Ben de aldatldm..

zor durum
arkadaşım şamata için acaba sen üye olsann eşin ne der onu sordun mu merak ettim

benım esımde aynını yapmıs ama bana samata olsun dıye yaptım dedı bu yuzden koca bosanılırmı aklını basına al bosanma

valla size pes diyorum başka bişey demiyorum sen eşinin şamata yapması için başka kadınlar arayışını onlarla belki sohbet etmesini yada ne bileyim şamata anlayışı nedir eşinin bilmem ama sadakatın güvenin ve bağlılığın şamatası olmaz. ben olmayacağına inandım ve boşadım bitti yani zor ama olsun ben kendime saygımı korudum bence sende koru en azından şamata yapan kocana bari bi süre tavır koy

benım esımde aynını yapmıs ama bana samata olsun dıye yaptım dedı bu yuzden koca bosanılırmı aklını basına al bosanma

yıuhhhhhhhlülülülülülü
saflıkta son nokta....
bu kadar kolay kandırılabilir bazı kadınlar, işte örnek...
tebrik ediyorum sizi vereliniortak
o şamata yapmış, siz de o insanla aynı yastığa baş koyuyosunuz..pes....

akannehirbosama mıııııııııııı
efet efet böle heyecanlı olur bosamada 1 10 15 kere daha aldatsınolumunekankayizsmile
adam bekarım yazmış be
keserım onuuuuu utanmazzz seyyy evladı var bide.

bende bazı bayanları anlamiyorum
adam resmen arkadaşlık sitelerine girmiş bekarim vs. yazmış
sonra şamata yaptım demiş karısını kandırmış
oda affetmiş ve marifetmiş gibi başkalarına sakın boşama böyle sebebden kocamı boşanır bak bnede yaşadım diyor
peski ne pes
şamata olunca sanal olunca aldatma olmuyormu?
ki bunu sanalda yapan reeldeda yapar yada yapmıştır
ilaki adamı başka kadınlan aynı yatakta, hata kendi yatakodamızdamı basmak gerekiyor
yada ilaki adamın başka kadınlarlan çektirmiş yana yana dudak dudağa resimlerinimi görmek gerekiyor
hayır ben anlamiyorum ney uğruna kadınlar kendini yıpratiyor
adam silmiş çoktan, sevgisi bitmiş neyi kurtarıyorsunuz?
yuva desen yuva yok
sevgi desen ee oda bitmiş
haaa evet çocuk var dimi
bahane bahane bahane
eylul_su bence en iyisini yapmıssın, hiçde pişman olma, ki zaten değilsin
evet özlersin doğal olarak yıllarını birlikte geçirmissin yetmemiş birde evlat vermissin
kolaymı unutmak elbet değil
ama herşeyin bir bedeli olmalı

sanal zevk ıcın yapmadı heralde...
resmen kadın avına cıkan cok afedersiniz azıtmış bir adam tipi !
aldatmanın küçüğü büyüğü olmaz bence..

bir kez affettiniz mi arkası gelir.. ne de olsa affeder hesabıyla.. ve bundan sonra anlayamazssınız..

karda yürü izini belli etme misali...

ve ardına gelen o eziyet verici düşünceler.. ya beni aldatıyorsa ? mafoldumben

cnm bnım ne guzel solemıssın aferın sana aferın...durusun cok guzel ınan bana cok pısman olucak.arkasından tek kotu laf etmeyen seni kaybettıgı ıcın cok pısman olucak.ve o sanal alemde gorustugu hıcbır kadınla senın gıbı olmıcak.bunu unutma uzulme cocuguna bakıp bakıp sakın aglama...onun mukemmel bır annessı var daha ne olsun ::)

