ben de aldatıldım :((

kişinin kendine ettiği kötülüğü kimse yapamazmış..

yaşadıklarınız çok kötü ama buralara varmasının sebebi sizsiniz.. kangren olmadan kesip atmadığınız için..

Allah akıl fikir ve kuvvet versin size..

teşekkür ederim kardeş.keşke herşey yorum yapmak kadar kolay olsaydı arkadaşlar.neyse yine de hepinize teşekkür ederim.
dilerim kimse bunu yaşamaz.

keşke 2. şans vermeseydiniz ya da bu ikinci şansı madem verdiniz bari bebek düşünmeseydiniz 1 kere yapanda bir 5 kez yapan da bence evlilik tecrübem olmadığı için bu kadar kolay düşünüyorum belki ama ben olsam daha ilkinde yapardım gerekeni.. şimdi yapmanız gereken bence bebeğinizi babasından uzak dünyaya getirmek. atacağınız adım bebeğiniz uğruna bu iğrençliğe göz yummak olmamalı..

leyla_ak
Papatya

Meslek: Öğretim Görevlisi
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara
Kan Grubunuz: A Rh+

öğretim görevlisi yazıyor eger dogruysa işinizde elinizde daha ne düşünüyorsunuz ki siz

teşekkür ederim kardeş.keşke herşey yorum yapmak kadar kolay olsaydı arkadaşlar.neyse yine de hepinize teşekkür ederim.

Amin...ama yasaniyor iste...cünkü biz kadinlar sürekli bu erkeklere bu aldatma cüretini veriyoruz...Bir kadin aldatsa kocasi tarafindan vuruluyor..bicaklaniyor ve bazen biz kadin olarak bile hak etmis diyoruz....

Ama erkekleri aff ediyoruz..erkek elinin kiri diyoruz..oysaki Allah bize haram kildigni onlarada kilmistir...

Yasadiklarini bilmem...ama su varki bundan sonra yasayacaklarinin sorumlusu sensin...aklini basina topla...güven saygi diye birsey kalmadi evliliginde...birde böyle mutusz bir ortama birde cocuk...allah sonunu hayir etsin..:Saruboceq:

Kesinlikle sana yüklenmek falan istemiyorum ne olur yanlis anlama..senin derdin sana yeter lakin kiziyorum iste....kiziyorum..:çok üzgünüm:

canım benim kolay olmadıgını biliyorum.acını anlıyorum fakat kendini üzerek kahrolarak hem kendine hem cocuguna zarar verirsin..bak bir evladın oluyor bir melek geliyor dünyana..:asigim sana en büyük dstek en büyük güç..bunu düşün.toparlanmalısın toparlanıcaksında..bırak onu ihtiyaclarınızı karsılasın ne hali varsa görsün.
ama sen!sen anne oluyorsun can parcan geliyor hayatına.:asigim:var mı bundan güzel mutluluk:asigim:
şimdi bunları düşün..cocugunla gecirecegin güzel günleri düşün..:asigim:kolay degil..hayatta hiç birsey kolay degildir ama acılarla yasamakta zarardan baska birsey degildir.derin bir nefes al ve dediklerimi düşün.o olayı aklına getirme..

melegin yanına geliyor..şimdi bunlarla canını sıkmaya zamanın yok.olmamalı..hiç birsey canını sıkmamalı..

allahım sana sabır versin kardeşim. dediklerimi düşün..yüreginden öpüyorum

sağol kardeşim, söylediğin bu güzel sözlerin için.

anladığım kadarıyla şu anda işsiz bir kocanız var (her ne kadar koca demek istemesekte).. siz öğretim görevlisisiniz... eğitimli bir kadınsınız.. bir hata yapıp ilkinde affetmişsiniz.. üstüne de çocuk yapmışsınız.. şimdi ikinci kez affedip üçüncü için şüpheyle mi yaşayacaksınız yoksa YETER ARTIK KARDEŞİM mi diyeceksiniz..

diyebilirsiniz ki bekara boşamak çok kolay.. aslında bu durumu yaşayan evliye de çok kolay.. bunu bir kere yapan adam daha çok kez yapacaktır nihayetinde her seferinde affeden bir kadın var..

yüzsüz kadına bak ya....
sizin hatanız birinciyi affetmek...
siz evliliğinize şans verdiniz ama peki o?

