eylül_su hakkında hayırlısı olsun..hayat senin hayatın herkes kendini bilir...kabullenem ömür boyu diyorsan haklısın..herkes farklıdır..kimiside çocugu için çeker katlanır..
ailenle konuştun mu bu durumu canım ??? tek başına çözmeye çalışıyorsun sana destek olan kimse yokmu??
kararında ciddiyetle kararlısın sanırım.aslında en iyisini yapıyorsun kuruntularla kendini yiyeceğine
en azından yaptı ayrıldım bundan sonra naparsa yapsın gerçekten bekar olarak dolaşsın dersin.
ama bi yandan da bebeğin adına insan iki kere düşün diyor.offf me zor bir durum bende eşiğinden dönmüştüm bu durumun.çok zor çookk hiç bişeye benzemiyor bu durumun acısı.
Mevlam yar ve yardımcın olsun inşallah en az hasarla atlatırsın...
hay allahım yaa.....canım benm çok üzüldüm....boşanmak çözüm mü bilmiyorum...belki konuşmak çare olabilir...bide kendine bak bakalım ne yaşadınıuz...sen ne verdn ne eksikk ne fazla sorgula bence hayatınızı sonra yargıla eşini
vve boşandımm artıkk yani bitti. bu hikaye kapandı. eeee şimdi ne olucak
ay ben konuları okumadım ya boşanmışsın bile üzüldüm sadece hakkında hayırlısı olsun mafoldumben
eylul_su hakında hayırlısı olsun canım..demekki hayırlısı böyle imiş..kolay degil bitirmek ne kadar basitt yuvayı kurmak ne kadar zor..artık ileriye bak canım geçmişe takılı kalma...düzenini kur...bunan sonra oglun için mücadele edeceksin...
herşey dilediğin istediğin gibi olur..yolun açık olsun..bundan sonra hayatında hep güzelliklerle karşılaşırsın canım...a.s.
Sevgili eylül su ,
hayırlısı olsun senin için ..
Çok şaşırdım ama bu kadar kısa zamanda nasıl boşanabildin....
yani ayın 9'un da davayı açmadığını söylüyorsun ,
21 'inde boşandım diyorsun.. 12 günde yanii .???
neden soruyorum ben dava açtım 4 hafta sonra eşime tebligat geldi,duruşma günü de aylar sonrasına verildi..
eğer benimki de bu kadar hızlı olabilseydi araya onca zaman girmeseydi bende boşanmış olurdum . bu yüzden çok merak ettim..
kolay degil canım aklında olmayan hesapta olmayan zor durumları yaşıyorsun 1 yıl önce deselerdi bunları yaşayacagına inanırmıydın..oglun var tatlım oglun ile vakit gecirdikce oglun yanında oldukca acın belkıde hafıfler sana sahip çıkan ailen var çalışıyorsun güçlüsün...eşinin yaptıgı aklıma geldıkce onu özlemezsin gibime geliyor..eşi oglu mutlu bir yuvası varken nasıl yaptı bunu derdi neydi bu sorular onda saklı...eşinin boşanmama tepkiisni nasıl yendin canım..[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?