ben de aldatıldım :((

Kim demis kolay olacagini...kim demis ayrilmak cok basit....tabikide kolay degildir tabikde engeller zorluklar yasayacak...tabikide yeri geldimi kahrolacak mahfolacak...fakat bir laf vardir ya...binkere ölecegime bi kere ölürüm...bir ömür bu bitmis evliligi cekecegime tüm zorluklara ragmen ayrilirim....

Elfidamin dedigi gibi herseyi bir kenara at...kutsal olan tek sey insanin onurudur...!!!

Onuda daha fazla yiktirmasin...bizim arkadasa demek istedigmiz sadece bu...
Tüm sayfalari okudum asaga yukari hic kimse yikci veya kötü bir yorum yapmamis...sadece gercekleri ve ilerde muhtemelen olacaklari söylemisler...ha bunu kaldiramiyorsa bilemem tabiki...

Aslinda neden söyle oldu böyle oldu demenin cidden faydasi yok...ama burda en kötü olanda konu sahibinin bu durumdan nasil kurtulurum ne yapmaliyim diye sormamasi sadece teselli yorumlarina tesekkür edip digerlerini es gecmesi..

Bana zaman ayırıp yazdığınız için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim.sadece işime gelene cevap yazdığımı düşünmüşünüz.Belki de doğrudur.Belkide karnımda kımıldanıp duran kızımı düşünüyorum hep.Ve şu anda onun babası olmadan dünyaya gelmesi ihtimalini ya da bu haldeyken ( ki çocuk doğuranlar hamile psikolojisini daha iyi anlar) ve gidecek yerim yokken evimi terketmeyi düşünmeyişimdendir.Karnı burnunda bir kadını ailesi sahiplense bile yaşayacaklarını tahmin edersiniz sanırım.Öyle tuhaf bir duygu ki bu anlatamam.Sizden aslında teselli beklemiyordum.sadece içimi dökmek istedim.Yoksa üzüntüden kızıma bişey olur diye çok korktum.
Hepinizin de fikirlerine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum.
Dilerim rabbimden bunu kimseye yaşatmasın.Ve dilerim Rabbim bize verdiği bu küçük armağanı en iyi şekilde yetiştirmeyi nasip etsin.Şimdi düşündüğüm tek şey kızım.Onu çok seviyorum
Hepinizden Allah razı olsun
hoşçakalın

Leyla esin ne diyor?? Hic esinle konusmadinmi bunlari

Gün geçmiyor ki burda aldatılma hikayesi okumayalım:çok üzgünüm:

artık bünyem gerçekten kaldırmıyor... :çok üzgünüm:

hayat bazen çok acımasız...

Şİmdi senin için yaşam çocuğun için döndürmeli çarkını... :teselli:

Adam sizi haketmeyece kadar adi... Bence en azından bu defa kurtarın kendinizia.s.

Bencede esiniz ne diyor bu durumaCADIARZU

Allah bildigi gibi yapsin o kocaniz olacak adami....

nese çocuğa bi zarar vermeyi düşünmeyin sakın... çok günah yani belki sonra boşanırsınız siz

Ay şuna bakar mısınız? Demek o kadına da bekar olduğunu söylemiş eşiniz olacak şahıs:1shok: Allah yardımcınız olsun,sabırlar versin ne diyebilirim ki başka?:teselli:

canım Allah kolaylık versin.yapabileceğin çok şey yok gibi geliyo.zamana bırak ki nasıl davranıcağını anlarsın.ama mücadele etmeden bekle demiyorum.çocuk doğsun bi bakalım.şimdi kendini üzmenin sana bi faydası yok

okadar aklı basında seyler yazıyosunkı hayranlıkla okuyorum kelımesı kelımesıne katılıyorum soyledıklerıne cunku yazdıkların sayesınde bırılerı ders alıp ıkıncı kez aynı hatayı yapmayacaklar belkıde, ben yada bı baskası hepımızın basına gelebılır.Rabbım güc ve sabır versın arkadasada...

aldatıpta affetmen zaten büyük bir hata eğer buna karşın bir daha aldatıyorsa buda sana mustahaktır

yuhhhhhhhhhhhh diyorum başka bişe diyemiyorum yuhhhh yani,,,

yok anacım bu dünyanın çivisi çıkmış bu erkekler varya bu erkekler.........

yazık yaaa kadın hamile bide karnı burnunda çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm,,ne diyeyim bilmiyorum

canım bende üçüncü bir şans VERME diyenlerdenim...boşan demesi kolay deme sakın..elbette senin için zordur ama bunu yapman gerek artık...sana saygısı olmayan bir insanla sırf evladınız olacak diye bir arada durman çok yanlış...ALLAH evladını sana bagışlasın...
anlamadıgım birşey neden ailenizin yanına gittiginizde herşeyin zor olacagını düşünüyorsunuz?destek çıkmazlar mı sence sana?yada korktugun şey seni suçlamaları falan mı?boşver hepsini senin alnın ak güzelim hiçbirşeyden korkma anan baban varsa hala düşünmenin bir alemi yok bence...
ALLAH hakkında hayırlısını versin....

Hay Allah..
leyla belliki diğer kadının senin varlığından haberi yok..
belliki eşin olacak o çakal bekar olduğunu söylemiş....
eğer doğruysa mesleğin öğretim görevlisi ...
bence çocuğunu doğur kendine yeni bir hayat kur ve o herife tekmeyi bas.......

ben bu sefer ilk kez suçu diğer kadında görmüyorum belliki o kadınıda aldatmış bu herif..
onada bekarım demişki kim bu diye leylayı arıyor....

canım bak doğumuna az kalmış
biliyorum zor ama bebğin için stres yapmamalısın
bikaç gün ailenin evine giip kafanı dinlesen
böylece kendin için alacağın en doğru kararı sakin bi şekilde düşünmüş olursun

Leyla tüm sayfaları okudum,:çok üzgünüm:yorum yapmayacağım, sadece sana sağlıkla bebeğini kucağına alman için dua ediyorum.Doğumundan sonra hayatına nasıl devam etmek istediğine sen karar verebilirsin ancak , şu an hamilelik psikolojisiyle sağlıklı bir karar verebileceğini zannetmiyorum

hey hey yüklenmeyelim kardeşimize... bu işler ne öğretimgörevliliği tanıyor ne de ev hanımlıgı... siz sanıyor musunuz ki öğretim görevlisi karısın dövmüyor ya da öüretimgörevlisi hatun şiddet görmüyor... kardeşimizin kendi seçimi, keşke.... diye başlayan sözcüklere değil de sanki biraz rahatlamaya ihtiyacı var...ayrıca da gebe... aç bi boşanma davası evde kalabilir ama boşanma davanı aç... bakalım tepkisi ne olacak... senin en zor dönemin be güzelim kendini hırpalama bu p.ştlar aynı hiç birinin bi farkı yok... en azından şöle bak, sen evlenene kadar beklemişsin bi de evlenmeden aldatılanlar ve buna ragmen sürdürenler var... çocugunun tadını çıkar, boşanma davasını da aç... baksın bakalım el mi yaman sen mi yaman...

Bir doktordan(sanırsam psikiyatr idi) tv de duymuştum.

1. şans verin belki nefsine hakim olamamıştır belki hatasını anladı belki pişmandır.
Siz sadece pişman olu olmadığını görmek için şansı verin ama tekrarlıyorsa zorlamayın bırakın demişti.

2.3 şanslar 6-7lara gebedir bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…