- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Ayniyiz valla benimde esim kesiyoe saçımı boya derdim yok bebegim kucuk ihtiyaclarini esim alir hepHaftalık 100 tl bırakır eşim.Bu parayla iki çocuğumun harçlıklarını veririm.Eve ekmek alırım.Makyajım yok.Kuaförlük bir işim yok. Bıyığım yok. Kaşlarımı iki üç ayda bir alırım,sarı tüy zaten.☺
Saçlarımı eşim keser boyar.
Dışarıda bir şey yemem içmem.Gidilecekse ailece gideriz.Giyim alışverişimi sezon sonu yaparım. Yazın kışlık,kışın yazlık alırım.
Bazen 100 tl bitmez. 2. haftayı da yetiştiririm. Süperim değil mi?
valla hem de ötesisiniz.Haftalık 100 tl bırakır eşim.Bu parayla iki çocuğumun harçlıklarını veririm.Eve ekmek alırım.Makyajım yok.Kuaförlük bir işim yok. Bıyığım yok. Kaşlarımı iki üç ayda bir alırım,sarı tüy zaten.
Dışarıda bir şey yemem içmem.Gidilecekse ailece gideriz.Giyim alışverişimi sezon sonu yaparım. Yazın kışlık,kışın yazlık alırım.
Abla gel bizim evi de yönet nolurHaftalık 100 tl bırakır eşim.Bu parayla iki çocuğumun harçlıklarını veririm.Eve ekmek alırım.Makyajım yok.Kuaförlük bir işim yok. Bıyığım yok. Kaşlarımı iki üç ayda bir alırım,sarı tüy zaten.☺
Aynen yaaa benimde aylık kuaförüm 200 fikan tutuyor.Ayda bir iki kere dışarda tek başıma yemek yesem yada kahvaktı yapsam 100 hadi bide kıyafet begendim almak istedim 100 de o....Bazen fön çektiririm o da ayda iki üç kez olsa 50...Bayagı tasarruflu imiş hanımlar. Bende kendimi tasarruflu sanırdım. Bugün 210 lira ödedim kuaföre. Sadece boya, kas, bıyık gbi zorunlu seyler içinbiraz iktisat calısayım =)
Öyle çok büyük bir maddi sıkıntım yok sadece esimden para almak bana zor geliyor bana para almak derken de illa para almak anlamında demiyorum.Eşimin iki kredi kartı var.bir tanesi zaten sürekli bende ben kullanıyorum ama.kredi kartından evin ihtiyaçlarını karşılıyorum genelde.Kendi kişisel ihtiyaçlarımı ayrı tutuyorum ki aylık ne kadar giderim var hesaplayabileyimHiç pedimin parasina kadar hesaplamadim şuan aylik aldiklarim ne tutuyor tam bilmiyorum cunku eşimden harclik şeklinde para almiyorum calismasamda ihtiyacim oldukca kullanabilecegim banka karti/kredi karti var.
Kismak istiyorsaniz en gereksiz gorduklerinizden başlayin, sizin icin ne gerekli ne degil biz bilemeyiz benim icin gereksiz olan baskasina cok gerekli geliyor. Maddi sorunum varken her ay kiyafet alma ve arkadas buluşmasi derdine düşmemiştim ben mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?