- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Niye sürekli eşinizin namaz kıldığını yazıyorsunuz namaz kılanlar da aldatabilir insan sonuçta siz hatayı en başta yapmışsınız daha hiç bir delil yada kesinlik kazanmadan adamla yüz göz olmuşsunuz bide boşanmayacaksanız hiç yüz göz olmaya gerek yoktu
Maalesef bana da.. hadi aranan kişi listede en başta olsa böyle bir ihtimal olabilir, aslında o da mümkün değil ya çünkü evde ve telefonu cebinde gezdirmiyor sonuçta..
Umarım altından bişey çıkmaz.
Esin aksam gelecek demi eve? O saate kadar baska seylerle mesgul olmayi dene yeterince yordun beynini.
Hersey olacagina varir.
Asla aldatma gibi gelmedi bana.. Siz soyluyorsunuz telefon eski tuşlu telefonlardan. O telefonlarin ayarlari bozuksa herseyi yapabilirler bir arkadasin butun rehberine mesaj atilmisti kendisi de yapmamisti ..
Ayrica esinizin o kisiyle iliskisi olsa niye bayan ismi ile kaydetsin erkek ismi ile kaydederdi bence
Ben uyuyordum,yani yatmıştım ben..Ayni evdesiniz gece konussa anlamazmiydin?duymazmiydin?
Arkadasim esi tuvallette konusurken duymus.yani ev aman aman buyuk deilse fark ederdin
Sen ya burdaki konulardan etkileniyosun ya baska bir seyden ama konularin bana dertsiz basina dert ariyormussun gibi geliyor. Arama olayinda yanlislik var hic aldatmaya falan benzemiyor. Surekli adamla kapisma yoksa korkularin gercek olacak. Hayatinin merkezine de kocani koyma. Huzursuz etme kendini bosyere.
o zaman saçını başını yol :)Eşim namaz kılar, telefon saatine dikkat eder diye düşünüyorum . Saat ile alakası YOk
Üşenmeyip tüm konularınızı okudum ve bence sizin eşinizle birlikte aile terapistine gitmeniz lazım.
Diğer konularda eşinizi yıprattığınızı söylüyorsunuz, ve fazla sevmediğinizi. Bence yıpratmaya da devam ediyorsunuz hem onu hem kendinizi..
Kendinizi neden bu kadar mutsuz ve güvensiz hissediyorsunuz. Kendinize bir iş edinebilirsiniz evde hobi tarzında.. Ya da kpss çalışabilirsiniz. Lütfen kendiniz ve eşiniz için yapın bunu..
Anladim...Ben uyuyordum,yani yatmıştım ben..
Kendi kendinize dert arıyorsunuz
Bu yıl KPSS çalışacağım inşallah.. inşallah bu olay masum bir şekilde sonlanır da kafam rahat bir şekilde ders çalışabilirim..
Peşine adam mı taksınDokuman cikarttir tlf casus programlari indir pesine adam tak bisey yapiosa elbet cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?