gercekdegilki arkadasın sesi cıkmıyo kendini savunacak bişey bulamadı herhalde cünkü
acıkaması olamaz böyle bişeyin
gercekdegilki arkadasın sesi cıkmıyo kendini savunacak bişey bulamadı herhalde cünkü
acıkaması olamaz böyle bişeyin
siz bu adamla nasil tanistiniz merak ettim.bu konu fake diyenlere bende bir sye diyim bu tarz bi manyakla evleenen bir komsumuz vardi kizi bicaklamisti bile kiz gecenin bir korunde ailesine bil egitmemisti ogreni gerli diye bize gelmsiti o kadar manyak isnanlar varki aileside biliyordu oglanin huyunu evlenmesine razi oldular yani bence aileside biliyordur ama nasil tanistiginizi ve evlenmeden oncesini merak ettim acikcasi
siz bu adamla nasil tanistiniz merak ettim.bu konu fake diyenlere bende bir sye diyim bu tarz bi manyakla evleenen bir komsumuz vardi kizi bicaklamisti bile kiz gecenin bir korunde ailesine bil egitmemisti ogreni gerli diye bize gelmsiti o kadar manyak isnanlar varki aileside biliyordu oglanin huyunu evlenmesine razi oldular yani bence aileside biliyordur ama nasil tanistiginizi ve evlenmeden oncesini merak ettim acikcasi
Esra,şimdi nerede yaşıyorsun ? Ailenin yanında mı ?
aklıma birşey geldi kızlar! konu sahibi arkadaşın şifresini birisi hackledi ve onun ağzından bunları yazdı bence !ne dersiniz???
kusura bakmayın değerli vaktinizi çaldım, yazılanları okudukça gerçekten hayretlere düştüm , ama emin olun hiç ama hiçkimse böylesi olayları uydurmaz, ben sadece sizlerle paylaşmak istedim çünkü burda herkes herşeyini anlatıyo, kaynanasını kötülüo kocasını, görümcesini, yada başka sorunlarını anlatıyo, onlaarda iyi niyetiyle bizle paylaşıyo, açık mı arıyoruz, gerçekten çok üzüldüm keşke anlatmasaydım, büyük sorunlar yaşadım ve trafınızdan böyle dışlandım yalancılıkla suçlandım, yine de saolun
evet ailemleyim
cnm konu acmıssın ve eleştirel yorumlara acık olmalısın..nıye üzüldün ki, ne ınsanlar var kimseye güven olmaz..madem o kadar şey geçmiş başından , kımseye güven olmadıgını da bılmez zorunda değılmısın?? ''sıze hak verıyorum , bu zamanda birilerıne güvenmek zor ''gibisinden yorumlar yazacagına..kalkmıssın üzüldüm kırıldım incindim diyorsun..bu ne yaman celıs ki??
cnm konu acmıssın ve eleştirel yorumlara acık olmalısın..nıye üzüldün ki, ne ınsanlar var kimseye güven olmaz..madem o kadar şey geçmiş başından , kımseye güven olmadıgını da bılmez zorunda değılmısın?? ''sıze hak verıyorum , bu zamanda birilerıne güvenmek zor ''gibisinden yorumlar yazacagına..kalkmıssın üzüldüm kırıldım incindim diyorsun..bu ne yaman celıs ki??[/Q
peeki sizee de soru sormak yerine, derdinizi paylaşmaya çalışmak yerine fakesin uyduruyoosun asıl sen hastasın deselerdi sizde okadar rahat olabilirmiydiniz, eğer takip etme şansıonız vrsa başkalarına başka konularda yazdıklarımdan kötü niyetli bi insan olmadığımı görürsünüz
boşan gitsin tabi bu ne hepsini okuyamadım bile çok sapıkça şeyler. ben olsam ilk günden korkup boşardım. korku filmi gibi olmuş.
canım öncelikle geçmiş olsun Allah birdaha böyle şeyler yaşatmasın
tatlım albümlerini gizlesen senin açından iyi olur hiç beklemediğin kişiler tanıdığın çıkabilir ve geleceğine engel olurlar...
Yeni bir ilişkiye yelken açmıssın umarım mutlu olursun onun için albumunu gizlesen yada kaldırsan iyi olur canımherşeyi apaçık yadığın için kimliğin ortaya çıkıyor biz seni düşünüyoruz
allaha şükür benişm utanılacak korkulack bişeyim yok, kaçmadım burdayım acımasızca eleştirilere cevap , beni anlayanlara memnunluğumu belirtiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?