Ben de aldatldm..

kararında ciddiyetle kararlısın sanırım.aslında en iyisini yapıyorsun kuruntularla kendini yiyeceğine
en azından yaptı ayrıldım bundan sonra naparsa yapsın gerçekten bekar olarak dolaşsın dersin.
ama bi yandan da bebeğin adına insan iki kere düşün diyor.offf me zor bir durum bende eşiğinden dönmüştüm bu durumun.çok zor çookk hiç bişeye benzemiyor bu durumun acısı.
Mevlam yar ve yardımcın olsun inşallah en az hasarla atlatırsın...

hay allahım yaa.....canım benm çok üzüldüm....boşanmak çözüm mü bilmiyorum...belki konuşmak çare olabilir...bide kendine bak bakalım ne yaşadınıuz...sen ne verdn ne eksikk ne fazla sorgula bence hayatınızı sonra yargıla eşini

umarım hayırlısı olur. sağoll ben sadece karar aşamasında tek başına idim bu kararı kimsenin etkisinde kalmadan vermek istedim. kararım netleştirdim. ve aileme haber versim tabikii. ben çok ama çok şanslıyım herzaman yanımda olan biricik babam yine bana hepp desdek olan annem ve varlıklarıyla yere daha sağlam basmamı sağlayan ablam ve erkek kardeşim var. yani ben bu süreçleri yalnız yaşammıyorum. maddi ve manevi olarak hep yanımda canım ailem. belki o yüzden bu kadar çok güçlüyüm ve başa çıkabiliyorum. artık bitirdim tamamen anlaşmalı boşanıyoruz. o yüzden süreç daha kısa olacak allah hayırlısını versin

sağol canım temmenilerin için . başka türlü yaşamayazdım bunu yüreğim hazmetmiyor. bitti sonuçta

valla ben aldatma olayında sadece aldatan kişiyi suçluyorum yada yargılıyorum.konuşmak aldatan kişi için çözüm olsaydı bunu aldatmadan önce yapardı. sonuçta kocaman biriyleriz yaptığımız şeylerin getirisini düşünmek durumundayız. haa düşünmüyorsak ağlayıp sızlamak çözüm değil olanlara katlanıcaz. bana ben bişeyleri eksik görüyorum evliliğimiz adına sende şunları yapsan yada şu konularda özenli olsan deseydi tabiki elimden geleni yapardım. ama eğer yüreği benden gitmişse uğrana değecek bişey görmedim.ben çok sevdim çokta sevildiğimi düşündüm ama herşey bitiyor demekki. insanın canı yandımı helede benim bağışlayamıyorum sanırım. belki kötü bi özellik affedici olmamam ama genel olarak insanları incitmemek adına o kadar çaba harcıyorumki. ve hep böyle bekliyorum sanırım. karşılığını alamadığımdada affedemiyorum işte. bende böyleyim. ben evliliğim adına çok çaba harcadım çpk şeyden vazgeçtim çok şeyi değiştirdim. ve inan çok ama çok emek harcadım. ve aldığım karşılık buysa deymez dedim. evet çoçuk çoçuk ben onun için okadar çok şey yapıyorum ki ve ona o kadar çok şey vermek istiyorumki. herşeyden önemlisi oğlum benim. ama onun sağlıklı yetiştirmem için sağlıkkı bir beyne ihtiyacım var eşimin nerde napıyor stresiyle ne verebilirimk. en doğru karardı bu kendimi suçlayamıyorum

eylül su,

bence acele karar veriyorsun bir süre ayrı yaşayın uzak durun bir süre kendinizi dinleyin bence.Hayatta herkes 2 .bir şansı hak eder yaptığı affedilemez ama 2.bir şans ver çocuğun hatırına..Ama şuna da çok şaşırıyorum adam çok çaba göstermiyor sanki sizi kaybetmemek için kabullenmiş hemen.

