arkadaşlar ne kadar kötüsünüz.olan olmuş.neden canını sıkıyorsunuz.ya yazdıklarınızı okuyorum da hayretler içinde kala kalıyorum.biri vurmuş bizde vuralım hesabı.ben size katılmıyorum.hepimiz evlenirken büyük hayallerle evlendik.ama ne yazıkki bazılarımız böyle bir durumla karşılaşırıs.ayrıca aldatmayan erkek yok.bunu sessiz yapanlar da var, böyle ulu orta yapanlar da var.yuvasını kurtarmak istiyordur.kolaydı o hemen ben gidiyorum demesi.keşke öyle olsa.ama değil işte.biz kadınlar farklı düşünürüs.çocuklarımızı düşünürüs.
canım sanada daha önce de söyledim bu adam düzelmes.bu durumda ya bunu kabul eder oturursun,yada boşanırsın.başka seçeneğin yok.
Bana zaman ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim.sadece işime gelene cevap yazdığımı düşünmüşünüz.Belki de doğrudur.Belkide karnımda kımıldanıp duran kızımı düşünüyorum hep.Ve şu anda onun babası olmadan dünyaya gelmesi ihtimalini ya da bu haldeyken ( ki çocuk doğuranlar hamile psikolojisini daha iyi anlar) ve gidecek yerim yokken evimi terketmeyi düşünmeyişimdendir.Karnı burnunda bir kadını ailesi sahiplense bile yaşayacaklarını tahmin edersiniz sanırım.Öyle tuhaf bir duygu ki bu anlatamam.Sizden aslında teselli beklemiyordum.sadece içimi dökmek istedim.Yoksa üzüntüden kızıma bişey olur diye çok korktum.
Hepinizin de fikirlerine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum.
Dilerim rabbimden bunu kimseye yaşatmasın.Ve dilerim Rabbim bize verdiği bu küçük armağanı en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin.Şimdi düşündüğüm tek şey kızım.Onu çok seviyorum
Hepinizden Allah razı olsun
hoşçakalın
okadar aklı basında seyler yazıyosunkı hayranlıkla okuyorum kelımesı kelımesıne katılıyorum soyledıklerıne cunku yazdıkların sayesınde bırılerı ders alıp ıkıncı kez aynı hatayı yapmayacaklar belkıde, ben yada bı baskası hepımızın basına gelebılır.Rabbım güc ve sabır versın arkadasada...Klavye agaligi....bunuda ilk defa duydum...neyse...benneyaptımki
2. sansi verdide ne oldu? Nasil koyacak noktayi? Bu adamla sürekli yüz yüze gelmek zorunda kalacagi bir sebeb var simdi...karnindaki cocuk...!! Artik istesede istemesede bu adami hayatindan cikarmazki
Daha fazla yorum yapmaya gerek yok cünkü ben anladimki konu sahibi arkadasimiz sadece ah canim vah canim yazik sana diyen yorumlara cevap veriyor...onun gerceklerle yüzlesmeye kendinide mahkeme etmeye niyeti yok...
Hadi rastgele o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?