Ben de aldatldm..

sana çok tavsiye veririm de hepsi bir şekilde yapıyor en namuslu benim babam o bile bi ara kuma alcaktıı
güçlü oll
üstüne gitme
adamı o kadar meşgul et ki msn i unutsun
bebeği kendine değil babaya bağla
birçok erkek hamiile veya yeni anne eşini aldatır ilgisizlikten
o evdeyken işin olmasın dibinden ayrılma oğluyl resimlerini çek aynık sana benziyor şu huyu şurası falan
geceleri uyandır
oh be çocuk uyudu seni özledimler falan

adamı ilgiye boğğ 3-4 ay yap bunu önceleri o adreslere girmesi seyrekleşir sonra unutur sonra bir ara hatırlar pişman olup seni hediyelere boğar felan

yani üzerine gitme

söz ağızdan çıkınca onun esiri olursun

yuvayı dişi kuş çevirir

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

yeri gelirse pembe yalanlar
annen şöyle iyi kadın

sen herkesten önemlisin çocuğumdan annemden bile
ebru şallı taktiği yani
bi dene 3-4 ay sonra bana mesaj atarsın
sürekli iyi ki varsınlar

hep gülümse ve gözleririn içine aşık gibi bak gözlerini ayırmadan tane tane ve az konuş
sık sık sarıl ve tutu tut öp nazlanacktır olsunn

ah erkekler bölümünde eşim çok değişti ve benzer konuolarda yaşadıklarımı yazdım okursan sevinirim kopyalayıp yapıştırınca kızıştı birileriii

sevgili eylülcüm,

seni takdir ediyorum ...

biraz da kıskanıyorumm..:1no2:

yapamadıklarımı yaptın.. hemde benimkilerin yanında çok basit kalacak bir sebepten..

Şimdi zor günlerdesin biliyorum bende yaşadım.. davayı açınca ayrıydık...sadece zor

olan alışkanlıklar bunlarıda zamanla aşarsın umarımm...

en azından içinde huzur var be Eylülcüm.. acılar olsa da içinde huzurlusun.

bende bu yok işte...

canım sağol evet hayat devam ediyor. her geçen gün daha iyiyim ohhhhh keyfine çıkarıyuorum hayatın

sevindim eylğl senin adına..hayat güzel herşeye ragmen devam ediyor..oglunl asana ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım..yaşadıkların bayanlara örnek olsun azim versinnn.

hakkında hayırlısı olsun canımumarım hayatın sana uygun gördüğü budurum mutluluk getirir
dahah iigünler seni bekliyodur

sadece sanal alemde yapmış seninki benimi ben hamileyken bana onca şey yaşatı çok aglatı çok isyan etirdi yaşama hevesim kalamdı insanlara ne sevgim ne saygım kaldı boncuga katılıyorum dogum yaptım herşey tam yolunda gidiyr derken eşimin itirafıyla hayatım kaydı sanki ben hamileyken beni aldatmış ben ise pisikolejik sorunları var diye eşime destek olmak için herşeyi yaptım bir kadın olcagı hiç aklıma bile gelmemeişti şimdi bi kızım var son bir şans daha verdim ama ötesi yok bir daha yaparsa direk boşanma davasıyla bu evlilik biter keşke nete egolarını tatmin etmekle kalsaydı aldatılmak başıma gelen büyük bi felaket kızım için herşey sırf babasız büyümesin diye son bir şans..ben aldatıgı halde boşamyorum bence son bir şans ver çocugunu düşün sadece son bir sanş al karşına konuş bencee gideceginide beli et son bir kez

seni tebrik ediyorum.inşallah rabbim sana birdaha böyle olaylar yaşatmaz.

Son düzenleme:

affetmekle en doğrusunu yapmışsınız.erkekler çoğu konuda düşüncesiz cahilce davranabiliyolar.O an dediğiniz gibi egosunu tetmin ediyo ama düşünmüyo ki benim ait olduğum yer eşimin yanı..Pişman ettiyseniz,pişmanlığını hala yaşıyosa ve sizin için çabası varsa,karşınıza çıkacak en ufak aldatma nedeninde çekip gideceğinizden eminse ve bundan korkuyosa bence en doğrusunu yapmışsınız.Erkeklere malesef 1 şans daha vermek gerek.çünkü düşüncesiz varlıklar..

bir kere aldatan bunun devamını muhakkak getirecektir veya daha evvel de yapmıştır fark etmemişsinizdir.ayrıca bu aldatmalar tek başına olmuyor kadınların da suçu var erkek de bir kadınla yapıyor bu işi maalesef.babasıyla görüştüğü sürece huzursuz bi evde büyümemesi daha doğrudur.boşanma için gerekenler hasıl olmuş,tabii ki ilk zamanlar düzeni değiştirmek zor çok zordur ama zamanla oturur.başkasını arayan sizi zaen silmiş demektir.mantıklı bir kadına benziyorsunuz Allah doğru yolu göstersin selamete çıkarsın inş,ama BU DURUMDA ZATEN GÖNÜL BAĞINIZ BıTMıŞ DEMEKTıR HAYIRLISI OLSUN BEBEĞıNıZ VE SıZıN ıÇıN

aynı fikirdeyim ve bana göre çocuklar boşanmaktan korkan kadınların bahanesi olmuş artık.

arkadaslar zaten ayrılmıs konu sah,bi arkadas..
siz halen bir sans daha ver diyorsunuzz..

hakkında hayılrısı olsun eylül su
kararlılıgından ve cesaretinden dolayı seni kutluyorum..
benim de basıma gelse allah korusun aynını yapardım

benım esımde aynını yapmıs ama bana samata olsun dıye yaptım dedı bu yuzden koca bosanılırmı aklını basına al bosanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…