- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Şanslı köpüş :)biz bu sene tatil yapamadık benim arkadaş köpeğini tatile giderken köpek oteline bıraktı 2000 tl ye 8 gün
Yazın 6.5 liraya aldığım deodorantı bugün 19 liraya aldım der susarım.
yüzyüze çok görüşmüyorum ama whatsap ı var bunun tel i var sosyal medyası var duymamak görmemek mumkünsüzzz.severim kerataları gene de.fakirmişiz hem onu anlıyorum iyice.Senin psikolojini hep bu arkadaşlar bozuyor
İşin sırrı nedir üstadımBiz
Biz tek maaşla bu kadar hesap kitap yapmadan gayet güzel geçinip gidiyoruz. Kusura bakmayın mesajınıza çok güldüm
İki çocukluyuz üstelik ikisi de okula gidiyor dışarda yemek iki ayda bir çıkıyoruz kıyafet falan asla çocuklarımınkini eksik etmem eşim de yeni esnaf üstelik ama gayette geçinebiliyoruz ha tatilimiz sekiz senedir hiç olmadı biz de devre mülk aldık bu sene ama borçlarımız da var borçlarımızın üç katı kadar alacağımız da millet borcunu verse rahatlayacağız bayaa ama pahalı bi yerde değiliz iç anadoluda kalıyoruz ve uygun bir şehir tabii sebze meyve burdada pahalı ama lüks harcamamız yok sıkıntı olmuyor o yüzden mesela 350 liraya botta alabiliyoruz yani ben burdakileri okudukça ülke battı da haberimiz mi yok diyorumİşin sırrını paylaşın lütfen üstadım
Salak galiba
asgari ücret değildir umarımm yok yav değildirrİşin sırrı nedir üstadım
aynen katılıyorum yaşım 40 ben çok gezdim tatil yaptım bu yaşıma dek gitmesem de olur derim bir iki yıl ya da daha uzun ama çocuk anlayamadı neden geçen yaz gitmediğimizi kış tatili yapmadığımızı alışmıştı çünkü 7 yaşına dek bu standarta.daha 7 yaşında ama ben hesap kitaptayım nasıl öderim yarı burslu ya da burssuz kazanırsa ya diye.
Bizimkisi üç ay önce idrar yollarından rahatsız oldu. Sistit gibi birşey. Tedavisi için 1500 tl verdik diğer mamaları vitaminleri dışında. Ben o gün eve gidip o 1500 tl için ağladım resmen sinirimden.O da başka bir sorun
Geçen abimin arkadaşı kediye çarpmış, alırken hayvan can havliyle güzelce yolmuş bunu tabi. Elleri, üstü başı kan içinde veterinere götürmüş. muayeneden sonra 3.600 lira ödemesi olur demiş
Vallahi çöplerin yanından geçerken yavaşlıyorum bir hayvana çarpıcam diye aklım çıkıyor maddi manevi külfeti fazla
Ülke batınca da haberiniz olmaz sizin.İki çocukluyuz üstelik ikisi de okula gidiyor dışarda yemek iki ayda bir çıkıyoruz kıyafet falan asla çocuklarımınkini eksik etmem eşim de yeni esnaf üstelik ama gayette geçinebiliyoruz ha tatilimiz sekiz senedir hiç olmadı biz de devre mülk aldık bu sene ama borçlarımız da var borçlarımızın üç katı kadar alacağımız da millet borcunu verse rahatlayacağız bayaa ama pahalı bi yerde değiliz iç anadoluda kalıyoruz ve uygun bir şehir tabii sebze meyve burdada pahalı ama lüks harcamamız yok sıkıntı olmuyor o yüzden mesela 350 liraya botta alabiliyoruz yani ben burdakileri okudukça ülke battı da haberimiz mi yok diyorum
Benim yaşam şartlarım da çok etkilendi. Taşlanacağım belki ama her sabah 8,5 tl ye aldığım kahvem 12,5 oldu. Her gün içemiyorum artık.
işte benim gibi sosyetik olan arkadaşım da geldii bir kaç arkadaş daha vardı uyudular galibaaEtiketine bakmadan alış-veriş yapardım. Şimdi mağaza seçiyorum.
Evi değiştirecektim, elektrik faturası iki katına çıkacak dubleks evde diye vazgeçtik. Geçen ay 360 lira elektrik faturası ödedim. Hoş, ondan önceki ay da o kadar ödedik. Yazın hele 400ü aşıyor. Mecburen klima çalıştırıyoruz. Biz elektriğe bu kadar ödemezdik.
Kırtasiye ürünlerine gelen zamlar mahvetti beni; akrilik boyaların fiyatı kendini 3e katladı. Resim yaparken bile düşünmek zorundayım; "Fazladan boya almak yerine, çocuğumun bir isteğini yerine getiririm" diye boyama azaltır oldum. Kuaföre gitmelerim azaldı. Evcilim var, mamalara zam geldi. Ve dahası. Kriz yok desin dursunlar, açlık sınırındakiler de anca şükretsinler. Şükrede şükrede batıyoruz.
Alım gücü gerçekten çok düştü.İki çocukluyuz üstelik ikisi de okula gidiyor dışarda yemek iki ayda bir çıkıyoruz kıyafet falan asla çocuklarımınkini eksik etmem eşim de yeni esnaf üstelik ama gayette geçinebiliyoruz ha tatilimiz sekiz senedir hiç olmadı biz de devre mülk aldık bu sene ama borçlarımız da var borçlarımızın üç katı kadar alacağımız da millet borcunu verse rahatlayacağız bayaa ama pahalı bi yerde değiliz iç anadoluda kalıyoruz ve uygun bir şehir tabii sebze meyve burdada pahalı ama lüks harcamamız yok sıkıntı olmuyor o yüzden mesela 350 liraya botta alabiliyoruz yani ben burdakileri okudukça ülke battı da haberimiz mi yok diyorum
Rahatlığınıza ve düşen hayat standardımıza ülke olarak yaklaşımınıza şaşırdım....İki çocukluyuz üstelik ikisi de okula gidiyor dışarda yemek iki ayda bir çıkıyoruz kıyafet falan asla çocuklarımınkini eksik etmem eşim de yeni esnaf üstelik ama gayette geçinebiliyoruz ha tatilimiz sekiz senedir hiç olmadı biz de devre mülk aldık bu sene ama borçlarımız da var borçlarımızın üç katı kadar alacağımız da millet borcunu verse rahatlayacağız bayaa ama pahalı bi yerde değiliz iç anadoluda kalıyoruz ve uygun bir şehir tabii sebze meyve burdada pahalı ama lüks harcamamız yok sıkıntı olmuyor o yüzden mesela 350 liraya botta alabiliyoruz yani ben burdakileri okudukça ülke battı da haberimiz mi yok diyorum
Hayır değilasgari ücret değildir umarımm yok yav değildirr
fikrimi çalmışlar teliff hakkı isterimmmOoo ben termosta filtre kahveye geçeli çok oldu.
Umarım öyle bir durum olmaz :) ağzımızı hayra açalım her zamanÜlke batınca da haberiniz olmaz sizin.
işte benim gibi sosyetik olan arkadaşım da geldii bir kaç arkadaş daha vardı uyudular galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?