:1shok:
ne yazıkki bile bile lades demişsin
artık biz ne desek boş

ama ben olsam ister karnımda olsun ister 9 cocuğum olsun
asla baska sans vermem
zaten hatayı ilk sansı vererek yapmıssınız

Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye

Allah iyligni versin kuzu:roflol:....bu konuda bile beni güldürdün ya...allahta seni güldürsün:roflol:

he bacım he şüpheci olduk çıktık
az daha böyle devam ederse tam feminist olacam
benneyaptımki

arkadaşım sizi arayan bayanın,eşinizin arkadaşı olduğunu
nasıl anladınız?
belki gerçekten yanlış aramış olamaz mı??
bu işte bir tuhaflık var..
peki eşinizle konuştunuz mu?
eşiniz ne diyor bu duruma?

ay çıldırıcam yeter artık yemin ederim erkeklerden nefret eder hale gelmeme ramak kaldı feminist olup çıkıcam nedir bu allah aşkına bu insanlar nasıl bir pisliğe dönüşüyor bu erkeklerin uçkurlarıyla nedir dertleri nasıl bir insan evladı hamie eşine bunu yapar bu nasıl bir haksızlık sinirden kuduryorum diğer tarftada başka bir kadını kandıryor ya sorun bizdemi bu erkekler bizi çokmu salak sanıyorlarklava:

üzülme canım kızının böle bir babayla yaşaması doğru değil bence hemen terk et o evi ailenin yanına sığın onlar sana yardımcı olucaktır

muhtemelen eşiniz sizi ilk aldattığında çocuğunuz yoktu...
siz bir şans verip eşinize çocuk yaptınız size bağlansın diye tabi yine muhtemelen...
ve siz şimdi eşi tarafından aldatılmış talihsiz bir kadın oluyorsunuz bile bile lades dediğiniz halde...
ikincisi bence bu kadar zor olmamalı, ben ilk darbeyi yediğimde yıkılırdım asıl, beni yere yıkan adama güvenmezdim, ne affedebilirdim ne göz yumabilirdim, sineye mi çektim kendime derdim ki hadi geçmiş ola...

Toplumsal bir çöküş yaşıyoruz,ahlaksızlık almış başını gidiyor sanki ne zaman bu bölüme girsem mutlaka aldatılma konusu açılmış oluyor,çevrede etrafta sık sık duyup görüyoruz,bunuda geçtim o kadında nasıl bir vijdan ve nasıl bir insanlık varki hamile bir kadını arayıp yasak ilişkisini teşir ediyor,madem bir yanlışın içindesin insan utanır başıeğik yürür,çok kızdım çok sinirlendim şiddete sonuna kadar karşıyım ama şu hatun karşımda olsa tutarmıyım kendimi bilmiyorum.
Canım,şuan için lütfen hiç bir şey düşünmemeye çalış çok zor olsada sadece bebeğini düşün onun mutluluğunu ve onunla paylaşacağınız yılları umtla bakmaya çalış.Büyük ihtimalle eşin pişman olucaktır senden özür dileyecetir gerisine yorum yapamam kendin için en doğrusu ne ise o olsun.

belkıde gerçekten bir yanlış anlamadır kadına neden sormadınız siz kimsiniz falan diye yada telefonu arayıp sorsaydınız önce eşinizle bir konuşun bence..

Sen hatayı affetmekle yaptın diyen bayanlara soruyorum, burdan klavye ağalığı yapmak, ahkam kesmek kolay, öyle olsa ben yapmazdım yok hemen ayrılırdım falan vs şeyler...
ınsanın başına gelince öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef herşeyi bi anda kesip atamıyorsunuz. Bencede herkez 2. bir şansı hak eder. Evliliği için birşeyler yapmamasıda onun ayıbı. Adamlığı bu kadarmış yani... Noktayı koyma zamanı şimdi....

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...

teşekkürler laz kızı anlayışın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…