teşekkürler laz kızı anlayışın için
Sen hatayı affetmekle yaptın diyen bayanlara soruyorum, burdan klavye ağalığı yapmak, ahkam kesmek kolay, öyle olsa ben yapmazdım yok hemen ayrılırdım falan vs şeyler...
İnsanın başına gelince öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef herşeyi bi anda kesip atamıyorsunuz. Bencede herkez 2. bir şansı hak eder. Evliliği için birşeyler yapmamasıda onun ayıbı. Adamlığı bu kadarmış yani... Noktayı koyma zamanı şimdi....
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...
Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye
Sen hatayı affetmekle yaptın diyen bayanlara soruyorum, burdan klavye ağalığı yapmak, ahkam kesmek kolay, öyle olsa ben yapmazdım yok hemen ayrılırdım falan vs şeyler...
İnsanın başına gelince öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef herşeyi bi anda kesip atamıyorsunuz. Bencede herkez 2. bir şansı hak eder. Evliliği için birşeyler yapmamasıda onun ayıbı. Adamlığı bu kadarmış yani... Noktayı koyma zamanı şimdi....
ne yani niye bebek yaptın die ahlanıp vahlanmanın anlamı yok...
sadece ne yapması gerektiğini soruyor. mevcut durumunu eleştirmemizi değil.
Evliliğine iki tarafada bi şans vermiş belkide birşeyler düzelir die
Ama olmamış. Sonradan keşke birazdaha sabretseydim demez en azından vicdanı rahat bi şekilde bitirir herşey,.
Hayir ne yapmasi gerektigni sormuyor bile...
paylasmis burda bizdende teselli bekledi herhalde...lakin kimse kusura bakmasin ama burda ah canim bak ne güzel esini affettin birde cocuk yaptin simdi bak seni yine aldatiyor hemde beraber oldugu kadin tarafindan cocuk gibi azarlandin yazik sana diyemem...bu bana göre gercekci bir yorum olmazdi...
Aslinda kötü olanda bu biliyormusun ne yapabilirim diye sormuyor....yada bundan sonra nasil davranmaliyim diye düsünmüyor...CADIARZU
Herkesin kendi hayati tabikide birsey diyemem...karar onun hayat onun fakat buraya konu aciyorsa sadece olumlu daha dogrusu ilimli yorumlara cevap vermekle bulundugu durumdan pekte kurtulmak istemedigi anlasiliyor bana göre...
Insan bazi yerde hatayi kendinde aramali....neden?? Ders almak icin...
arkadaşlar ne kadar kötüsünüz.olan olmuş.neden canını sıkıyorsunuz.ya yazdıklarınızı okuyorum da hayretler içinde kala kalıyorum.biri vurmuş bizde vuralım hesabı.ben size katılmıyorum.hepimiz evlenirken büyük hayallerle evlendik.ama ne yazıkki bazılarımız böyle bir durumla karşılaşırıs.ayrıca aldatmayan erkek yok.bunu sessiz yapanlar da var, böyle ulu orta yapanlar da var.yuvasını kurtarmak istiyordur.kolaydı o hemen ben gidiyorum demesi.keşke öyle olsa.ama değil işte.biz kadınlar farklı düşünürüs.çocuklarımızı düşünürüs.
canım sanada daha önce de söyledim bu adam düzelmes.bu durumda ya bunu kabul eder oturursun,yada boşanırsın.başka seçeneğin yok.
:1no2:kusura bakma arkadaşım biz kötülük yapmıyoruz burda sedece arkadaşımızın gözünü açmaya çalışıyoruz aldatmayan erkek yok bunu sezsiz yapanlar var demişsiniz bu genellemeyi neye dayanarak yapabiliyorsunuz? siz kendiniz çekip gitmemişsiniz yıllardır aldatılıyorum diyosunuz bu nasıl bir şey yaa ben anlamıyorum sizi istemeyeni siz hala nasıl isteyip yanındasınız ben hiç bir kadının aldatılmayı haketmedini düşünüyorum:1no2:arkadaşlar ne kadar kötüsünüz.olan olmuş.neden canını sıkıyorsunuz.ya yazdıklarınızı okuyorum da hayretler içinde kala kalıyorum.biri vurmuş bizde vuralım hesabı.ben size katılmıyorum.hepimiz evlenirken büyük hayallerle evlendik.ama ne yazıkki bazılarımız böyle bir durumla karşılaşırıs.ayrıca aldatmayan erkek yok.bunu sessiz yapanlar da var, böyle ulu orta yapanlar da var.yuvasını kurtarmak istiyordur.kolaydı o hemen ben gidiyorum demesi.keşke öyle olsa.ama değil işte.biz kadınlar farklı düşünürüs.çocuklarımızı düşünürüs.
canım sanada daha önce de söyledim bu adam düzelmes.bu durumda ya bunu kabul eder oturursun,yada boşanırsın.başka seçeneğin yok.
Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?