babam geldi sehir disindan, dun de esimle gorustu annemle babam, esim Cok gaddardi.. bir les daha yikildim. Ve babam bana oyle Iyi sahip cikti ki alnindan opmek istedim.. esimden bir defa daha sogudum. Guclu olamiyorumHER ŞEY insanlar için
emin ol şuan ki sıkıntın derdin
şuanlık
önce beynen alış
sonrA bu kadar ağır geçmeeycek
öldüm bittim deme kurban olayım
ben gıcık oluyorum buna
evet zor zamanlar geçiriyorsun
ama artık bebek değil bebek sahibisin
kendini toparla bunu tek başına yapamayacaksan
hafif yatıştırıcı bile kullanabilrsin
bebeğini emziriyorsan danış özellikle
ama güçlü olduğuna önce kendini inandır
yoksaaa
HER RÜZGAR SANA FIRTINA GELİR
Evlendigimiz ilk send esimle ben amerikada yasadik. Sonra turkiyeye donduk. Bir senedir turkiyedeyiz. Iki senelik evliyiz.Senin ailen Türkiye demi Amerika damı? Ben anlamadım nasıl herkesten habersiz şehir dışındaki ailene gittin
Zaten butun aile bosanmamdan yana. Ama karari bana biraktilar. Kizimi Cok seviyorum ama bazen diyorum keske olmasaydi da bunlari yasamasaydi yavrum..Umutsuzluga kapilmayin..
Bosandiktan sonra yeni bir hayat sizi bekliyor. Allah sizi bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin..
Cok sükürki aileniz en önemlide babaniz yaninizda ve size destek cikiyor arkanizda duruyor..
Bubir hastalik.benim amcamda boyle bir hastaliga yakalandi.polis hastaneye zorla goturdu..o evine duskun adam,esine surdan kalk suraya otur demiyen adam,yengeme ne iftiralar atti.yengemle biz karsi karsiya otururduk.yengem evdenbile cikmayan biri.ayrica amcam da emekli ve evde...hep beraberler.yengemin boyle bir sey yapmasi imkansiz vecokta namuslu biri.2 sene once gorucu usulu tanistik. 3 ay sonrasi nisan ve nisandan bir ay sonra dugun.. sonra ver elini amerika.. sonrasi mi ? Kocamin Orada arkadasi vardi turkiyeden uni arkadasi. Onunla ayni sitede ev tuttuk. Sonra esim megersem kendi kafasinda benim onu aldattigima inandirmis kendini ..bir yil boyunca evimizi cihazla dinlemis.. tabi aldatmadim asla.. neyse bu paranoyak haalaa kendini buna inandirmis.. Cok zor seyler atlattik bu konuyla alakali.. neyse, esimde huy oldu Evi chazla dinlemek. Evimizi hala dinliyor. Amerikada Evi dinledigi bir gun annemle nette konusurken esimi cekistirmisiz ve bu da bunu one surerek ailemle hic gorusmedi. Turkiyeye donduk aileme gitmek istemedi. Rica minnet gittik. Dondugumuzde 4 aylik hamileydim. Sonra hamileligimin son gunleriydi. 9 aylik hamileydim. Tartistik ve ben esimden, hatta herkesten habersiz sehir disindaki aileme geldim . Ailem beni gorunce sok oldular. Esim asla arayip sormadi. 5 gun gecti, gebeligim riskli gebelikti ve dogum yapacagim hastane ve kosullar onceden belirlenmisti. Bu nedenle yasadigim sehirdeki o hastanede dogum yapmak zorundaydim ve Ailem aradi esimi defalarca, esim acmadi telefonu. Annem ve babam aldi benigetirdiler.. esimle gorustuler. Ve o gorusme , esimin ailemle son gorusmesi oldu. Esim zaten evlendigimden beri hic bayramlarda da gelmedi aileme. Ailesi de evimizi bile gormedi henuz. Ailesi nisanimiza bile helmsman istemedi. Benimle ne Iyi ne kotu hic muhatap bile olmadilar , annesi tanismak bile istemedi.. ve dogumuma da gelmedi, telefon bile edip gecmis olsun demedi. Kizim 2 aylikken ben aldim bebegimiz gittim. Yani esim ve ben hicbir yonden anlasamadik.. olamadi.. bu bayram da bayramimi bile kutlamak icin telefon fabulous etmedi. Ailesinde Su an. Ben de kendi ailemdeyim. Her bayram oldugu gibi.. en son soyledigi soz, banana soyle bayramdan sonra aileler bir arayayim gelsin konusalim. Bosanalim.
Zaten butun aile bosanmamdan yana. Ama karari bana biraktilar. Kizimi Cok seviyorum ama bazen diyorum keske olmasaydi da bunlari yasamasaydi yavrum..
Bubir hastalik.benim amcamda boyle bir hastaliga yakalandi.polis hastaneye zorla goturdu..o evine duskun adam,esine surdan kalk suraya otur demiyen adam,yengeme ne iftiralar atti.yengemle biz karsi karsiya otururduk.yengem evdenbile cikmayan biri.ayrica amcam da emekli ve evde...hep beraberler.yengemin boyle bir sey yapmasi imkansiz vecokta namuslu biri.
