ben de aldatıldım :((

leyla_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
40
1
86
41
Ankara
Eşi tarafından aldatılan talihsiz kadınlar içinde ben de varım.Bu ikinci oldu.Evvelkinde çok kızmıştım ama yine de bir şans verdim evliliğimize.
Dün bir bayan beri arayıp "bu telefonda senin numaranın ne işi var,kimsin?" dedi bana.Şaka gibi.Ben se saf saf "galiba hat karıştı bayan diyorum"
Eşimin sevgilisi tarafından azarlandım yani
Bu kez çok kötüyüm.Çünkü birkaç hafta sonra anne olacağım.Dünden beri kahroluyorum.Kızıma zarar vermek ten ve erken doğum riskinden de korkuyorum.
Kimseyle de paylaşılmıyor ki bu durum.
Ne kadar büyük acı anlatamam

eşinizle konuştunuz mu durumu..

ya asılnda gerçekten bi yanlışlık vardır..

günah almayalım boşuna..

inanamıyorum.
karnı burnunuzdasınız ve aldatılıyorusunuz.
affettiğininde de hamileyken mi aldatmıştı sizi merak ettim.
öbür kadına da bekarım demiş ki o da sizi arayıp bu numara da ne işin var diyor..

gerçi mümkün değil ama şu anda mümkün olduğunca sadece bebeğinize odaklanmaya çalışın.
en azından doğumunuzda problem yaşamayın.

valla akıl fikir de değil biraz vicdan diliyorum ne diyim...

Sasirmiyorum nedense hic....normal gelmeye basladi bu aldatilma konulari!!

Esinede kizamiyorum...sana kiziyorum...hem ikinci sansi verdigin icin hemde birde cocuk yaptigin icin...benneyaptımki

Ne diyeyimki arkadasim...allah yardimcin olsun

puuhh Allah kahretsin yaa
psikolojim bozuldum erkeklerden soğudum evlenmekten soğudum...
hatta ve hatta paranoyak oldum erkek arkadasıma bile sürekli şüpheyle bakar hale geldim burdaki olaylardan sonra
ayhh deli olacammmm senağlama

Esinede kizamiyorum...sana kiziyorum...hem ikinci sansi verdigin icin hemde birde cocuk yaptigin icin...benneyaptımki

imza...betiş...
aynen...
kaydirigubbakcemile5

katılıyorum Gülsüm Sultan'a.

hata sizde .. ne demeye affedip bir de bu adama çocuk yaparsınız ki..

ne olacak yine affedeceksiniz.. sonra 2. çocuk gelicek.. sonra yine aldatma...

yazık çok yazık..

evet eşimle konuştum.zaten ben telefonda o bayanla konuşurken birden eşim geldi ve telefonu bayandan alıp kapadı.Birliktelermiş o anda.Eşim yanında değilken onun telefonunu kurcalayıp eşimin telefonu ile beni aradı.Bana yalan söylüyor bir de.Arkadaşının sevgilisi olduğunu söylüyor.Bana da iş görüşmesine gittiğini söylemişti.

Vallaha bence de sende hata var aldatilan erkek af edilir mi ?
bilmem buyuk konusmak olmasin ama olmaz sanirsam, oh bi de ne guzel azarlamis kim oluyors o surtuk mu desem her neyse, esinede yaziklar olsun yazik be bi de o adamin bebegini tasiyorsun yavruya uzulurum ben

kesinlikle katılıyorum gülsüm'e.
azmış kudurmuştan beterdir derler.
bunun biri de bir bini de bir.
birini affeden binini de görür zaten bence.

adama bak yaaa o kızada yalan söylemiş bekarım demiş belli ki kadını arayıp sen kimsin diyor :1no2:

herzamanki gibi sultanımın yasdıklarına sonuna kadar katılıorum.kaydirigubbakcemile5

allahın cezası rezil bide senden hesap soruyo kimsin diye..

belkide eşin bekar olduğunu söylemiştir..

pes artık yaa

herseyi oluruna bırak düşünmemeye calıs cocugun için! içinde bi can tasıyosun unutma!umarım ekonomik özgürlügün elindedir..okurken acını yüregimde hissettim..cocugun hayırlısıyla bir dogsun.sonra mantıklı bir sekilde düşün ve bir karar al.bu adamla yürütebilecekimiyim yürütemcekmiyim diye..yürütürsem ne olur yürütmessem hayatımı nasıl cizerim..güzelce düşün en mantıklı kararı al..ama ne olursa olsun caresizlige düşme.herseyin cözümü vardır.hiç birsey imkansız degildir.ne olursa olsun ayaklarının üzerinde durmasını bil.ve bu olayı aklına getirmemeye calıs.acını anlıyorum fakat cocugun ve kendin için güçlü olmak zorundasın!

Leylacim simdi hepimiz esine küfürleri sallayalim...yerine dibine batiralim..allah söyle böyle etsin diyelim ne olacak..??

Ne faydasi var!! Onu affetmekle en büyük kötülügü kendine etmissin..birde cocuk yapiyorsun zaten mutsuz ve güvensiz olan evliligne...yani simdi cidden sendede kabahat var be güzelim....:teselli:

Allah akil vermis fikir vermis bunlar olacakti zaten..simdi olmasza bile ilerde bunlari yasayacaktin...bak simdi beraber oldugu kizin senden haberi bile yok....evli oldugnu bilmiyor...onunda hayatini karartiyor....

Lüften su erkeklere bu firsatlari vermeyen ya....Köpek B.. yemekten vazgecmez...biraz agir oldu ama bu böyledir...1. kere aldatan her zaman aldatir...

Allahım dünyamı terse gidiyor biz mi?-tatlicadiarzu-

Tek şey var boşanmak:1closedeyes:
3. Şansıda verirsen gözünün önünde ine aldatır seni

yuh ya
ne cok artti aldatma yahu -tatlicadiarzu-
bu erkekler hicmi doymaz elindekinin kiymetini bilmez
hemde hamilesin karaktersiz herif Çok üzgünüm çoook

canım gerçekten çok üzüldüm

belki affetmemen gerekli idi ama affetmişsin ilkinde artık bu geçmişte kaldı neden affettin demenin bir anlamı yok aslında önemli olan şey eşinin küstahlığı o ucuz kadının seni arama cürretinde bulunması herşeye rağmen güçlü ol bebeğin için
bak sanırım çalışıyorsun işin var ona muhtaç değilsin bu bile ne kadar önemli
herkes yaşadığını bilir ben sana şunu yap boşan terket neden barıştın diyemem bu senin yaşamın çünkü
sadece dilerim o salak eşin hatasını anlar ama beni en çok üzen o kadına haddini bildirememek olurdu herhalde
diliyorum ki yaşamda doğru tercihler yaparsın bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…