- 29 Mart 2016
- 15
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi fenolftalein01
-
Ben de istendigi an olmayabilecegini bildigim icin denemeye baslamak icin sabredemeyecegimi söylemeye calisiyorumSabredememek nedir ya.Her isteyenin anında çocuğu mu oluyor.Kürtaj olun demiş sanki eşiniz.Maddi anlamda rahat olmak istiyor ki iyi bakabilsin size de bebeğe de.Çok haklı boşuna kavga edip huzurunuzu bozmayın.Rahat rahat sevişemezsiniz bile bu stresle.Hem siz ne kadar plan yaparsanız yapın,Allah ne zaman uygun görüyorsa o zaman oluyor bebek.
Kavga edersen o şansını da yitirme demek istiyorum ben de.Amacına uygun davran madem.Ben de istendigi an olmayabilecegini bildigim icin denemeye baslamak icin sabredemeyecegimi söylemeye calisiyorum
Bir aydir konu ile ilgili en ufak bir konusma dahi yapmadim kavga falan yok yaniKavga edersen o şansını da yitirme demek istiyorum ben de.Amacına uygun davran madem.
Korunan o ise del kondomlarınıBir aydir konu ile ilgili en ufak bir konusma dahi yapmadim kavga falan yok yani
eşin haklı. içgüdüsel olarak depreşen annelik hislerini az daha bastır.5 yıllık evliyim önceden ben de bebek düşünmüyordum ancak şu an çok istiyorum borclarimizdan dolayi erteledik bu zamana kadar borcumuzun bitmesine bi senemiz var eşim borç bittikten sonra hamilelik başlasın istiyor ben ise simdi hamilelik istiyorum bebek gelinceye kadar borclar bitmis olur diyorum ancak eşim daha rahat davranabilmek adina hayır diyor çok üzülüyorum cok anlattim kavga ettim duygusal anlattim ama yok bi aydır bu konuyla ilgili konusmuyorum ama bu konuyu icimden atamiyorum 1 yıl sabredebilecegimi hic sanmiyorum
kandırılmış erkek. hiç hoş değil. bu anne baba olma işi ortak karar verilmeli. biri cok istiyor diye bir şey yapıldığında (herşey işçin sadece çocuk değil ) istemeyen yada az isteyen taraf cok isteyip direten tarafa laf sokar. en ufajk bir arızada sen istedin, senin yüzünden, kaşındın vs. der.Korunan o ise del kondomlarını
kac yasindasin5 yıllık evliyim önceden ben de bebek düşünmüyordum ancak şu an çok istiyorum borclarimizdan dolayi erteledik bu zamana kadar borcumuzun bitmesine bi senemiz var eşim borç bittikten sonra hamilelik başlasın istiyor ben ise simdi hamilelik istiyorum bebek gelinceye kadar borclar bitmis olur diyorum ancak eşim daha rahat davranabilmek adina hayır diyor çok üzülüyorum cok anlattim kavga ettim duygusal anlattim ama yok bi aydır bu konuyla ilgili konusmuyorum ama bu konuyu icimden atamiyorum 1 yıl sabredebilecegimi hic sanmiyorum
31kac yasindasin
esine sunu soyle kendi de arastirsin 30 dan sonra kadinda yumurta rezervleri azaliyor ben suan 30 yasindayim 29 yasinda esinle cocuk calismalarina basladik 9 aydir ordada bebek yok 1 yil sonrasi sizin icin her sey daha da zorlasa bilir ESIN KAC YASINDA BU ARADA
32 ya hepsini konustuk aslindaesine sunu soyle kendi de arastirsin 30 dan sonra kadinda yumurta rezervleri azaliyor ben suan 30 yasindayim 29 yasinda esinle cocuk calismalarina basladik 9 aydir ordada bebek yok 1 yil sonrasi sizin icin her sey daha da zorlasa bilir ESIN KAC YASINDA BU ARADA
Eşine sor bakayim Allahın zoruna gitmez mi hele bi dene bakalım olacak mı çocuğun Allah yardimcin olsun Rabbim gönlüne göre versin5 yıllık evliyim önceden ben de bebek düşünmüyordum ancak şu an çok istiyorum borclarimizdan dolayi erteledik bu zamana kadar borcumuzun bitmesine bi senemiz var eşim borç bittikten sonra hamilelik başlasın istiyor ben ise simdi hamilelik istiyorum bebek gelinceye kadar borclar bitmis olur diyorum ancak eşim daha rahat davranabilmek adina hayır diyor çok üzülüyorum cok anlattim kavga ettim duygusal anlattim ama yok bi aydır bu konuyla ilgili konusmuyorum ama bu konuyu icimden atamiyorum 1 yıl sabredebilecegimi hic sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?