Ben de aldatldm..

canım çok üzüldüm sakın kendini suçlama en başta sen ona yıllarını vermişsin ardında bir evlat vermişsin ...neolursa olsun böyle bişeyi kimse haketmez kendini suçlamana gerek yok belliki seviyosun eşini de ee daha ne istiyo bu adam? konuşsanda asla kabul etmicek etsede yalvarıp bidaha yapmıcam falan dicek ama ben bir tek şeye inanırım ne şekilde olursa olsun bir kere yapan birdaha yapar canım çok iyi düşün herşeyi öfkeyle kalkıp zararla oturma zaten böyle bir durumda bile doğru düşünebiliyosun çoğu yerde en iyi kararı vericenne eminim allah senin ve yawrunun yardımcısı olsun sizin için hayırlısı neyse onu çıkarsın karşınıza çok üzüldüm gerçekten

huylu huyundan vaz gecmez
eger aldatma varsa ( ekekte kısılık bozuklugu harıç )
kadın erkek şapkayı masaya koymalı duusunmelı derım sızı suclamıyorum
boyle bır seye kalkısması
1) maymun ıstahlı
2) sizi seviyor ama stepnede tutyor
3) sızı sevmıyor bebek için cabalıyor
4) karsılıklı soguma sıkılma var
5) sızın ılgısızlıgınızden dolayı dısarı yonelıyor
erkelerın genelde arkasına sıgındıgıo bahane malesef 5. bahane kadını suçlamak bunun sebebı kadın ben degılım demek bu onların acızlıgını gosterıyor
ben senın yerınde olsam bende o sıteye uye olurum esıme bulusma yerı verırım vede gıderım o zmanda butun bunları konusurdum sımdı bıraz sabır zamanı derım
ben derım yuzune vur bebegın var babsız buyutme 2. sınde de affetme
kendını suçlama aldatan aslında kendısını aldatıyor kandırıyor

nefret ettm artık bütün erkeklerden ya, ben ne olursa olsun boşan derimm

benim de basima aynisi geldi...eski sevgilim yapti bana bunu
hersey cok guzel gidiyor saniyordum,ama bir gun telefonun NOTES bolumunu kurcaliyordum "tanisabilir miyiz?" yazisi gordum,hani bluetooth-lasirlar ya..tanismak istemis.ona gosterdim hayir ne alaka?ben degildim falan biseyler uydurdu inanmadim tabi....
sonra ben de senin gibi msn sifresini kirdim,o da arkadaslik sitelerine girmis.eee ben bos dururumuyum?ben de girdigi arkadaslik sitesine uye oldum,konusmaya basladik.sevgilim falan yok diyor,vardi da ayrildim ondan,biraktim onu.cok yalvardi bana ama affetmedim guya onu aldatmisim ben....bunlari o bana yaziyor ama ben gozlerime inanamiyordum,sevdigim adam boyle adi,serefsiz birimiydi? ben de o an kendimi cok asagilanmis hiss ettim.konustugunun ben oldugumu da bilmedi,cunku onunla neyise konusmak degil,biraraya gelmek bile istemiyordum,oyle de yaptim,hayatimdan cikardim onu,numarami degistim ondan sonra hic gorusmedik.bu olay 13 haziran 2006-da oldu.....aradan 3 sene gecti.simdi ben cok mutluyum,onunla yasadiklarimi da hayatimda bir yanlis olarak goruyorum ama kotu de olsa bir tecrubeydi...ben hep boyleyim dogrulari kendi yanlislarimla oyreniyorum.

Eylülsu , yazdıklarını okudum ..

İkilemdesin, doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum diye...

Bebeğin geleceği seni çok düşündürüyor ...

Duygularınla savaş halindesin..

Yaşadıkların karşısında aslında çok zayıfsın ama güçlüymüş gibi davranıyorsun....

İlk aldatıldığımda aynen yaşadıklarını yaşadım hissettim , dibe vurdum yok oldumm..
sonra affettim...

Tamam aldatmanın şekli olmaz ama sanalda yapılmış gerçekleşmemiş ,teşebbüs var sadece ortada. benim eşim gibi akşam saat 7 de işten eve duştan çıkıp da gelmedi sonuçta...