Ve iki sene once oglumun sinif arkadasinin babasi boyle bir hastaliga yakalandi.ve arkadasima ne hakaretler ne ahlaksiz laflar.ay arkadasimi tanisaniz sok olursunuz.aslinda kocasida cok iyi biri ama,dedigim gibi bu bir hastalik.bir gun arkadasim acildi anlatti bana.bir gun yemek yapiyirum sarki soyluyorum diyor.kahve icip dinleniyorum,ve sarkilar mirildandim.aksam esi gelmis.bilgisayari buzdolabinin ustunden indirmis.ses kayitlarini acmis.bu ne o da ne demis.bu sarkilari kime hitaben soyluyorsun..o..pu...sen kim bilir kimlerle yatiyorsun gibi terbiyesizce laflar soylemis....ve arkadasimyikilmis bir vaziyetteydi...bir gun de okulun son gunu diye eglence yapildi.bir yer tutuldu.cocuklar ve annelerle.tuttugumuz yer yere kadar camekanli bir yer..ay bu adam camekanin dibinde dikiliyor.esini izliyor.kurt kopekleri olurya aynen oyle.arkadasima dedim ki,git o kocana soyle orada durup seyretmesi de beni rahatsiz ediyor.hareket edemiyorum...arkadasimda cok haklisin dedi...ama yapacak bir seyi yok.
Allah seninde yardimcin olsun.
Allah razi olsun. Ben de herseyin bitmesini ve yeni duzenime alismayi istiyorum bir an once.. adliye koridorlari ne pis oyle..Asil cocugunuzla mutlu olacaksiniz, hele bi bosanin kendi düzeninizi kurun, dünya varmis diyeceksiniz... Cocugunuzu düsünüp güclenin, böyle bi adami cekip evliliginizi kurtarmaya ugrasmisiniz, bundan sonra kendinizi ve cocugunuzu düsünün...Ailenizde arkanizda cok sanslisiniz aslinda... Hersey daha güzel olacak insallah...
Yapacak bir se y yok derken bu bir hastalik iciin kullandim.fakat bu hastaligin caresi var.amcam iyilesti.arkadasimin eside doktora gitse ins.cnm,zaten akilli insan bunu yapmaz.boype camekanlarda esini gozetleyen bir baba tabiki de olur...qdamvhasta eiyorum.aslinda okadar iyi veailesine cok duskun biri.Ben şu son cümleye takıldım. Yapacak bir şeyi neden olmasın? İnsan hadi kendine acımaz da çocuklarına da mı acımaz. Bir çocuğun normalleri böyle saçamasapan davranışlar mı olsun? Böyle camekanlarda karısını dikizleyen adam nasıl bir baba olur? Nasıl bir rol model olur?
2 sene once gorucu usulu tanistik. 3 ay sonrasi nisan ve nisandan bir ay sonra dugun.. sonra ver elini amerika.. sonrasi mi ? Kocamin Orada arkadasi vardi turkiyeden uni arkadasi. Onunla ayni sitede ev tuttuk. Sonra esim megersem kendi kafasinda benim onu aldattigima inandirmis kendini ..bir yil boyunca evimizi cihazla dinlemis.. tabi aldatmadim asla.. neyse bu paranoyak haalaa kendini buna inandirmis.. Cok zor seyler atlattik bu konuyla alakali.. neyse, esimde huy oldu Evi chazla dinlemek. Evimizi hala dinliyor. Amerikada Evi dinledigi bir gun annemle nette konusurken esimi cekistirmisiz ve bu da bunu one surerek ailemle hic gorusmedi. Turkiyeye donduk aileme gitmek istemedi. Rica minnet gittik. Dondugumuzde 4 aylik hamileydim. Sonra hamileligimin son gunleriydi. 9 aylik hamileydim. Tartistik ve ben esimden, hatta herkesten habersiz sehir disindaki aileme geldim . Ailem beni gorunce sok oldular. Esim asla arayip sormadi. 5 gun gecti, gebeligim riskli gebelikti ve dogum yapacagim hastane ve kosullar onceden belirlenmisti. Bu nedenle yasadigim sehirdeki o hastanede dogum yapmak zorundaydim ve Ailem aradi esimi defalarca, esim acmadi telefonu. Annem ve babam aldi benigetirdiler.. esimle gorustuler. Ve o gorusme , esimin ailemle son gorusmesi oldu. Esim zaten evlendigimden beri hic bayramlarda da gelmedi aileme. Ailesi de evimizi bile gormedi henuz. Ailesi nisanimiza bile helmsman istemedi. Benimle ne Iyi ne kotu hic muhatap bile olmadilar , annesi tanismak bile istemedi.. ve dogumuma da gelmedi, telefon bile edip gecmis olsun demedi. Kizim 2 aylikken ben aldim bebegimiz gittim. Yani esim ve ben hicbir yonden anlasamadik.. olamadi.. bu bayram da bayramimi bile kutlamak icin telefon fabulous etmedi. Ailesinde Su an. Ben de kendi ailemdeyim. Her bayram oldugu gibi.. en son soyledigi soz, banana soyle bayramdan sonra aileler bir arayayim gelsin konusalim. Bosanalim.
Tesekkur ederim mesajiniz icin. Iyi dilekleriniz icin. Ben kadroluyum isim var cok sukur ama iste bosanmak bosanmaktirçocugun böyle huzursuz bir ortamda büyümesi, senin günden güne psikolojinin bozulması çok daha zor değil mi.. bu kadar karamsar olma.. profilinde gördüğüm kadarıyla lisans mezunusun.. güzel bir iş bulabilirsin, dilin de var. o adamla oldugundan daha güzel geçer günlerin sakin ol, dünya başıma yıkıldı deme, daha çook gençsin.. hayatın basındasın...
Bilmiyorum.. yuvam dagildi Yok yere. Perisan oldum. Bdv deki hicbir dert bana dert gibi gelmiyor. Yok sevgilim soyle yapti Yok annemle atistik.. benimkinin yaninda devede kulak gibi geliyor tum sorunlarcanım bence yaşın küçükken ve yol yakınken kurtulman daha iyi. nasıl insan eşinin kendisini aldatacağını düşünür kü anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?