- 30 Ekim 2013
- 20.367
- 57.005
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki çok teşekkür ederim hayırli günlerokulu dondurmak için sebebe ihtiyacın var mı ki ? sebep sorduklarını bilmiyordum ama kistlerini sebep olarak gösterebilirsin . hem 3 aylıktan fazla hamilelerin okumasında yasal olarak engel vardı sanki ... araştırılması gereken konular emin değilim bulunduğun okulun rektörlüğü daha iyi yardımcı olacaktır .
Ben de öyle istiyorum Eşim okul bitince çocuk sahibi olmayı deneyelim belki sansimiza olur diyor.Ama ben şansa bırakmak istemiyorum Olmazsa evlatlık ediniriz dedi ama şimdi bi şansım var sonuçta bebek sahibi olmak için ben denemek istiyoru mBenim fikrim önce bebek sonra okul bazen herkes kadar şanslı olamıyoruz
2.sinifim İngiliz dili ve edebiyatı okuyorumkaçıncı sınıfsın hatta ne üzerine okulun
2.sinifim İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum
Ben zaten çocuk doğunca bırakmak istiyorum Su an değilben olsam önce okulla birlikte tedavi olmaya çalıırdım bir anda bırakamaz ve daha bu yaşta anne olmaya cesaret edemezdim.. diğer arkadaşlardan farklı oldu ama bence çok acele etme okulu dondurmak için.
6 aylık hamileyim yasak filan yok okuyorum :)okulu dondurmak için sebebe ihtiyacın var mı ki ? sebep sorduklarını bilmiyordum ama kistlerini sebep olarak gösterebilirsin . hem 3 aylıktan fazla hamilelerin okumasında yasal olarak engel vardı sanki ... araştırılması gereken konular emin değilim bulunduğun okulun rektörlüğü daha iyi yardımcı olacaktır .
Zaten bebeğim olur da doğarsa o zaman birakicam okulu su an değil ama bilmiyorum ya benden iyi bi anne olmazsa falan diye çok korkuyorumKesinlikle bebek olayini oncelikli duruma al cnm evlat sevgisi hicbir seye degisilmez okul dedigin ne ki 50den sonra baslayanlar bitiriyo daha yaain cok genç oda biter allahin izniyle
Peki bisey soracağım size okulu dondurmak için sebebe ihtiyacımız var mı6 aylık hamileyim yasak filan yok okuyorum :)
o zaman liselerde var6 aylık hamileyim yasak filan yok okuyorum :)
Senin icin zaman önemli çocugun olur inş hiç zaman kaybetme .Herkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz
Sağolun iyi dilekleriniz içinSenin icin zaman önemli çocugun olur inş hiç zaman kaybetme .
Konyadayim çikolata kistim var.Ve benim zaten önceden de kistim vardı tedavi olmuştum doktor da gecti demişti Ustune gitmedim bende geçti diyince doktor tam geçmediğini 4 yıldır belki daha fazladır surekli ilerlediğini söylediHangi kistmiş ki o yumurtalık almaya kadar gitti hemen?
Ayrıca gittiğin dr.un üslubu ne çirkin. Başka dr.lara git. Hangi şehirdesin hemen araştır dr.u?
Bugün gittigim doktor zaten işinde profesyonel biriydi ve arkadaşını da çağırdı ikisi bir baktılar ultrasona da durum bu şekilde ne yazık kiBir doktorla butun gemileri yakma hemen ,turkiyedeki doktorlar erkegi bile hamile ederler... Bir ufak rahatsizlik icin on doctor gorsen onuda ayrı teshis koyar. Imkanın varsa bır profosore gorun derim... Diyelimki dedikleri gıbı saglık sıkıntın var tabıkı önceliğin bebek olmalı dıye dusunuyorum...
Benimde çikolata kistim vardı. 7 aylık evliydim öğrendiğimde. Biri 7 küsür diğeri 8 küsürdü. Önce ilaç iğne tedavisi oldum hamilelik için, sonra aşılama yapıldı. Enson ameliyat oldum. 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ve kistim tekrarlamadı. Bende konyadayım doktorun kimdi?Konyadayim çikolata kistim var.Ve benim zaten önceden de kistim vardı tedavi olmuştum doktor da gecti demişti Ustune gitmedim bende geçti diyince doktor tam geçmediğini 4 yıldır belki daha fazladır surekli ilerlediğini söyledi