bayramda öğrenmem çok kötü oldu,herkes öğrendi haliyle.kızlar kocalarınızın sevgililerinizin telefonlarını,bilgisayarlarını çaktırmadan kontrol edin.öğrenmek neye yarıyor onu da anlıyamadım gerçi ama eşlerinizi tanıyın hiç değilse.olanlar şunlar merak edenlere anlatayım.kocam bir arkadaşlık sitesine üye olmuş.uyduruk bir msn adresi edinmiş.kadınlara da pes doğrusu,nedir bu sanal seks anlıyamıyorum.sonuçta sadece internet üzerinden seks yapılmış,aşk meşk duygusal birşey ya da bir temas görüşme yok.bana öyle söylüyor en azından.bilgisayarını karıştırıken paylaşım klasörlerinde iki dosya gördüm,isimlere bakın ki cappyebru betül1978,yanımdaydı bunlar ne dedim,telaşlandı bilgisayarı kapattı hemen.ben anladım tabi o anda sesimi çıkarmadım.gece herkes uyuduktan sonra açtım bilgisayarı klasörler gitmiş.bir ara fırsat bulup silmiş aptal.geri dönüşüm kutusuna baktım ordalar.geri yükledim açtım.betül denen kamera açmış,kocam komut veriyo o soyunuyo herşey ortada.geçmişe baktım.cappyebruyu göremedim ama geçmişten daha detaylı arama yaptım.sahrasu nickli bir kadınla msn kayıtlarını buldum.o beni zıvanadan çıkardı zaten.kadınla epey yazışmış.aradım telefonunu açmadın diyor,kadına kameranı açta güzel yüzünü göreyim diyor,iki de türkü göndermiş,beyaz giyme toz olur falan.bu bana ciddi bir şey gibi geldi.kadın kocasıyla kavga etmiş onu anlatıyor,benimki de seni mutlu edemiyor mu diye soruyor,kendisi çok mutlu ediyor ya.bir de dosya açmış kadının telefonlarını kaydetmiş..kadının adını,kocasının adını öğrendim,aradım biri benimle ablasıyım diye konuştu,artık nesiyse bilemiyorum.bayram sabahı yaşadığımız rezalete bakın.