Ben de mobbing yaşıyorum galiba

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Mobbing davalarıyla karşılaşmış bir avukat olarak ben de mobbing mağduru oldum galiba. Benim yazdığım maillere cevap verilmiyor. Bana dosya verilmiyor. Duruşmayua gönderilmiyorum artık...
Çok gurur kırıcı...

Mobbing davalarıyla karşılaşmış bir avukat olarak ben de mobbing mağduru oldum galiba. Benim yazdığım maillere cevap verilmiyor. Bana dosya verilmiyor. Duruşmayua gönderilmiyorum artık...
Çok gurur kırıcı...
Niye ? Bir fikrin var mı? Ya da neden kaale alınmıyorum gibi bir çıkışınız oldu mu?

ilk defa duydum böyle bişeyi, cahilliğime verino_O
özelde mi çalışıyorsunuz

Benim patronlarım ve genel müdür yardımcılarım da kendilerine benim tarafımdan mobing yapıldığını söylerlerdi.Psikolojik baskının kralını yapıyormuşum....yapıyodum ama.hakediyorlardı

Geçmiş olsun. Çok çok kötü birşey. Bende yaşamıştım bir zamanlar. Ama çareyi müdürümle konuşmakta buldum. Şuan en önemli proje benden soruluyor. :cool:
Belki açık açık konuşsanız? Bende işe yaradı. Hatta 1 hafta kendimce ben de grev yapmış sadece kk ya girmiş hiç iş yapmamıştım. Ama kimse farketmedi bile. :KK70:

PelushPrenses PelushPrenses meslektaşım çok üzüldüm derdinize, geçen sene kendi büromu açana kadar işçi avukat olarak çalıştığım her yerde sürekli mobbing gördüm ve şahit oldum. Ki ben sivri dilliyimdir buna rağmen...

Avukatın meslektaşına yaptığı eziyet başka hiçbir meslekte yok.

Sadece şunu hatırladım, 2013 yılında çalıştığım bürodan beni pasifleştiriyorlar, ofisten çıkarmıyorlar, ceza dosyası vermiyorlar( ki ilgi alanım ceza) diye ayrılmıştım. Çalıştığım yerler arasında en yüksek maaşı aldığım yerdi. Ve ayrılcam deyince maaşıma zam yapmayı teklif ettiler :)) hiç anlamamışlar beni.

Neyse, bizim en önemli sermayemiz bilgimiz ve tecrübemiz. Kimsenin tecrübe edinme hakkınızı çalmasına, sizi itibarsızlaştırmasına izin vermeyin.

Bir de asla tanıdıkla ve akrabağ ile iş yapmayın, ne patron-işçi olarak, ne avukat- müvekkil olarak, bu da benim burnumu sürte sürte öğrendiğim hayat dersimdir :))

PelushPrenses PelushPrenses meslektaşım çok üzüldüm derdinize, geçen sene kendi büromu açana kadar işçi avukat olarak çalıştığım her yerde sürekli mobbing gördüm ve şahit oldum. Ki ben sivri dilliyimdir buna rağmen...

Avukatın meslektaşına yaptığı eziyet başka hiçbir meslekte yok.

Sadece şunu hatırladım, 2013 yılında çalıştığım bürodan beni pasifleştiriyorlar, ofisten çıkarmıyorlar, ceza dosyası vermiyorlar( ki ilgi alanım ceza) diye ayrılmıştım. Çalıştığım yerler arasında en yüksek maaşı aldığım yerdi. Ve ayrılcam deyince maaşıma zam yapmayı teklif ettiler :)) hiç anlamamışlar beni.

Neyse, bizim en önemli sermayemiz bilgimiz ve tecrübemiz. Kimsenin tecrübe edinme hakkınızı çalmasına, sizi itibarsızlaştırmasına izin vermeyin.

Bir de asla tanıdıkla ve akrabağ ile iş yapmayın, ne patron-işçi olarak, ne avukat- müvekkil olarak, bu da benim burnumu sürte sürte öğrendiğim hayat dersimdir :))
aynen öyle ben de bunu öğrendim. Kimseye de güvenmeyecekmişssin sen bi basla ben sana onu ayarlıcam burdan muvekkil getiricem, böle iş bağlıcam hepsi yalan sıfır yani kendi sansında kısmetinde ne varsa o olıyor

İşten ayrılın siz de. İş mi yok .. Serbest yaparsınız.. Ayrıca akrabalık var demişsiniz. Tam iliişkinizi bilmiyorum ama akrabalar sizin mobinge ugradıgınızı biimiyor mu biliyorlarsa ve onlar düşünmüyorsa sizi siz hiç düşünmeyin. Bilmiyorlarsa da söyleyin..

Back
X