benım esımde aynını yapmıs ama bana samata olsun dıye yaptım dedı bu yuzden koca bosanılırmı aklını basına al bosanma
benım esımde aynını yapmıs ama bana samata olsun dıye yaptım dedı bu yuzden koca bosanılırmı aklını basına al bosanma
canım meraba artık soruların anlamı yok boşanmama tepkisini nasıl yendin diye sormuşsun. tabiki oğlumun babası bu durumu kabul etmedi. ama hayatta net bi duruşun olduğunda ve hep kararların arkasında durduğunda inan kimsenin yapacağı bişey yok. daha öncede yazmıştım ya kavga gürültü olmadık rezil çıkacaktı yada adam gibi kabul edecek. ben çok şeyi tölere edebildim evliliğimizde çok sabır gösterdim yapım gereği çok da fedakarım. hiç önce kendim demedim. insan herşeyi kabul edebiliyor evlilikte olur diyor. herkes sorun yaşıyor evlilikler güllük gülistanlık olmuyor. ama insan aldatılmayı hazmedemiyor bu çok can yakıcı çünkü. karşındaki insanlada onca sene yaşamışsın haliyle neleri kabullenip kabulenmeyeceğinide biliyor sonuçta. ben suçlu değilimki onu boşanmaya ikna etmeye çalışacaktım. benim vicdanım ve içim rahat. napıcak zorla nikahındamı tutucak. burda yazılıyor ya yok adamlar istemiyor falan filan inanmıyorum ben buna hayatta sağlamlamsa duruşun kararllarına sahip çıkıyorsan ve bir erkeğin koruması altında yaşamak istemyorsan kimse engel olmaz buna. ama bu zor olan mücadele gerektiren bi süreç. mutlumuyum diye soruyorum kendime hayır değilim. içim acıyor hala. hiç olmadık yerde kokusunu hissediyorum. içimde bişeyler oluyor ama huzurluyum. devam etsem bu huzuru bulamayacaktım. zamanla herşey değişecek insan her duruma alışıyor işte. her gün biraz daha acıyan bi yürek sızısı olacak. tabiki hiiç unutulmayacak insan çok sevdiği şeyleri sevgisi azalsada unutmuyor. oğlum var onun babası kötü bişey ne söyleyebilirim ne de dilerim. allah ikimizin yolunuda açık etsin. başka hayatlarda başka mutluluklar yaşatsın bize. ve çoçuğu olan her anne baba ne yaşarsa yaşasın unutmasınki nefrette etsek görmek bile istemesek onlar çoçuklarımızın bir parcası ve asla koparamayız.
cnm bnım ne guzel solemıssın aferın sana aferın...durusun cok guzel ınan bana cok pısman olucak.arkasından tek kotu laf etmeyen seni kaybettıgı ıcın cok pısman olucak.ve o sanal alemde gorustugu hıcbır kadınla senın gıbı olmıcak.bunu unutma uzulme cocuguna bakıp bakıp sakın aglama...onun mukemmel bır annessı var daha ne olsun ::)
canım meraba anlaşmalı olduğunda çok kısa sürede boşanabiliyorsun her iki tarafında kabul etmesi şartıyla hatta duruşmaya gitmene bile gerek kalmıyor. valla benim avukatım ablamın arkadaşı olduğu için o hep takip etti en kısa zamanda çözümledi. öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?