canım çok sağol güzel fikirlerin için. valla bende boşadım diye hiçte pişmanlık duymuyorum. niye duyayım ki.. çok duydum boşama bunun için adam mı boşanır belki çoğuna göre boşanmaz yada klasik kadın yaklaşımı. tabi bide bende kocamın eline bakıyor olsaydım yada ne bileyim başka nedenler ama hep dua ediyorumki ne kendimi nede oğlumu kimseye muhtaç etmedim. sağlam bi şekilde basıyor ayaklarım yere. ve tüm yaşadıklarımdan şunu öğrendim ki hayatta bir gün yalnız kalma ihtimali her zaman varmış ve bir kadın olarak kendi ekonomik özgürlüğünün elinde olması kadar paha biçilemez bişey yok allaha şükürler olsunki bunu sağlamışım zamanın da iyileştirmeyeceği yara yok kocam da şamata yapmış diyebilen bir kadını anlamakda zorlanıyorum herkes kendinden sorumlu ama kadın olarak böyle kendilerini küçük düşürmelerini anlamıyorum

sizin duygularınızı aldatılan bi bayan olarak ben çok ii anlıyorum inanın.insan aldatıldığını öğrenince kendine olan güveni çok sarsılıyor evet.ama bir şekilde hayata tutunmamız lazım.hem sizin minicik bir de bebeğiniz varmış.Allah bağışlasın.size mantığım bildiğinizi belli etmeden 3 maymunu oynamaya devam etmenizi söylerken duygularım da ayrılın diyor.ben de aynı ikilemlerden geçtim.ama meydanı boş bırakmadım affettim sevgilimi çünkü kendi itiraf etmişti.birlikte unutmaya çalıştık o kadını.erkek arkadaşıma onu affettiğimi söylediğim günden beri o konuyu onun yanında açmadım hatırlatmak istemedim ama bu inanın ki çok ağır bir yük.eşinizi seviyorsunuz belli ki o zaman meydanı başkalarına bırakmayın bence.ne biliyim ben meseela bu olaydan sonra 10 kilo vermiştim.saçlarımı boyatmıştım falan.siz daha da şanslısınız ki bebeğinize tutunabilirsiniz.yani ayrılmak bana biraz kaçış gibi geliyor açıkçası...

aslinda en iyisini yapmissin bosanma karari vermekte
sonucta sen böle bisey yapsaydin kocan seni affetmezdi, hatta neler neler derdi..
bu erkeklerden bazen cidden asiri nefret ediyorum..

Allah allah ozellikle de anlasmali bosanmalarda hakim her iki tarafi da gormek istiyor .ozellikle de durusma gunu orda olmak zorundasin.Aksi taktirde bosanma erteleniyor.ben mi yanlis biliyorum acaba 12 gunde herseyin bittigini soyluyorsunuz ?ozelliklede anlasmali bosanma davasinda gitmedinizi soyluyorsunuz ? Kafam karisti yafff

durusmaya gitmediniz mi ? Anlasmali bosanmada hakim her iki tarafi da gormek istemiyor mu ?

ben bu tür erkekleri anlamıyorum ya neden yaparlarki..ya ben çokmu cadıyım ne...adamı resmen kendi istediğim gibi yönlendiriyorum...aşkım ya..içi temiz naapsın

