- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hat dökümünde daha fazla ayrıntı varsa? Self servisi ben kullanıyordum bir ara, bazı aramalar kayda geçmemiş oluyordu..
Belkide esinin telefonu yanlislikla aradi ve on dakika boyunca acik kaldi? Karsi taraf dinledi belkide. Cunku bir kere olmus.
Kotu bir durum cunku manapinda soyledigi gibi boyle seyler yipratiyor. Inshallah birsey cikmaz.
Ben türk telekom nişanlım turkcell.. Biz bayiden aldığımız döküman ile telefondan baktığımız dökümanı karşılaştırınca tıpatıp aynı sonuçları gördük, yanlış bir şey yoktu. Bayiden istediğiniz dökümanda numara tam olarak gözüküyor sadece fark o.. Tabi içiniz sizin öyle daha rahat eder.
Hatlarımız faturalı değil, en iyisi akşam direkt çıkartmak. Teşekkür ederimHangi operatöre kayıtlı ise online işlemlerden ''fatura bilgi servisi/fatura detayı'' menüsüne girerek öğrenebilirsiniz ama online işlem şifresi eşinizin telefonuna gelir haberiniz olsun.
Ya da yine eşinizin telefonundan müşteri hizmetlerini arayıp faturanızın ayrıntılı gelmesini isteyebilirsiniz.
bence cok abartmissiniz. bu kadar evhamli olmayın derim. bazi sektorde is gereği gece de olsa aramak için normal olabilir. kadin veya erkek ne farkeder ki. rahat olun.
Sakin ol kendini bu kadarda küçük düşürme ! Yoktur bişe, telefon saatleriyle oynanmış sa gündüz saatı , gece gibi gösteriyor olabilir. Bir erkek aldatsa inan bana , ruhumuz bile duymaz ...
Başka bir hatla başka bir telefonla gizliden gizliye yapmak isterse yapar yani adamın gözünde öz güvensiz olarak kalacaksınızBen esimin telefonu pert ettim ne numara kaldi ne de baska bisey numarasini da degistirdik evlenmeden garantiye aldim sizde silin tum rehberi yeni de sim aldirin iciniz rahat etsin
Başka bir hatla başka bir telefonla gizliden gizliye yapmak isterse yapar yani adamın gözünde öz güvensiz olarak kalacaksınız
aldatılmış mısın onu bilemem de yanlışlık arama gibi bişey pek mümkün görünmedi.
Bnce telefonunun saatinde yanlislik var gbi geldi cnku aynisi basima geldi kv telefonunda esimin numarasi vardi ve gce 2 3 4 gbi kv esimi aramis ama o saatte esim yanimda uyuyordu yani gun icinde aramisti ama telfonun saatinde yanlislik vardi oyle olabilir szinkide
Aklima baska birsey gelmedi canim benim oyleyse o arama yanlislikla olamaz yalan soyluyor gbi geldi bna esin insallah uzulecegin bir durum cikmaz yinede sen icini ferah tutEşim namaz kılar ve saati bozuksa hemen düzeltir, maalesef bunu bildiğim için bu da imkansız
Niye sürekli eşinizin namaz kıldığını yazıyorsunuz namaz kılanlar da aldatabilir insan sonuçta siz hatayı en başta yapmışsınız daha hiç bir delil yada kesinlik kazanmadan adamla yüz göz olmuşsunuz bide boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmaya gerek yoktuEşim namaz kılar ve saati bozuksa hemen düzeltir, maalesef bunu bildiğim için bu da imkansız
Aklima baska birsey gelmedi canim benim oyleyse o arama yanlislikla olamaz yalan soyluyor gbi geldi bna esin insallah uzulecegin bir durum cikmaz yinede sen icini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?