- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Lütfen ağzınızın tadını kaçırmayın. Çünkü evliliklerde düzen bir kez bozuluyor ve bir daha oturmuyor.Zaten tuşlu telefonların tuş kilidini bilirsiniz arama tuşu ve yıldız mı kare mi neyse..
Yani telefonunun sesi hep açık, ve ver bi telefonunu desem anında verir.
Umarım yanılıyorumdur
Bence durum şüpheli. O size itiraf edecek değil zaten. Siz de cok emin olmadan birsey yapamazsiniz. Tamam deyip takibe alacaksınız. Birsey var demiyorum ben ama yok demeyi hic diyemiyorum ayrintilara göre. Şu anda üstüne gitmeyeceksiniz takibe alacaksınız. Mutlaka hat dökümünü çıkarın ve whatsapp web yükleyin. Yalan yere yemini edebilir bu arada. Yemine guvenmeyin.
Bana biraz ömür törpüsü gibi geldiniz
Aldatma yok burada
Ya haddinden fazla kiskancsiniz,ya esiniz size guven vermiyor,yada gercekten onu sevmiyorsuniz adam da bunu hissediyor cunki onceki konulariniz bu yonde.kinada kadinlarra bakiyor diye konu acmissiniz 25 yasindasiniz 50 yasindaki kadini kiskanmissiniz abartiyor olabilirsiniz yada esiniz gercekten guvenilmez bi adam
Yok artikİnşallah öyle olur.. akşam telefon dökümlerini çıkartacağız birlikte
Ne güzel, demekki aranızda büyük bir güven var.. bizde de vardı bu, ama bir anda yerle yeksan olabiliyor..Kocama bunu yapsam beni bosardi...kocama bunu yapacak duruma gelsem onu bosardim...
Neyse caninizi fazla sikmayin .biraz pusuya yatin kabahati varsa anlayacaksiniz zatenİnanın aklıma eşimle ilgili hiçbir konuda güvensizlik gelmezdi, benden ayrı dışarı çıktığında hiç nerde ne yapıyor ne zaman gelecek diye düşünmezdim, aramazdım bile rahatsız etmezdim.. ona çok güvenirdim, çünkü güvenimi hiç yıkmamıştı.. olay tam da bu iki konudan ibaret, güvensizlik meselesi.. 50 yaşındaki kadını kıskanmak değil de, eşimin dikkatli bakışları beni ondan çok soğuttu.
Orada da abarttigini dusunuyorum. Kocana resmen sapik muamelesi yapmistin. Senin hic gozun takilmaz mi? Benim gecen gun dikkatimi cekti mesela otobuste bir adamin yuzugune baktim durdum inene kadar. Kocam da yanimdaydi ustelik.İnanın aklıma eşimle ilgili hiçbir konuda güvensizlik gelmezdi, benden ayrı dışarı çıktığında hiç nerde ne yapıyor ne zaman gelecek diye düşünmezdim, aramazdım bile rahatsız etmezdim.. ona çok güvenirdim, çünkü güvenimi hiç yıkmamıştı.. olay tam da bu iki konudan ibaret, güvensizlik meselesi.. 50 yaşındaki kadını kıskanmak değil de, eşimin dikkatli bakışları beni ondan çok soğuttu.
Bence abartmanın suyunu çıkarmışsınız
Neyse caninizi fazla sikmayin .biraz pusuya yatin kabahati varsa anlayacaksin zaten
Gidecegiz derken kiminle gideceksin?benim bilgim yok ama bilen arkadaslar yazacaktirAkşam hat dökümlerini çıkartmaya gideceğiz, bu konuda bilginiz var mı birkaç soru sorsam ?
Gidecegiz derken kiminle gideceksin?benim bilgim yok ama bilen arkadaslar yazacaktir
Herseyin altinda bisiy aradikca mutlu olmaya imkan kalmaz.bi abimiz var telefonun batarya bolumunde 4 tane sim kart tasiyor.bayii toplantisi diye cikip antalyada otelde gununu gun ediyor kadin surekli pesinde ama yakalayamiyorNe güzel, demekki aranızda büyük bir güven var.. bizde de vardı bu, ama bir anda yerle yeksan olabiliyor..
Eğer altından farklı olaylar çıkarsa bizim sonumuz da o .
Iyi adamin kendinden suphesi yok demekki rahat bi sekilde gidiyor.Eşim ve ben..
Cunku iliski yaralaniyorNeden
Neden?
Herseyin altinda bisiy aradikca mutlu olmaya imkan kalmaz.bi abimiz var telefonun batarya bolumunde 4 tane sim kart tasiyor.bayii toplantisi diye cikip antalyada otelde gununu gun ediyor kadin surekli pesinde ama yakalayamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?