herseyi oluruna bırak düşünmemeye calıs cocugun için! içinde bi can tasıyosun unutma!umarım ekonomik özgürlügün elindedir..okurken acını yüregimde hissettim..cocugun hayırlısıyla bir dogsun.sonra mantıklı bir sekilde düşün ve bir karar al.bu adamla yürütebilecekimiyim yürütemcekmiyim diye..yürütürsem ne olur yürütmessem hayatımı nasıl cizerim..güzelce düşün en mantıklı kararı al..ama ne olursa olsun caresizlige düşme.herseyin cözümü vardır.hiç birsey imkansız degildir.ne olursa olsun ayaklarının üzerinde durmasını bil.ve bu olayı aklına getirmemeye calıs.acını anlıyorum fakat cocugun ve kendin için güçlü olmak zorundasın!
teşekkür ederim kardeş.keşke herşey yorum yapmak kadar kolay olsaydı arkadaşlar.neyse yine de hepinize teşekkür ederim.
dilerim kimse bunu yaşamaz.
teşekkür ederim kardeş.keşke herşey yorum yapmak kadar kolay olsaydı arkadaşlar.neyse yine de hepinize teşekkür ederim.
dilerim kimse bunu yaşamaz.
canım benim kolay olmadıgını biliyorum.acını anlıyorum fakat kendini üzerek kahrolarak hem kendine hem cocuguna zarar verirsin..bak bir evladın oluyor bir melek geliyor dünyana..:asigimsana en büyük dstek en büyük güç..bunu düşün.toparlanmalısın toparlanıcaksında..bırak onu ihtiyaclarınızı karsılasın ne hali varsa görsün.
ama sen!sen anne oluyorsun can parcan geliyor hayatına.:asigim:var mı bundan güzel mutluluk:asigim:
şimdi bunları düşün..cocugunla gecirecegin güzel günleri düşün..:asigim:kolay degil..hayatta hiç birsey kolay degildir ama acılarla yasamakta zarardan baska birsey degildir.derin bir nefes al ve dediklerimi düşün.o olayı aklına getirme..
melegin yanına geliyor..şimdi bunlarla canını sıkmaya zamanın yok.olmamalı..hiç birsey canını sıkmamalı..
allahım sana sabır versin kardeşim. dediklerimi düşün..yüreginden öpüyorum
Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye
Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye
Sen hatayı affetmekle yaptın diyen bayanlara soruyorum, burdan klavye ağalığı yapmak, ahkam kesmek kolay, öyle olsa ben yapmazdım yok hemen ayrılırdım falan vs şeyler...
İnsanın başına gelince öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef herşeyi bi anda kesip atamıyorsunuz. Bencede herkez 2. bir şansı hak eder. Evliliği için birşeyler yapmamasıda onun ayıbı. Adamlığı bu kadarmış yani... Noktayı koyma zamanı şimdi....
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?