Eylülsu , yazdıklarını okudum ..
İkilemdesin, doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum diye...
Bebeğin geleceği seni çok düşündürüyor ...
Duygularınla savaş halindesin..
Yaşadıkların karşısında aslında çok zayıfsın ama güçlüymüş gibi davranıyorsun....
İlk aldatıldığımda aynen yaşadıklarını yaşadım hissettim , dibe vurdum yok oldumm..
sonra affettim...
Tamam aldatmanın şekli olmaz ama sanalda yapılmış gerçekleşmemiş ,teşebbüs var sadece ortada. benim eşim gibi akşam saat 7 de işten eve duştan çıkıp da gelmedi sonuçta...
Bana yaşadığım durumdan dolayı kızıyorsun Eylülcüm ama biliyorum ki sende affedeceksin bebeğin için .. afftetmelisin bir şans vermelisin ama gzöünü korkutup süründürmelisin biraz..
Allahım inşallah senin ve bebişin için hayırlı olanı verir.
iste evlenmemek icin bir neden daha.............
huylu huyundan vaz gecmez
eger aldatma varsa ( ekekte kısılık bozuklugu harıç )
kadın erkek şapkayı masaya koymalı duusunmelı derım sızı suclamıyorum
boyle bır seye kalkısması
1) maymun ıstahlı
2) sizi seviyor ama stepnede tutyor
3) sızı sevmıyor bebek için cabalıyor
4) karsılıklı soguma sıkılma var
5) sızın ılgısızlıgınızden dolayı dısarı yonelıyor
erkelerın genelde arkasına sıgındıgıo bahane malesef 5. bahane kadını suçlamak bunun sebebı kadın ben degılım demek bu onların acızlıgını gosterıyor
ben senın yerınde olsam bende o sıteye uye olurum esıme bulusma yerı verırım vede gıderım o zmanda butun bunları konusurdum sımdı bıraz sabır zamanı derım
ben derım yuzune vur bebegın var babsız buyutme 2. sınde de affetme
kendını suçlama aldatan aslında kendısını aldatıyor kandırıyor
canım çok üzüldüm sakın kendini suçlama en başta sen ona yıllarını vermişsin ardında bir evlat vermişsin ...neolursa olsun böyle bişeyi kimse haketmez kendini suçlamana gerek yok belliki seviyosun eşini de ee daha ne istiyo bu adam? konuşsanda asla kabul etmicek etsede yalvarıp bidaha yapmıcam falan dicek ama ben bir tek şeye inanırım ne şekilde olursa olsun bir kere yapan birdaha yapar canım çok iyi düşün herşeyi öfkeyle kalkıp zararla oturma zaten böyle bir durumda bile doğru düşünebiliyosun çoğu yerde en iyi kararı vericenne eminim allah senin ve yawrunun yardımcısı olsun sizin için hayırlısı neyse onu çıkarsın karşınıza çok üzüldüm gerçekten
İş için şehir dışında olsuğuna eminmisin arkadaşım??[/QUOTE
valla artık bunları sorgulamıyorum ne için olursa olsun bitti geçmiş benim için artık önüme bakıyorum
eylül_su
biraz daha iyi düşün derim ben
çünkü erkekler bu konuda biraz daha rahat
sen ona ayrılmaktan bahsetsen ne yapacağını bilemeyecektir inan.
ve erkekler bu sanal işleri çok masum görüyorlar (kendleri yaptıklarında tabii)
gerçi sevgilisi tarfından aldatıldığını dün sabah öğrenen ve bu aldatmanın son kareleri 5 gülük otel fotoğraflarıyla kanıtlanan biri tarafından bunların söylenmesi ne kadar doğru bilmiyorum ama
seninki biraz daha hafif inan bana
artık kararımı verdim ben geri adım atmayacağım. hayatta herşeyin bedeli var. ben aynı şeyleri yapsam o da beni afetmeyecekti güven kayboldumu geri gelmiyor.. hayatta altına imza atacağım tek şey eşimin beni aldatmayacağıydı. ve bunu konuşurduk da hayatta sana yapıcam son şey aldatmak olurdu derdi. demekki sona gelmişiz kendi sözü çünkü eee daha neyi bekleyim demi ama .. tabi kendisi çok kötü şu aralar bedua etmiyorum oğlumun ona ihtiyacı var. allah bildiği gibi yapsın ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?