ben de boşandım

okuduklarım gerçek olabilir şizofren olabilir eski eşin ama benim bir şüphem daha var o da gerçekten tek sorunun eski eşinde olmadığı :44:

inanmak istemiyor kimse yalan olduğuna ama biz aynı görüşteyiz galiba bu konu fake
ayrıca konu sahibi arkadaşım madem kk üyeleri komik o zaman fikrimizi sorma sende konu açıp ok..
.

ilk sayfalardada yazmıstım ben nedense inanasım gelmedi diye ayan beyan ortada canım aksini söyleyenler söylesin ama bende inanmıyorum inandrıcı gelmıyor her acıga bir yama buluyor kendıyle celısıyor daha öncekı mesajlardada zaten kanıtları var daha konusmanın anlamı yok

konu sahibi açıcak başka konu bulamadı galıba canı sıkıldı böle bişi yaptı. ki kaldıki böle bi evlilik yaşıyorsun ve suan tekrar biriyle birliktesin güven çok sağlam maşallah. kolay gelsin. kesinlikle fake

inanmak istemiyor kimse yalan olduğuna ama biz aynı görüşteyiz galiba bu konu fake
ayrıca konu sahibi arkadaşım madem kk üyeleri komik o zaman fikrimizi sorma sende konu açıp ok..
.

okuduklarım gerçek olabilir şizofren olabilir eski eşin ama benim bir şüphem daha var o da gerçekten tek sorunun eski eşinde olmadığı :44:

Valla ben değil 40 günlük eşim 6 yıllık kocam bana bunu yapsa kızımı aldığım gibi hoooop doğru babamın evine giderdim..Canıma susamadım...Değil dayımın tüm sülalemin evi yansa tutar kadın sığınma evlerine atardım kendimi..Bence sizde de varmış sorun.

evet çok katılıyorum size, umarım böyle konuşalar benle aynı kaderi paylaşmaz

cnm, aynı olmasada herkesın farklı farklı yasadıkları seyler vardır..herkesın derdı kendıne dünyalar kadar büyük gelırmıs.. ve o kişi en büyük acıyı ben cektım dıye düşünürmüş.. , derken boşuna dememısler..sen sımdı zannedıyor ki, bu dünyada en büyük acıyı ben cektım, kımse cekmemıstır benım cektığimi '' eger dogruysa tabıkı''

81 kullanıcı bu konuyu okuyor vay bee :125:
86 oldu var mı arttıran :125:

Son düzenleme:

tövbe estağfurullah !!!:18:

gercekdegilki arkadasın sesi cıkmıyo kendini savunacak bişey bulamadı herhalde cünkü
acıkaması olamaz böyle bişeyin

siz bu adamla nasil tanistiniz merak ettim.bu konu fake diyenlere bende bir sye diyim bu tarz bi manyakla evleenen bir komsumuz vardi kizi bicaklamisti bile kiz gecenin bir korunde ailesine bil egitmemisti ogreni gerli diye bize gelmsiti o kadar manyak isnanlar varki aileside biliyordu oglanin huyunu evlenmesine razi oldular yani bence aileside biliyordur ama nasil tanistiginizi ve evlenmeden oncesini merak ettim acikcasi

kusura bakmayın değerli vaktinizi çaldım, yazılanları okudukça gerçekten hayretlere düştüm , ama emin olun hiç ama hiçkimse böylesi olayları uydurmaz, ben sadece sizlerle paylaşmak istedim çünkü burda herkes herşeyini anlatıyo, kaynanasını kötülüo kocasını, görümcesini, yada başka sorunlarını anlatıyo, onlaarda iyi niyetiyle bizle paylaşıyo, açık mı arıyoruz, gerçekten çok üzüldüm keşke anlatmasaydım, büyük sorunlar yaşadım ve trafınızdan böyle dışlandım yalancılıkla suçlandım, yine de saolun

Korku filmi gibi bu kadar ayrıntı verilip anlatılması fake olduğunu düşündürüyor.
Fakat fake olmasa bile yine de bu kadar detaylı anlatılması gereksizdi, eşinin psikopat ve sapkın biri olduğunu kısaca anlatıp geçebilirdi.
Ama sanırım o zaman konu bu kadar ilgi toplamaz ve patlamazdı değil mi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…