ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

babam geldi sehir disindan, dun de esimle gorustu annemle babam, esim Cok gaddardi.. bir les daha yikildim. Ve babam bana oyle Iyi sahip cikti ki alnindan opmek istedim.. esimden bir defa daha sogudum. Guclu olamiyorum

Umutsuzluga kapilmayin..

Bosandiktan sonra yeni bir hayat sizi bekliyor. Allah sizi bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin..

Cok sükürki aileniz en önemlide babaniz yaninizda ve size destek cikiyor arkanizda duruyor..

Senin ailen Türkiye demi Amerika damı? Ben anlamadım nasıl herkesten habersiz şehir dışındaki ailene gittin
Evlendigimiz ilk send esimle ben amerikada yasadik. Sonra turkiyeye donduk. Bir senedir turkiyedeyiz. Iki senelik evliyiz.

Umutsuzluga kapilmayin..

Bosandiktan sonra yeni bir hayat sizi bekliyor. Allah sizi bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin..

Cok sükürki aileniz en önemlide babaniz yaninizda ve size destek cikiyor arkanizda duruyor..
Zaten butun aile bosanmamdan yana. Ama karari bana biraktilar. Kizimi Cok seviyorum ama bazen diyorum keske olmasaydi da bunlari yasamasaydi yavrum..

Bubir hastalik.benim amcamda boyle bir hastaliga yakalandi.polis hastaneye zorla goturdu..o evine duskun adam,esine surdan kalk suraya otur demiyen adam,yengeme ne iftiralar atti.yengemle biz karsi karsiya otururduk.yengem evdenbile cikmayan biri.ayrica amcam da emekli ve evde...hep beraberler.yengemin boyle bir sey yapmasi imkansiz vecokta namuslu biri.
Ve iki sene once oglumun sinif arkadasinin babasi boyle bir hastaliga yakalandi.ve arkadasima ne hakaretler ne ahlaksiz laflar.ay arkadasimi tanisaniz sok olursunuz.aslinda kocasida cok iyi biri ama,dedigim gibi bu bir hastalik.bir gun arkadasim acildi anlatti bana.bir gun yemek yapiyirum sarki soyluyorum diyor.kahve icip dinleniyorum,ve sarkilar mirildandim.aksam esi gelmis.bilgisayari buzdolabinin ustunden indirmis.ses kayitlarini acmis.bu ne o da ne demis.bu sarkilari kime hitaben soyluyorsun..o..pu...sen kim bilir kimlerle yatiyorsun gibi terbiyesizce laflar soylemis....ve arkadasimyikilmis bir vaziyetteydi...bir gun de okulun son gunu diye eglence yapildi.bir yer tutuldu.cocuklar ve annelerle.tuttugumuz yer yere kadar camekanli bir yer..ay bu adam camekanin dibinde dikiliyor.esini izliyor.kurt kopekleri olurya aynen oyle.arkadasima dedim ki,git o kocana soyle orada durup seyretmesi de beni rahatsiz ediyor.hareket edemiyorum...arkadasimda cok haklisin dedi...ama yapacak bir seyi yok.
Allah seninde yardimcin olsun.

Zaten butun aile bosanmamdan yana. Ama karari bana biraktilar. Kizimi Cok seviyorum ama bazen diyorum keske olmasaydi da bunlari yasamasaydi yavrum..

Ailenizde bosanmanizdan yanaysa en dogrusu hayirlisi budur diye düsünüyorum..

Elbette kimse bosanmak icin evlenmiyor. Mutla bir aile olmayi herkes ister. Ama yavrunuz mutsuz bir evlilikte büyüyecegine, ayri anne babanin cocugu olarak büyüsün daha iyi.. Olmayan yürümeyen bir evliligi zorla yürütmeye calismak herkesi yipratir..

Hakkinizda hayirlisi olsun. Bosansanizda evladiniza iyi annelik babalik yapabileceginize eminim..

psikopat manyakmış boşanmakta haklısınız madem bu kadar şüpheleniyormuş güvenmediği kadından o çocuğu ne diye yapmış çocuğa yazık.