Canım inan bende aldatıldım ve biz kadınlar hep kendimizden ödün verdiğimiz için cok seyi kaybediyoruz
benim annemin bir lafı vardı sen sevgini gösterme cok fazla erkek severse gercekten her seyi yapar demişti ha hiç belli etme demiyom sevgini yanlıs anlama ama sana tavsiyem cocugun cok kücük bence sen kendini tart eksilerini ve artılarını su an o yokken:benim tek noktada hatam vardır eşimin baska yere kaymasının bu ihanetini bir türlü unutamam ve onun üstüne cok fazla gitmem bide ilk zamanlar gibi cocuk olduktan sonra biz kadınlar kendimize bakmıyruz sanki her sey kocadan ibaretmi asla degil sen sakın ona bu olayı bence söyleme ve kendine bak sacını makyajını ve hatta gerektigini düşünüyorsan giyim tarzını degiştir asla ama asla ablam erkeklere ihanet mevzusu konusunu acma sen actıkca onlar daha cok kacar bence eve baglamaya calıs yeri gelse dısardaki kadın gibi ol sen anladın artık ama asla asla kendini yıpratma cünkü ben ona kızdım mı cocuguma sinirimi döktüm zavallı cocugum 5 yasında inan cok inatcı söz dinlemiyor ve beni üzmekten baska bir sey yapmıyor canım cok zor dönem geciriyorsun inan su aklına gelsin senin yanındaki olay benim yasadıklarım yanında belki hiç bile beterin beteri var de aklında bu olsun Allah sanada sabır versin inan dısardaki yapanların senden fazlası yok ama yeterki kendine güven duy asla ailesiyle ve cevrenle eşinin yaptıklarınıda konusma ablam sen kötü olursun bunu da yasadım bence hiç tanımadıgın insanlara dök iyiki burda herkes kadın olarak rahat konusuyor ve dertlesiyor yoksa yanmıstık :)canım kafana takma rahat ol cocugunla ilgilen biz bu dönemleri atlattık ama tabi kadınların kalbinde actıgı yara asla kapanmıyor zamanla atlatacaksın ben buna eminim seviyorsan eşine iyi ol onu kazanmaya calıs ve evde bol bol nas felak ve ihlas sürelerini oku canım sen rahatlarsın sabah kalkar kalkmaz Allah yardımcın olsun iyi haberlerinide bekliyoruz senden insallah

Aldatan aldatana ... yok güzellerim yok bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur buna inanin onlari degistirmeye calismayin...

yaninda gül gibi karilari namuslari varken onlar namuslarini namuzsuzca baskalarina tercih ederler unlar böyle asla degismezler...

ama aldatilmak kadar igrenc lanet ve can yakan bir duygu yok bu dünyada...

bir defa yapan 2 defada yapar ve bunun ardi arkasi kesilmez bu bir gercek... neden canimizi yakiyorlar NEDENNNNNN???? bizim tek hatamiz onlari sevmekmi sevgimizmi agir geliyor onlara tasiyamiyorlarmi sevgimizi anlamiyorum arkadaslar ANLIYAMIYORUM...

cok yakin bir arkadasima sordum : madem gözünüz disarda madem 1 kisiylen yetinemiyorsunuz ozaman neden evleniyorsunuz cevap su : yemek yapacak temizlik yapacak evde hazir duran biri lazim (sex) icin

bunlarin akli sadece böyle seylere calisiyor ama napalim ....

KADER DIYORUM...

eylül-su arkadaşım bilmiyorum hala takip ediyo musun konuyu ama öncelikle geçmiş olsun diyorum ve seni tebrik ediyorum. boşanma sonrası da rahat bir dönem değildir belki senin için ama en azından bir bebeğin var,masum bir yavrucak. ben de dün gece öğrendim aldatıldığımı,7 yıldan sonra, evlilik aşamasında. zor bir şey ama aşılamayacak gibi de değil gibi şimdilik benim için. ben hıncımı dayakla aldım, parçaladım adamı.içim rahat.umarım hepimiz için herşey iyi olur. ben evli değildmbiliyorum ama harcanan emek, duyulan güven, beslenen bir sevgi ve karşılığında böyle mantıksızca şeyler olunca duyulan acılar da bir nebze olsun birbirinebenziyor galiba.ben de onu yüreğimde boşadım, tazminat olarak da etinetırnaklarımı geçirip bir de güzel dayak attım diyim. amane yazıkki benim sarılıp destek alabileceğim, gözlerine bakıp senin için ayakta kalacağım diyebileceğim bir yavrum yok. allah seninkine uzun ömür versin, benim için artık zor birine güvenipte çocuk yapmaya cesaret edebilmek. geçmiş olsun kardeşim, yolun açık olsun, hep mutlu ol...

Eşlerini aldatarak, bir anlık zevk veya adrenalin uğruna birçok insanın hayatını mahveden tüm onursuz erkek ve kadınların Allah belasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…