- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Yani bir bardak çay olmuş 5 6 tl, ben anlamadım arkadaş.Ne masrafsız hanımlar var maşallah.
Hele elindeki 100 TL'yi bir haftada bitiremeyen arkadaş beni benden aldı.
Şaşkın şaşkın ekrana bakakaldım.
Bunun üzerine ben hiç yazmayayım kişisel harcamalarımı.
Yazsak, sevabına taşlanırız, korktum!!!Aynı şeyleri düşünüyorum şuan seninle
Bu konularda sizin yorumları arıyor gözlerim hep nedenseYani bir bardak çay olmuş 5 6 tl, ben anlamadım arkadaş.
Evden çıkmıyorlar herhalde.
Yazsak sevabına taşlarınız, korktum!!!
Tabi şöyle bir durum var, herkesin aktivitesi ya da gittiği yerler, alışkanlıkları başka ama para su gibi gidiyor.
Sanki cüzdanımda yabancı bir el sürekli eksiltiyor.
Ahahahaha değil miBu konularda sizin yorumları arıyor gözlerim hep nedense
Kendimi bian kötü bişey yapiyormus gibi hissettimbosuna kocam demiyor sen cok farkkisin diye cunku o bunu sunu al kendine demeden almiyorum duruma gore para vrrir ne zamn biterse soylerim bugi 50 tl verdi ekmek cocugun harcligi ne zamn bitrse yani makyaj kufor gexme hic bisey yokk cunku aliskanligim yok
yok balim ne olcak sanki saonucta erkeklerde kuofore gidiyor benim ki gider kasini sakalini sacini yaptir ayda 1 kezKendimi bian kötü bişey yapiyormus gibi hissettimkuaför kendim hiçbişey beceremiyorum.kas ağda vb hepsi kuaförde oluyor malesef.Saçımı bile boyayamiyorum evde çünkü kesinlikle beceremiyorum bir kere demedim mahvoldu.makyaj yapmiykru
Yaa bendeki sorun ne zaman ?Marketten bugün sadece birkaç meyve aldım 59 tl tuttu...Ne masrafsız hanımlar var maşallah.
Hele elindeki 100 TL'yi bir haftada bitiremeyen arkadaş beni benden aldı.
Şaşkın şaşkın ekrana bakakaldım.
Bunun üzerine ben hiç yazmayayım kişisel harcamalarımı.
Ahahahaha değil mi
Savurganım herhalde vallahi billahi.
Ama şöyle bir durum var, ben biriktirmem ve çul çaputa da harcamam.
An önemli benim için, gezmek yemek falan filan.
Elime para geçse ya sevdiklerime hediye alırım ya çocuklara oyuncak, kitap, giysi vb.
O sebeple sanırım fazlaca harcıyorum ve havaya gidiyor.
Aylık iyi bir gelir kaç teleye tekabül ediyor cideen merak ettim soruyorumAylık iyi bir gelirim var
Tüm param eve ve bebeğime gider
İhtiyacım olan birseyim yok
Kıyafet beğenirsem alırım
Kasımı kendim alırım
Kıl tüy derdim yok
Burada gelirimi söylemem doğru olmazAylık iyi bir gelir kaç teleye tekabül ediyor cideen merak ettim soruyorum
Gerçekten süpersiniz..süper kadın süper anne süper eşHaftalık 100 tl bırakır eşim.Bu parayla iki çocuğumun harçlıklarını veririm.Eve ekmek alırım.Makyajım yok.Kuaförlük bir işim yok. Bıyığım yok. Kaşlarımı iki üç ayda bir alırım,sarı tüy zaten.☺
Saçlarımı eşim keser boyar.
Dışarıda bir şey yemem içmem.Gidilecekse ailece gideriz.Giyim alışverişimi sezon sonu yaparım. Yazın kışlık,kışın yazlık alırım.
Bazen 100 tl bitmez. 2. haftayı da yetiştiririm. Süperim değil mi?
25 bin vardır vardırBurada gelirimi söylemem doğru olmaz
Türkiye şartlarında iyi eğitimli insanlar asgari ücrete calısıyor
Verilene razı oluyor ülke şartları malum
Heralde aylık 50 bin TL değil :)
Bravo gerçekten.Bende gezme,yeme içme konusunda rahatım.
Çocuklar biraz daha büyüse neler yapacağumbugün tek başıma sinemaya gittim, çıkışında kendime kahve ısmarladım. Sonra eve döndüm her hafta bu tarz birşey yapmasam, küçük çaplı delirmelee yaşıyorum içimde. Eşim o halimi anlayınca, sen git tek başına bir hava al der burada tek başına birşey yapmayan kadınları okuyunca şaşırdım açıkçası.
Para da biriktiririm ama imkanlar dahilinde yiyip içip gezmeyecek, kendimizi iyi hissettiren şeyler yapamayacaksak ne anlamı var diye düşünüyorum.
Çocuklar kaç yaşında?Haftalık 100 tl bırakır eşim.Bu parayla iki çocuğumun harçlıklarını veririm.Eve ekmek alırım.Makyajım yok.Kuaförlük bir işim yok. Bıyığım yok. Kaşlarımı iki üç ayda bir alırım,sarı tüy zaten.☺
Saçlarımı eşim keser boyar.
Dışarıda bir şey yemem içmem.Gidilecekse ailece gideriz.Giyim alışverişimi sezon sonu yaparım. Yazın kışlık,kışın yazlık alırım.
Bazen 100 tl bitmez. 2. haftayı da yetiştiririm. Süperim değil mi?
Benimde gelir kaynağım eşim zatenBravo gerçekten.
Benim hayata bakışım da böyledir, önce ruhumu şımartmalıyım.
Elbet para buna aracı, her zaman maddi demek değil ama sinemaya gitmek para, o kahveyi içmek para, veyahut sokağa çıkıp gezinmek bile para ise, önce bana hizmet etmeli bu materyal, sonra birikim vs diyenlerdenim.
Ki şuan biriktirebilecek bir ekonomik gelirim yok, anca ruhumu tamir etmeye yetiyor bendeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?