Kusura bakmayin buna ben iyi anne demem. Niyeti cok iyi konu sahibinin hakkini yiyemem. Melek dedgimizin ete burunmus hali bu evet. Ama cocuklarini cabalatmadan herseyi hazir olrak ellerine vermek en yanlis seydir. En yanlis buyutme tarzi.Çok iyi bi annesin helal olsun hemde kendi anneligimi sorgularken okudum yazını ben daha yolun basindayim ama iyi bi anne olabilecekmiyim bilemiyorum ve çok uzuluyorum size gelince yeterince yapmissiniz yapacağınizi ve nasilsa butun maliniz mulkunuz oglunuza kalacak ama bu kadar kendinize guvendirmeseniz kendileride caba gosterseler herseyi kolay elde etmeseler daha kiymetli olur bence hem vermeyide teklif etmiş gelinin gönlü varmi bilemem ama çoğu vermem diye diretiyo gelininde iyi galiba mutlulugunuzun bozulmamasi dilegiyle
Evet bunu bende söyledim yazimi iyi okuduysan bende katilmiyorum zorluğu gormeli bunu en iyi oğlan kardesimle benim aramdaki farktan gorebiliyorum ama kadın iyi niyetiyle hep destek olmak istemiş elinden geleni yapmis hakkinida yememek lazim ne anneler varKusura bakmayin buna ben iyi anne demem. Niyeti cok iyi konu sahibinin hakkini yiyemem. Melek dedgimizin ete burunmus hali bu evet. Ama cocuklarini cabalatmadan herseyi hazir olrak ellerine vermek en yanlis seydir. En yanlis buyutme tarzi.
Kusura bakmayin ben ilk bi kac cumlenizi okdum simdi goruyorum son cumlelerde sizde aynisini demissiniz.Evet bunu bende söyledim yazimi iyi okuduysan bende katilmiyorum zorluğu gormeli bunu en iyi oğlan kardesimle benim aramdaki farktan gorebiliyorum ama kadın iyi niyetiyle hep destek olmak istemiş elinden geleni yapmis hakkinida yememek lazim ne anneler var
Herseyi onune sermek kotu gibi gorunebilir ama kisitlanmak ondanda beter içinde hep bi yerde kaliyo yapamadiklarin biraz imkan meselesi biraz gerikafalilik deyim ama zaman geçince heveste geciyo zaten ama hep bi yerde sizisi kaliyo yanlış bi davranista olsa bırak kendi istedigi olsun keske demesin içinde kalmasin tabi karsiliginda iyilikten maraz doğmadigi sureceKusura bakmayin ben ilk bi kac cumlenizi okdum simdi goruyorum son cumlelerde sizde aynisini demissiniz.
Herseyi onune sermek kotu gibi gorunebilir ama kisitlanmak ondanda beter içinde hep bi yerde kaliyo yapamadiklarin biraz imkan meselesi biraz gerikafalilik deyim ama zaman geçince heveste geciyo zaten ama hep bi yerde sizisi kaliyo yanlış bi davranista olsa bırak kendi istedigi olsun keske demesin içinde kalmasin tabi karsiliginda iyilikten maraz doğmadigi surece
illa alacaksanızda kendi üzerinize alın dünya halihepinize çok çok teşekkür ederim.bu akşam eşimle tekrar ve son kez bu konuyu konuşmayı düşünüyorum.sizin yazdıklarınızdan da okutacağım ona.her ikimizin de sanırım bazı gerçekleri görmesi gerekiyor.
bizi zorlayacaksa, ev almak fikrinden vazgeçireceğim onu.sizin gösterdiğiniz seçeneklerden,birini yapmaya ikna etmeye çalışacağım.
ayrıca hepiniz,düşünceleriniz de son derece haklısınız.diyorum ya kk.deki gençlerden çok şey öğreniyorum.hepiniz sağolun.
Pes artık oğlanla gelinde sorun var birazda onların ödemesi lazım .Beleşçiliği bıraksınlar.Hem hiç bir borçları yok ,düğünü siz yapmışsınız, kirayı siz ödüyorsunuz, altına arabayı veriyorsunuz, oğlan en az 2500 alıyor gelinde en az asgari ücreti aldıysa ne yaptılar bunca parayı .İnsan hiçmi kenara koymaz üstelik çocukta yokken.ben de gezip tozmalarına birşey demiyordum inanın.ta ki geçen hafta gelinim işten ayrılacağını söyleyip,tazminatını babasına vereceğini söyleyene kadar,şimdi eşim benim gözüme sokuyor.bak seninkiler,yine fotoğraf koymuşlar,annesi babası,kardeşleriyle kahvaltıdalar diye.
ayrıca,bir yıllık evliler,henüz bizi dışarıda bir yere götürmüş değiller.gitsek te hesabı ödeyen biz oluyoruz.kendi adıma bir beklentim yok ama yaşlı annem babam var,onalrı arada bir alın gezdirin,bir yerlere götürün diyorum.zorlamayla birkaç kez yaptırdım ama onda da yanlarında ben varsam,hesap ödeyen ben oluyorum.üstelik anneanne ve dedeye çok düşkündür benim oğlan.
evet şu son bir hafta da ne kadar çok yıprandığımı anladım.meğerse,herşey benim idare etmemle ,sakin gidiyormuş.her iki tarafta,içten içe hesap yapıyormuş.eşim niye bu kadar kinlendi,bilmiyorum.erkek kardeşi,yani kaynım mali müşavir ve mali konularda,eşim ona danışır,sanırım o biraz akıl verdi.
kendisinin ezildiğini düşünüyor,ya da dünürümüz kendiyle yaşıt,on yıldır emekliymiş,dört çocuğu var.ama rahat bir adam,çoluk çocuk düşünmez,onu mu kıskandı nedir?ben çalışıyorum onlar geziyor,derdine düşmüş.bir de geçen gün,gelinin babasının doğum gününü kutlamak için dışarıya götürmüşler,yemeğe,fotoğrafı da paylaşmışlar. bizimkinin kini de telefonla kutlamışlardı.buna da bozulmuş olabilir.
ilerisi için bir eviniz birde emekli maaşınız olsa yeter.inşallah. bunu araştırmasını isteyeceğim,eşimden.en azından,bireyselden çıkarım alacağım parayı da buraya eklerim.bakayım.emekli olayım,her ay sabit bir param olsun çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?