Ben de kaynana konusu açmasam olmazdı

Benimki 53 yaşlı da değiller ama cahillik yaşla alakalı değil o kesin
Cok değişik bir kadın. Ben yaşadım O da yaşasın mantığında. Bana sürekli kendi kayinvalide ve kayınpederinin yaptıklarını anlatıyor. Sürekli kocasıyla oğullarını kiyasliyor, ben istesem size kötü davranırlar diyor. Kıyaslama halinde hep. Ben ayni evde dogup buyudugum kardeslerimle kiyaslama yapmadım. Kendi sevmiş, kendi evlenmiş, kendi kocası ona haksızlık yapmış ama o zamanlar dünyada bile olmayan ben, olanlardan sorumluymusum gibi davranıyor.

Seni arıyor mu normal zamanda

Eşime ulaşamazsa. Bazen de cocuklari sormak icin arar.
Kv beni hiç aramaz mesela ben ilk evlendiğimizzaman haftada 3 kere kesin arardım baktım beni hiç aramıyor bende Aramayı kestim o aramıyor diye şimdi rahatsızım ya lekelenmem oldu insan arar bi kocam iyi diyor telefonda oda hiç arama gereği duymuyor

Baya sıkıntılı bı tip birebir benim kv de.Cozumu sadece mesafe koyarak yaptım diğer hicbirsey ise yaramadı

Ben çok yoruldum. Bebekti toplama yemek vs vs sen süpür deseydin. Kös kös oturuyor bir iş tutmaz mı laf mı saydırmaya gelmiş size anlamadım ki anlamadım ki ters ters bakın suratına cevap vermeyin eşinize anlatın o da güzelce konuşsun eşinizin tutumu da önemli tabi nihayetinde anne ben annelere hiç kıyamam ama bir yere kadar haklı olur söylenir anlarım ama huzuru bozmaya hiç gerek yok o sizi dinlemiyor eşiniz konuşacak onla muhatap olup ekmeğine yağ sürmeyin tabiki hakkınızı arayın ama sakin. Sakın sakin sen yap sen git sen süpür sen koş sen temizle GB kısa cevaplar yapıştırın en güzeli

Bu kayinvalidelerin bazilari gelinin evine mufettis edasiyla geliyor sanirim. Gecenlerde de bir konu vardi, evin kokuyor supurmemissin falan demisti kayinvalidesi konu sahibine. Yardima mi geldi teftise mi? Eger yardima geldiyse siz uyurken ve oglu kahvaltidayken bebekle ilgilenmesi gerekmez mi? Daha cok kostek oluyor gibi gorunuyor burdan bakinca.

Bir de bunlarin bebegi sustur oglum uyuyamiyor diyen turevi var. Cocugu tek basimiza yaptik, her turlu sorumlulugunu tek almak zorundayiz sanki. Oglu bebek aglamasindan rahatsiz olurmus..anne uykusuz kalmis, yorgunluktan bayilcak raddeye gelmis onemi yok, onemli olan tek sey ogullarinin rahatsiz olmamasi..

Eşime de su an sinir oluyorum. Abartıyorsun diyor. Eşim adam gibi tepki gösterse bir daha yapamayacak. Kızmaktan, saygısızlık yapmaktan bahsetmiyorum tabi ki
Her gün temizlik yapacan ayağını kaldır indir diyecen onu rahatsız edecen. Kızınla alışveriş yap anne bi zahmet sende yemek yap acıkırım gelince diyecen
Iste onu yapinca da magduru oynar ağlanır durur oğluna. Ben sizi dusunuyorum geliyorum ama gordugum muamele bu diye. Iki ucu bişeyli değnek.

İşimi beğenmeyen gelmesin de eşine de ben kayınvalide yanına evlenmedim zırt pırt gelip haftalarca kalmasın de

Karı dediğin.... üsluba gel. Hadsiz. Ne kadar itici. Ev benim, isterse b.k götürür kime ne demi

Karı kendisi

Cahil bir hanım sanırım.. Cahil kişilerle yapılan tartişmalardan galip çıkamazsınız.. Aldırış etmeyiniz..
En çok da neye kızıyorum biliyor musunuz gözümün önünde yaptığı şeyi inkar etmesine. Neden diye soruyorum, ben öyle bir şey yapmadım diye lafı öyle bir çeviriyor ki kendimden şüphe ediyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…