Bu arada esinizin sizden süphelendigini evi dinledigini yeni okuyorum.. Psikolojik sorunlari oldugu kesin. En hayirlisi ayrilmak. Dogrusunu yapiyorsunuz. Insallah yasadiginiz kötü günleri geride birakirsiniz..

Asil cocugunuzla mutlu olacaksiniz, hele bi bosanin kendi düzeninizi kurun, dünya varmis diyeceksiniz... Cocugunuzu düsünüp güclenin, böyle bi adami cekip evliliginizi kurtarmaya ugrasmisiniz, bundan sonra kendinizi ve cocugunuzu düsünün...Ailenizde arkanizda cok sanslisiniz aslinda... Hersey daha güzel olacak insallah...

Ben şu son cümleye takıldım. Yapacak bir şeyi neden olmasın? İnsan hadi kendine acımaz da çocuklarına da mı acımaz. Bir çocuğun normalleri böyle saçamasapan davranışlar mı olsun? Böyle camekanlarda karısını dikizleyen adam nasıl bir baba olur? Nasıl bir rol model olur?

Allah razi olsun. Ben de herseyin bitmesini ve yeni duzenime alismayi istiyorum bir an once.. adliye koridorlari ne pis oyle..

ortada en ufacik bi isaret bile yokken, nikahli esine boyle bi namus iftirasi atan adam, hasta ruhludur.. yarin bi gun seni namussuz da ilan eder, sakin yalvarma ve kendini karsisinda caresiz etme.. ha bi de evi dinliyomus ya, aldatmak isteyen illa cihazla dinlenen evde bulusmaz, zeka kupu esine duyurulur..

Gerçekten zor bir süreç..
Anlayamıyorum bu erkekleri nasıl oluyor 2 sene gibi bir zamanda değişebiliyorlar.
Eşini sevdiğini düşündüm hala bu yazdıklarından, yani belki biraz insafa gelse sonuçta ortada bir de daha yaşına bile girmemiş bir bebek var. ama hayat gerçekten zor. gün doğmadan neler doğar, inşallah herşey düzelir ve hakkınızda hayırlısı olur.
Bu arada eşinin burcu ne? merak ettim. bu kadar gaddar, duygusuz bir burç neymiş acaba?

Yapacak bir se y yok derken bu bir hastalik iciin kullandim.fakat bu hastaligin caresi var.amcam iyilesti.arkadasimin eside doktora gitse ins.cnm,zaten akilli insan bunu yapmaz.boype camekanlarda esini gozetleyen bir baba tabiki de olur...qdamvhasta eiyorum.aslinda okadar iyi veailesine cok duskun biri.

çocugun böyle huzursuz bir ortamda büyümesi, senin günden güne psikolojinin bozulması çok daha zor değil mi.. bu kadar karamsar olma.. profilinde gördüğüm kadarıyla lisans mezunusun.. güzel bir iş bulabilirsin, dilin de var. o adamla oldugundan daha güzel geçer günlerin sakin ol, dünya başıma yıkıldı deme, daha çook gençsin.. hayatın basındasın...

canım bence yaşın küçükken ve yol yakınken kurtulman daha iyi. nasıl insan eşinin kendisini aldatacağını düşünür kü anlayamadım

Tesekkur ederim mesajiniz icin. Iyi dilekleriniz icin. Ben kadroluyum isim var cok sukur ama iste bosanmak bosanmaktir

canım bence yaşın küçükken ve yol yakınken kurtulman daha iyi. nasıl insan eşinin kendisini aldatacağını düşünür kü anlayamadım
Bilmiyorum.. yuvam dagildi Yok yere. Perisan oldum. Bdv deki hicbir dert bana dert gibi gelmiyor. Yok sevgilim soyle yapti Yok annemle atistik.. benimkinin yaninda devede kulak gibi geliyor tum sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…