dinledi belkide. Cunku bir kere olmus.

Kotu bir durum cunku manapinda soyledigi gibi boyle seyler yipratiyor. Inshallah birsey cikmaz.

Yanlışlıkla aramaya ben nedense ihtimal vermiyorum, bu mesajlarım biraz ayrılmak için yer arıyor gibi gözüküyor ama asla öyle değil..
Öyle olsa idi geceden beri gözlerim ağlamaktan kan çanağına dönmezdi.. bu saate kadar tek lokma yemeden durmazdım..sadece objektif bakmaya çalışıyorum, akla uygun..
Yanlışlıkla arama olamaz, çünkü o kişi rehberinde listede en başta değildi, ona da baktım..
ama en başta olsaydı bu gerçek olabilirdi..

Aynen..
Birşey sorcam ilk defa döküman çıkarma girişiminde bulundum bilgim YOk, gidince direkt aynı gün veriliyor değil mi ? Bugün haftasonu operatör bayiilerini etkilemez umarım

Hatlarımız faturalı değil, en iyisi akşam direkt çıkartmak. Teşekkür ederim

Ben esimin telefonu pert ettim ne numara kaldi ne de baska bisey numarasini da degistirdik evlenmeden garantiye aldim sizde silin tum rehberi yeni de sim aldirin iciniz rahat etsin

bence cok abartmissiniz. bu kadar evhamli olmayın derim. bazi sektorde is gereği gece de olsa aramak için normal olabilir. kadin veya erkek ne farkeder ki. rahat olun.

Sakin ol kendini bu kadarda küçük düşürme ! Yoktur bişe, telefon saatleriyle oynanmış sa gündüz saatı , gece gibi gösteriyor olabilir. Bir erkek aldatsa inan bana , ruhumuz bile duymaz ...

bence cok abartmissiniz. bu kadar evhamli olmayın derim. bazi sektorde is gereği gece de olsa aramak için normal olabilir. kadin veya erkek ne farkeder ki. rahat olun.

Ya aranır, aramak anormal demiyorum.
Bana bunu söylemesi lazımdı.. ve eşim de gerçekten iş icabı aramış olsa idi iş bu noktaya gelmeden söylerdi..
Onca düşünceye sokacağına beni belki kızmamı düşünse bile bunu tercih ederdi..
Ama yok adam inkar ediyor.. " Ben aramadım,telefon kendi aramış " diyor.. ve bu da benim hiç aklıma yatmıyor..

Ben esimin telefonu pert ettim ne numara kaldi ne de baska bisey numarasini da degistirdik evlenmeden garantiye aldim sizde silin tum rehberi yeni de sim aldirin iciniz rahat etsin
Başka bir hatla başka bir telefonla gizliden gizliye yapmak isterse yapar yani adamın gözünde öz güvensiz olarak kalacaksınız

Buradaki aldatma konularını okuya okuya herkes paranoyaklaşıp eşinden şüphe ediyor. Buradakilerden etkilendiğiniz başlıktan bile belli. "Ben DE aldatıldım galiba" Aldatıldığınız falan yok bence, bu gereksiz şüphelerle yolunda giden ilişkilerinizi de bozuyorsunuz.

aldatılmış mısın onu bilemem de yanlışlık arama gibi bişey pek mümkün görünmedi.

Maalesef bana da.. hadi aranan kişi listede en başta olsa böyle bir ihtimal olabilir, aslında o da mümkün değil ya çünkü evde ve telefonu cebinde gezdirmiyor sonuçta..
Umarım altından bişey çıkmaz.

Bnce telefonunun saatinde yanlislik var gbi geldi cnku aynisi basima geldi kv telefonunda esimin numarasi vardi ve gce 2 3 4 gbi kv esimi aramis ama o saatte esim yanimda uyuyordu yani gun icinde aramisti ama telfonun saatinde yanlislik vardi oyle olabilir szinkide

Eşim namaz kılar ve saati bozuksa hemen düzeltir, maalesef bunu bildiğim için bu da imkansız

Eşim namaz kılar ve saati bozuksa hemen düzeltir, maalesef bunu bildiğim için bu da imkansız
Niye sürekli eşinizin namaz kıldığını yazıyorsunuz namaz kılanlar da aldatabilir insan sonuçta siz hatayı en başta yapmışsınız daha hiç bir delil yada kesinlik kazanmadan adamla yüz göz olmuşsunuz bide boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmaya gerek yoktu

Esin aksam gelecek demi eve? O saate kadar baska seylerle mesgul olmayi dene yeterince yordun beynini.
Hersey olacagina varir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…