Ben de mi yanlislik var?

Bu tür konulara da ayrıca gıcık oluyorum.
Ayşenin aylık geliri 2020 liradır haftalık 100 yetirir çünkü zorundadır.
Fatmanın aylık geliri 10.000 liradır haftada 500 çat çat harcar çok da koymaz.
Bakıyorum düşük gelirliler şöyle tutumluyum böyle iyiyim ama hiçbir şeyim eksik değil şükür modunda.
Yüksek (?) gelirliler de düşük gelirliye hayret etme şoka girme modunda.
Anlamsıza bağlıyor bu tür konular bir yerden sonra.

Ne kadar kazanırsam ona göre harcıyorum çalışırken 3,4 bin bazen 5 bin harcıyodum şuan işsizim 2 bin TL işsizlik maaşımı harcıyorum bunların içinde sigara kişisel maraflar lazer kuaför kıyafet ayakkabı canta var, yarın işsizlik maaşı bitince hiç harcamıycam muhtemelen yani bunun Bi sınırı yok bütçene göre değişir

Kuaföre en son kendi düğünümde gittim. Hiç sevmem kuaförü. Saçım doğal. Boya vs derdim yok eşim de ben de sevmeyiz. Kaş bıyık epilasyon işlerini evde kendim hallediyorum. Saçım çok kırık olunca eşim kırıkları alıyor. Makyaj malzemelerimi bitiremiyorum bile zaten arada bir kalem rimel çekiyorum dışarı çıkarken. Galiba kendime hiç harcamıyorum. Elimize ekstra kalırsa sukulent koleksiyonuma yeni sukulentler alıyorum bime şoka geldikçe. En büyük harcamam tütün. Aylık 80 gidiyordur onu da zaten eşimle beraber içiyoruz. Ne masrafsızmışım ya. Gezmem tozmam eşimle çocuğumla ayda 4 kere vs. bir tek dışarı çıkınca çok harcıyoruz yemek yersek 100 lira kesin gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…