Burnunu iyice sürtmek lazım ama hemen boşanmayın derim ben.

tabi karar senin.Çok üzgünüm çoook

Ayrılmasanda gözünü korkut bencee eşinin en yakın zamanda canım dahda ileri gidebilir çünki bi girişim yapmışş zaaten ben olsam afeetmezdimm biraz daha bekler harseyi orataya cıkarırdım inkar etmemesi için

Kararından dolayı kutluyorum seni. Bütün kadınlar senin gibi davranıyor olsa, şuanda erkekler bu rahatlık içinde olamazlardı. Kadınlar çocukları, aileleri için herşeye göz yumuyor. Ama bu bir erkeğin başına geldiği zaman namus meselesi, asla affedilemez bir tabu oluyor. ınşallah bir gün bütün kadınlar senin gibi davranmaya başlar da, erkekler de adım atmadan önce bir kez durur düşünürler..

bunu konuş kesin konuş

kendini değersiz hissediyorsun, onun senden vazgeçtiği düşüncesi seni deli ediyor, ona başka birin dokunmuş olabileceği fikri seni mahfediyor çook çook iyi anlıyorum seni. yaşamadım bu tarz bi olay ama illa farklı yönlerden herkesin kendini değersiz hissettiği bir zaman olurr..

öncelikle al karşına konuş derim güzelim, seni bunu yapmaya iten şey ne diye bir sor, sorgula..
eğer senden kaynaklanmışsa ve adamda sana göre haklıysa sen kendini düzelt sen bu ilişkici için yapıcı davran

ama ele avuca gelmeyen , aptal saptal nedenler söylüyorsa söyledikleri senin kalbindeki boşlukları kapatmak için yeterli olmuyorsa belliki hata onda , yanlış olan o..
bir süre zaman ver kendine, bu süre içerisinde o da seni yeniden kazanmaya çalışcaktır elbetteki seviyorsa pişmansa, belli bir zaman geçtikten sonra tekrardan sorgula ilişkinizi..
acele kararlar verme derim güzelim hem kendin için hem masum yavrun için lmaz:

vve boşandımm artıkk yani bitti. bu hikaye kapandı. eeee şimdi ne olucak

eylul_su hakında hayırlısı olsun canım..demekki hayırlısı böyle imiş..kolay degil bitirmek ne kadar basitt yuvayı kurmak ne kadar zor..artık ileriye bak canım geçmişe takılı kalma...düzenini kur...bunan sonra oglun için mücadele edeceksin...
herşey dilediğin istediğin gibi olur..yolun açık olsun..bundan sonra hayatında hep güzelliklerle karşılaşırsın canım...a.s.

Gönül isterdiki hiç bunlar yaşanmasın ama ne yazıkki hayallerle mutlulukla başlayan evlilikler hüsranlarla bitiyo.Her zaman kararının arkasında dur bence acaba dersen geçmişe dönük acı çekersin.Devam etseydin ne durumda olacağını düşün ve ferahlaa a.s.
Artık yeni bir sayfa aç kendine geçmişe dayalı yaşama bu senin hayatın ve bir defa geliyoruz dakikalarını boşa harcamadan güzel ve mutlu bir hayatın olur inşallah canım :1hug:

güzel dileklerin için çok teşekür ederim sağol canım valla içim bomboş artık sadece güçlü olup ayakta kalmak lazım bende yeterince güçlüyüm duygularımla hareket etmiyorum. bu olaylar ilk çıktığından beri de duygularımla hareket ettmedim. sonuçta oğlumun babası hep hayatımızda olacaktı. aslında aldatılmak kadar ağır bişey yok insan parçalamak istiyor yada bi şekilde aynı acıyı yaşatsın yani karşı tarafından canı yansın istiyor. ama ben oğlumu düşündüm canını yakmadan kavgalar gürültüler etmeden belki hayatımda en çok güçlü olarak hayatımı altüst eden adamla arkadaş olabilmeyi tercih ettim. en zoru bu ama oğlum var. ilk bir yıl zor olacak özleyeceğim alışkanlıklar o kendini unuturmayacak ama tekrar hayata yaşamaya dönücem kolay olması beklenemez değil mi arkadaşlar bir süre acıtacak zamanla gececek oğlum için herşey

