Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Saat ile ilgili yanlışlık olabilir diye yazdıkları için yazdım.. onun kıldığı namazla övünecek değilim, yani vakitleri takip ettiği için saati bozuk olamaz demek istedim

Maalesef bana da.. hadi aranan kişi listede en başta olsa böyle bir ihtimal olabilir, aslında o da mümkün değil ya çünkü evde ve telefonu cebinde gezdirmiyor sonuçta..
Umarım altından bişey çıkmaz.

Erkekler bu konularda genelde masum cikmiyor.belki aralarinda henuz bisey yok ama aralarinda ufak tefek konusmalar gecmis olabilir.evdeki huzursuzluk ortami bi tartisma bile sacma seyler yapmalarina sebep olabiliyor gozun acik olsun ama kendini de yiyip bitirme

Ya siz bosanmiyor muydunuz.Duzeldi mi araniz?Nasil duzeldi?

Asla aldatma gibi gelmedi bana.. Siz soyluyorsunuz telefon eski tuşlu telefonlardan. O telefonlarin ayarlari bozuksa herseyi yapabilirler bir arkadasin butun rehberine mesaj atilmisti kendisi de yapmamisti ..
Ayrica esinizin o kisiyle iliskisi olsa niye bayan ismi ile kaydetsin erkek ismi ile kaydederdi bence

Ayni evdesiniz gece konussa anlamazmiydin?duymazmiydin?
Arkadasim esi tuvallette konusurken duymus.yani ev aman aman buyuk deilse fark ederdin

Ve telefonu devamlı ortada, o numara ile yanlış birşey yaptıysa benim fark etmemem çok saçma..
Çünkü telefonunda şüpheli bir mesaj hiç yakalamadım..

Sen ya burdaki konulardan etkileniyosun ya baska bir seyden ama konularin bana dertsiz basina dert ariyormussun gibi geliyor. Arama olayinda yanlislik var hic aldatmaya falan benzemiyor. Surekli adamla kapisma yoksa korkularin gercek olacak. Hayatinin merkezine de kocani koyma. Huzursuz etme kendini bosyere.

Ya inşallah öyledir, inşallah yanlışlıktır..

Üşenmeyip tüm konularınızı okudum ve bence sizin eşinizle birlikte aile terapistine gitmeniz lazım.

Ben ortada aldatıyor diyebileceğim birşey göremiyorum..

Diğer konularda eşinizi yıprattığınızı söylüyorsunuz, ve fazla sevmediğinizi. Bence yıpratmaya da devam ediyorsunuz hem onu hem kendinizi..

Kendinizi neden bu kadar mutsuz ve güvensiz hissediyorsunuz. Kendinize bir iş edinebilirsiniz evde hobi tarzında.. Ya da kpss çalışabilirsiniz. Lütfen kendiniz ve eşiniz için yapın bunu..

Bu yıl KPSS çalışacağım inşallah.. inşallah bu olay masum bir şekilde sonlanır da kafam rahat bir şekilde ders çalışabilirim..

Ben uyuyordum,yani yatmıştım ben..
Anladim...
Şuphen bu yuzden fazla kendini bunun icin rahatlatamiyorsun.
Kadinlar bazi seyleri hisseder .eşin aksama döküman konusunda yan çizerse yada dogru durust aciklama yapmadan bagirip cagirirsa durumu şüpheli olur ama tersi olursa icin rahat olsun bence

Su yazilanlari gorunce bence isin icinde bi oyun var gibi geldi. Cunku kadinla anlasip cokta guzel " ben seni simdi ariycam su soruyu sorcam sen hayir de" diye. Yasadim bizzat.. erkekler bu kdr cin fikir olabiliyor.

Ama.. aklima eski telefonun saatinin yanlis olabilme ihtimali geldi. Ornegin:
Telefonun saatini dogru saate duzenlemedi esiniz.
Kadinla is hakkinda konstular gunduz 12 de makul bi saatte. Telefon bunu gece 12de kaydetti.
Bundan sonraki gunler esin " aa telefonun saati yanlismis, duzeltiyim" dedi.
Saat duzeltildi.
Ama eski telefon oldugundan telefon oglen 12 olani hala gece 12de kayitli tuttu.
Olabilirmi? Telefon o kdrmi eski? Bilmiyorum ben tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…