ben de boşandım

gercekdegilki arkadasın sesi cıkmıyo kendini savunacak bişey bulamadı herhalde cünkü
acıkaması olamaz böyle bişeyin

allaha şükür benişm utanılacak korkulack bişeyim yok, kaçmadım burdayım acımasızca eleştirilere cevap , beni anlayanlara memnunluğumu belirtiyorum

aklıma birşey geldi kızlar! konu sahibi arkadaşın şifresini birisi hackledi ve onun ağzından bunları yazdı bence !ne dersiniz???

görücü usulü evklendim ama ailesi yada başkaları en ufak bşey söylemeişti o konuyla alakalı

canım konunun anlatılış şeklinden dolayı fake olduğunu düşünüyorum şahsen
yoksa böyle şeyle yaşayan insanlar tabiki var
Allah herkesi korusun

verdiğin cevaplar çok yetersiz..benim neyim eksik fotoğraf koymak için gibi.....kayseri küçük bu olayları iyi karşılamaz diyosunda..sen tüm türkiye ye fotoğraflarla deşifre ettin kendini....

ya acaba kullandığın fotolar fake olup,fotoğraftaki kızlamı bi sorunun var..inanılmaz konu olunca inanılmaz şeyler geliyo insanınaklınaa

cnm konu acmıssın ve eleştirel yorumlara acık olmalısın..nıye üzüldün ki, ne ınsanlar var kimseye güven olmaz..madem o kadar şey geçmiş başından , kımseye güven olmadıgını da bılmez zorunda değılmısın?? ''sıze hak verıyorum , bu zamanda birilerıne güvenmek zor ''gibisinden yorumlar yazacagına..kalkmıssın üzüldüm kırıldım incindim diyorsun..bu ne yaman celıs ki??

kaldı ki, daha dün bırı fake cıkmısken :

Son düzenleme:
İşin de varmış.Bence tekrar evlenmek için acele etme.

O kadar kötü bir deneyimden sonra,karşına kim çıksa melek gibi gelir.

Henüz çok gençsin,biraz yaraların kapansın,kendini bulduktan sonra kararını verirsin.

100 kişi okuyo şu konuyu; bi rahat bırakın Allah aşkına, bi anlatsın.... Hani bizim mantık dolu sorularımız, hani bizim ters köşe yorumlarımız?

Fake yazınca ne geciyor elimize :S

canım öncelikle geçmiş olsun Allah birdaha böyle şeyler yaşatmasın

tatlım albümlerini gizlesen senin açından iyi olur hiç beklemediğin kişiler tanıdığın çıkabilir ve geleceğine engel olurlar...

Yeni bir ilişkiye yelken açmıssın umarım mutlu olursun onun için albumunu gizlesen yada kaldırsan iyi olur canım herşeyi apaçık yadığın için kimliğin ortaya çıkıyor biz seni düşünüyoruz

İyide kız kötü yorumlara değil yalancılıkla suçlamanıza kızmış ki haklı. Elinizde delil yok daha fazla üstüne gitmeyin yazıktır

bu resım konusunu ılk ben soyledım konuda.sonra tabı herkes aynı konuya yoneldı.tabır ı caızse resım konusu ıcın alan memnun satan memnun.bız nıye rahatsız oluyoruz.bırakın ıfsa etsın kendını dıyecem ama dıyemıyorum.yazanın gercekten konu sahıbı olmadıgını dusunmek ıstıyorum nedense.ınsanların bu kadar saf olmasına tahammulum yok

teşekkür ederim tabi ki dikkate alıcam

allaha şükür benişm utanılacak korkulack bişeyim yok, kaçmadım burdayım acımasızca eleştirilere cevap , beni anlayanlara memnunluğumu belirtiyorum

senin utancak bişeyin yoktu belki ama böyle ulu orta mahremini ortaya döktügün için utan bence
sevgilim var diyorsun ve hiç cekinmeden kendini deşifre ederek en ince ayrıntısına kadar giriyosun
bizler buna anlam veremedik bu cokmu dogal benmi geri kafalıyım anlamadım ben kac yıllık evliyim en samimi arkadasıma bile böyle anlatamam bu neir ya bide nellerle kıyaslıyosun herkez sorunlarını paylasıyo die ama herseyin
bence sınırı olması lazım ulu orta dökmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…