kolay degil canım aklında olmayan hesapta olmayan zor durumları yaşıyorsun 1 yıl önce deselerdi bunları yaşayacagına inanırmıydın..oglun var tatlım oglun ile vakit gecirdikce oglun yanında oldukca acın belkıde hafıfler sana sahip çıkan ailen var çalışıyorsun güçlüsün...eşinin yaptıgı aklıma geldıkce onu özlemezsin gibime geliyor..eşi oglu mutlu bir yuvası varken nasıl yaptı bunu derdi neydi bu sorular onda saklı...eşinin boşanmama tepkiisni nasıl yendin canım..[/I]

Sevgili eylül su ,

hayırlısı olsun senin için ..

Çok şaşırdım ama bu kadar kısa zamanda nasıl boşanabildin....
yani ayın 9'un da davayı açmadığını söylüyorsun ,
21 'inde boşandım diyorsun.. 12 günde yanii .???
neden soruyorum ben dava açtım 4 hafta sonra eşime tebligat geldi,duruşma günü de aylar sonrasına verildi..
eğer benimki de bu kadar hızlı olabilseydi araya onca zaman girmeseydi bende boşanmış olurdum . bu yüzden çok merak ettim..

canım meraba anlaşmalı olduğunda çok kısa sürede boşanabiliyorsun her iki tarafında kabul etmesi şartıyla hatta duruşmaya gitmene bile gerek kalmıyor. valla benim avukatım ablamın arkadaşı olduğu için o hep takip etti en kısa zamanda çözümledi. öyle yani

canım meraba artık soruların anlamı yok boşanmama tepkisini nasıl yendin diye sormuşsun. tabiki oğlumun babası bu durumu kabul etmedi. ama hayatta net bi duruşun olduğunda ve hep kararların arkasında durduğunda inan kimsenin yapacağı bişey yok. daha öncede yazmıştım ya kavga gürültü olmadık rezil çıkacaktı yada adam gibi kabul edecek. ben çok şeyi tölere edebildim evliliğimizde çok sabır gösterdim yapım gereği çok da fedakarım. hiç önce kendim demedim. insan herşeyi kabul edebiliyor evlilikte olur diyor. herkes sorun yaşıyor evlilikler güllük gülistanlık olmuyor. ama insan aldatılmayı hazmedemiyor bu çok can yakıcı çünkü. karşındaki insanlada onca sene yaşamışsın haliyle neleri kabullenip kabulenmeyeceğinide biliyor sonuçta. ben suçlu değilimki onu boşanmaya ikna etmeye çalışacaktım. benim vicdanım ve içim rahat. napıcak zorla nikahındamı tutucak. burda yazılıyor ya yok adamlar istemiyor falan filan inanmıyorum ben buna hayatta sağlamlamsa duruşun kararllarına sahip çıkıyorsan ve bir erkeğin koruması altında yaşamak istemyorsan kimse engel olmaz buna. ama bu zor olan mücadele gerektiren bi süreç. mutlumuyum diye soruyorum kendime hayır değilim. içim acıyor hala. hiç olmadık yerde kokusunu hissediyorum. içimde bişeyler oluyor ama huzurluyum. devam etsem bu huzuru bulamayacaktım. zamanla herşey değişecek insan her duruma alışıyor işte. her gün biraz daha acıyan bi yürek sızısı olacak. tabiki hiiç unutulmayacak insan çok sevdiği şeyleri sevgisi azalsada unutmuyor. oğlum var onun babası kötü bişey ne söyleyebilirim ne de dilerim. allah ikimizin yolunuda açık etsin. başka hayatlarda başka mutluluklar yaşatsın bize. ve çoçuğu olan her anne baba ne yaşarsa yaşasın unutmasınki nefrette etsek görmek bile istemesek onlar çoçuklarımızın bir parcası ve asla koparamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…