- 10 Nisan 2014
- 43.979
- 116.753
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Yok canım olsa şimdiye konu kitlenirdiyarına banlanabilirim kızlar şimdiden vedalaşalım
Gerekirse ben yemem gene onu yediririm :)Atamam nasıl atayım ortalık psikopat dolu
ben orta sınıftım artıkım fakirimmm .ne zenginler var sitede bir bilsen panpa yakında onlar da konu açar geçinemıyorummm diyeeSon olarak ....ceycey aslanim sen de kemer sıktıysan diğer insanlar ölsün artık
Aynen ben deGerekirse ben yemem gene onu yediririm :)
evlilik yıldönumunu kutlarım canım.Ama yandın şimdi gelirler yemeğe 500 mü verilir biz onla 1 ay geçiniyoruzcularr hatta çeyrek bile atıyorlar kenara
nefes alsak yeter zatennn gerisi lüksssssTeşekkür ederim
Çocuklarının hakkından çalarak ev sahibi olanlar da gelir, zor değil tahmini. 7-24 bulgur, makarna ile ömür tüketene insanca yaşamanın ne olduğunu anlatamazsın. 500-600 lira misal, yuvarlak bir rakam olarak verdim; bunun içine pek çok şey dahil salt yemek değil. Bunun fakir-zengin meselesi olmasının ötesinde "İnsanca yaşamak meselesi" olduğunun farkına varılsa daha kolay olurdu izahı. Geçinmek dedikleri şey aslında onların asgari hayatta kalma çabası.
Evet birde düğüne gitmek de mesele. Yazın sırf masraf yapmamak için iki düğüne gitmedim çağrıldığım. E halen kilolarımı veremedim kıyafet sıkıntım var. Kıyafeti, ayakkabısı, çantası, kuaförü, takısı...Ciddi servet.yarın akşam bir de düğüne davetliyim saç sorunsalı var fön en az olmalı e zarfa para da lazımm .ölü taklidi mi yapsam ne
nefes alsak yeter zatennn gerisi lüksssss
yakınım değil kıyafet evden uydururum da saçlarım şekle girmeyen cinsten en az bir fön ya da kuaförde toplama ister e 100 tl de ayıp olur konmaz yarının masrafı avm artı düğün artı market alışverişi 1000 tlEvet birde düğüne gitmek de mesele. Yazın sırf masraf yapmamak için iki düğüne gitmedim çağrıldığım. E halen kilolarımı veremedim kıyafet sıkıntım var. Kıyafeti, ayakkabısı, çantası, kuaförü, takısı...Ciddi servet.
hasta olanları örnek verdiler bana da yav burda neşeliyim diye hasta olmadığıma nasıl kanaat ettiniz .dur ben bir ajitasyonlu kaynana konusu açayım en iyisi yarınn banlanmazsamDeğil mi? O hale geldik. Her şeye şükür. Oh "Beterin beteri var şükür; öbürünün çocuğu yırtık ayakkabı ile okula gidiyor bizim çocuğun kabanı bilem var şükür, öbürünün evine bayat ekmek giriyor, en azından bizim ekmeğimiz taze şükür" şükür ve sabır türküsü ile ömrü harcatıyorlar. Ama kimse ejder meyveli smootileri sormuyor :) Neyse banlanırım ben. Kafam da olmuş bemelyon. :))
hasta olanları örnek verdiler bana da yav burda neşeliyim diye hasta olmadığıma nasıl kanaat ettiniz .dur ben bir ajitasyonlu kaynana konusu açayım en iyisi yarınn banlanmazsam
çantadan hoppp termos çıkarıp kağıt bardakla içelim barii.geçen hafta çukurambar da kahvaltıya davetlıydik kalabalık bir grup balkon diye bir yere fiyatları görunve yav iyi ki davetliyiz yok sa bulaşıkları yıkamaya mutfağa davet edilecektik dedim bizimkilere ve güldük.Ah ceycey...
Para pul olmuş.
Marketten dört beş saçma şey alıp 200 liraya çıkıyoruz.
Eğer alışveriş meyve sebze kahvaltılık işine giriyorsa ohooo dünya para.
Kendimizden kısmayalım da ne yapalım, yediklerimize sıra gelecek diye aklım çıkıyor.
Ben ki para hesabı yapmayan bir insanım ama dışarıda içtiğim çayı düşünür oldum.
Çayı 7 tl den aşağı veren yok, e ben içerim en az 5 çay!
İçmiyorum yahu, yemek üzerine bir tane alıyorım sonra da uzun süre beni idare edecek içecek.
Eşimi de düşünürsek gezmelerimiz dolayısıyla ayda 300 400 tl çay parası vermek enayilik yani.
Bunu bile hesap eder olduk vallahi...
Çayyolundakine gidiyorum sıklıkla da fiyatlar makuldu, oradaki mi uçuk?çantadan hoppp termos çıkarıp kağıt bardakla içelim barii.geçen hafta çukurambar da kahvaltıya davetlıydik kalabalık bir grup balkon diye bir yere fiyatları görunve yav iyi ki davetliyiz yok sa bulaşıkları yıkamaya mutfağa davet edilecektik dedim bizimkilere ve güldük.
siyaset yohhh çok şükür bin şükürrrne kadarda tatmin olamayan bir milletiz yahu yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda duble yollar köprüler hastahaneler emrinize amade dünyaya kafa tutan bir liderimiz var
çok güçlü bir ordumuz var
sağlam dostlarımız var milyonluk hediyeler veren
daha önce hastane tüp şeker yağ kuyruklarını ne çabuk unuttunuz
nankörsünüz işte
dün biri bana bunları dedi
sadece ağzım açık dinledim
bu verileri kendime saklamak istemem sende dinle ceycey:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?