işime gelenlere cevap vermiyorum okadar eleştirdiniz ki yetişemiyorum, afedersiniz ama ayıp bişey mi yaptım ben fotoğraf koyarak
benim ne eksiğim var ki koyanlardan yani çıplak mı koydum yada ne bileyim ayıp mı
benim ne eksiğim var ki koyanlardan yani çıplak mı koydum yada ne bileyim ayıp mı
yarın kimliğim değişecek yeni bir hayata adım atmam için engelim kalmayacak ve sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu
herkes ayni odada olmak zorunda degilki hem nekadar cok kadin varsa okadar iyi saklar muskayi bence.
nekadar iyi tanissalarda evlenmeden göremiyorsun karsindakinin nasil biri oldugunu. hem gece cikmis ortaya hastaligi adamin.
konu sahibi gecmis olsun bu zamanda hicbirseye olmaz demiyorum cünkü milletimiz iyice azdi. filmlerde bile gercek hayatta gördügümüzü izlemiyoruz.
insallah bundan sonra daha iyi bir hayat yasarsin.
bir gün mahkemeye düşerseniz bazı durumlarda ne kadar ihmale alındığınızı sizin hayatınızın ne kadar önemsenmediğini görürsünüğz
kimligin degişecek yüzün degil canımyarın kimliğim değişecek yeni bir hayata adım atmam için engelim kalmayacak ve sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu
bu kadar acık konusan sensin ben degilistediğinizi düşünmekte özgürsünüz tabi ki bence bu kadar günahımı alarak ve üstüme gelerek asıl siz saçmalıyorsunuz
eşimle srunlarım vardı yollarımızı ayırdık derdin olur biterdi bizde sana hakkında hayırlısı olsun derdik gecer giderdi ne demek istediğimi anlatabılmısımdır ınsallah...
ne kadar komiksiniz kk ya üyeler öyle mi gerçekten kendimi zorlayıp gülmek istedim size
neden bu kadar cok savunma geregı duyuyorsun ki, arkadasın profılıne ve konulara yazdıgı cvplara ve fotolarının bırden fazla olmasına bak..ayrıca..fazla tutucu bır sehır ve aıleden gelıyorken..
neden bu kadar cok savunma geregı duyuyorsun ki, arkadasın profılıne ve konulara yazdıgı cvplara ve fotolarının bırden fazla olmasına bak..ayrıca..fazla tutucu bır sehır ve aıleden gelıyorken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?