Bana yaşadığım durumdan dolayı kızıyorsun Eylülcüm ama biliyorum ki sende affedeceksin bebeğin için .. afftetmelisin bir şans vermelisin ama gzöünü korkutup süründürmelisin biraz..

Allahım inşallah senin ve bebişin için hayırlı olanı verir.

yok ben size kızmıyorum sadece kendi doğrumu söylüyorum. bu benim doğrum. ben aldatılmayı kendime yediremiyorum. ikilemde değilim aslında her gün biraz daha doğru karar verdiğimi düşünüyorum. ama kolay değil bunca zamanı paylaştığın insan bir anda hayatından uzaklaştırmak. ama ben boşanacam bu kararım kesin. zaten şuan evde kalmıyor. ama çoçuğum için bu sürece en hafif şekilde atlatacaz. en azından sorun çıkarmayacak yaptıkların sonucu olarak bunu borçlu bana. sonuçta sizinde yaşadığınız gibi bir kere şans verince devamı geliyor

ben iki tarafında aldatmada suçlu olduğunu düşünmüyorum eğer ilişkinde sorun varsa ve illa düşünmek gerekliyse bu iş olmadan önce düşünmek lazım. oturursun adam gibi konuşursun ben bunları eksik görüyorum böyle yapmalısın yada sen bana artık yetmiyorsun dersin yoluna bakarsın ama adam sana hiç sorun yok gibi aşkım seviyorum seni canım cicim diyorsa nerden bileceksin ki yetmediğini yada eyyy adam sen bunları yapıcaksan karın eksik yetersiz niye ozaman çoçuk yapıyorsun ya bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama bu benim hayatımsa buda benim doğrum ben tüm ilişk buyunca dürüst olmuşsam aynı şeyi beklerim evet karşılıklı herşey ama artık kendimde suç aramıyorum çünkü suçlu ben değilim zaten ona istediği gibi bekar olma hakkını veriyorum daha napıyım dimi ama

sağol canım

sizi bu kararınızdan dolayı tebrik ediyorum..
minik oğlunuzla bir ömür mutluluk sağlık diliyorum..

eylül su kararından dolayı seni tebrik ediyorum bence en doğrusu bu.ömür boyu kafanda soru işaretleri ve güven bitmiş olan bi evlilik sana sadece ve sadece acı dert keder huzursuzluk ve pişmanlık verirdi.Eminim oğlun içinde en iyisi bu bi arkadaş demişti bu topikte "KADIN BOŞANMAK ıÇıN BEBEĞıNı DÜŞÜNÜRKEN ADAM ALDATIRKEN NEDEN O BEBEĞı DÜŞÜNMÜYO".
bundan başka söze gerek varmı?

Sana yeni hayatında mutluluklar dilerim umarım daha da mutlu bi hayatın olacak

eylül su bu kararından dolayı senı tebrık edıyorumkeske bende senın gıbı cesaretlı olsam

sanada geçmiş olsun

neden kendinde arıyorsun anlamadım?

eşinin seni aldatması için nedenmi sorguluyorsun?

Eylülcüm doğru bi karar vermişsin..Yalnız şunu unutma lütfen..eşinden boşanan sensin,sakın çocuğunu babasız bırakma..Aranızdaki sorunların bedelini o bebecik ödemesin..eminim sende böyle düşünüyorsundur ama söylemek istedim..Şüpheyle,endişeyle evlilik yürümez..acaba şimdi nerde,kimle,kime yazıyor,kiminle çetleşiyor diye düşünerek yaşanmaz tabiki..gece aynı yatağa girince bile aklında binbir tilki gezer insanın..gerçekten zor bi durum..ınşallah ailende destekçidir sana bu kararında..herşeyin en iyisi,en güzeli,en hayırlısı senin olsun..

senin herhangi bi şekilde eşinle aranızdaki sorun onu yapmayı gerektirirmi

yada

ne sebep göstermesi gerek seni ikna etmesi için?

pardon bu yazını okumadan yorum yaptım....

seni bu kararından dolayı tebrik ediyorum...

umarım hayatının sonuna kadar oğluşunla çok mutlu olursun....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…