ben de mükemmel değilmişim.

hepinize çok teşekkür ederim.tek tek cevap yazamadım.eşimle çıktık,konuştuk biraz neler yapabileceğimize dair.

eşim eski kafalı insanlardan,hep bir ev alma,arsa alma sevdası var.3 kuruş eline geçerse,hemen para harcanmasın,birşeyler alayım,düşüncesinde.ama bizim de hayatımız geçti,bunları anlattım.hersene tatile gitmek istediğimi,hatta sene de birkaç kez gitmek istediğimi söyledim.
o da bana elindeki parayla yazlık almayı teklif etti.(hala yatırım yapma derdinde)kabul etmedim.evet bir ev alınacaksa,benim istediğim yerden,benim üstüme alınacak.çok fazla da kredi çekmeyeceğiz.yettiği kadar birşeyler bakacağız.eksik kalırsa,az bir miktar çekeriz dedik.
onlar da isterse orada,isterse ilk alınan evde oturacaklar.bunun haricinde ileri de çocuk falan olursa,yapmam gerekenleri yaparım dedi.daha fazlasını yapmayacağız.oğlumu aradık.yarın araba bize lazım,anneannenleri ziyarete gideceğiz,onları alıp biraz dolaştıracağız dedik.sabah işten çıkınca,arabayı bize bırakacak.o arada biraz konuşacağız,gelecekle ilgili neler yapmayı düşündüklerini.

Aynı benim annem ne yazık ki

evet bugüne kadar konuşulmayan,üstü kapatılan sorunlar,bu olaylarla su üstüne çıktı.eşimin sabrını taşırdılar.

Ablacim eminim için rahatlamıştır biraz da olsa inan ben bile mutlu oldum böyle bir karar almanıza ömür kısa zaman geçiyor dilerim bundan sonra esinizle sağlıklı ve güzel anılar biriktirirsiniz ..

Sizi tebrik ediyorum sadece

Sevindim sizin ve eşinizin adınıza.Birazda kendiniz için yaşayın.Sizi zaten çok takdir ediyordum.

Herşeyin en güzelini hakediyorsunuz.

SSK yı da araştırın olur mu?Kısmet birde size ait bir maaşınız olursa harika.

hayir ablacim ne kiskanci
Sadece siz kendiniz tatile giderken bile kılı kırk yararken genclerin hele ki hayatta sizin kadar zorluk gormemisken hak etmişler gibi futursuzca harcamalarına ve kendilerine herseyin en iyisini layık gormelerine hayiflaniyorsunuz
Bu normal bir davranış
Bir de kizin ailesine soz verdik demissiniz ama.siz sözünüzu tutmamis değilsiniz ki?
Ev vermissiniz oturmuyorlar, o evin kirasini aliyorlar hatta kendi kiralarina yetmiyor diye siz takviye yapıyorsunuz yani ev alma.mecburiyetiniz hic yok

şuan eşim onlara biraz kızgın,bu yüzden kararlarının ne kadar arkasında durur bilemem.asıl merak ettiğim,oğlumla bu konuları konuşunca,nasıl tavır sergileyecekleri.

sgk borcunu da konuştum eşimle,60 000 tl borç çıkar dedi,bana abartlı geldi ama onu da araştıracağız.unkapanı sgk yakın bize önümüzdeki hafta içinde git sor bakalım dedi.

evet bunu da düşündük.nasıl olsa gelin işten çıktı,uzakta olsa gidip oturabilirler.oğlum en başından beri ben orada otururum gider gelirim ama eşim,3 araç değiştirmek zorunda kalacak diyordu.şimdi işten çıktı,otursunlar bakalım.teklif edeceğiz,bunu da.

şuan eşim onlara biraz kızgın,bu yüzden kararlarının ne kadar arkasında durur bilemem.asıl merak ettiğim,oğlumla bu konuları konuşunca,nasıl tavır sergileyecekleri.
Eşin kızmakta haklı hem beleş bir hayat sürdürüyorlar hem de adil davranmıyorlar.Bazende hatasını söylemek lazım yüzüne kızın babasına bu kadar ilgi alaka varsa size de olmalı.Aradaki dengeyi sağlayacak olan oğlunuz.

evet bugüne kadar konuşulmayan,üstü kapatılan sorunlar,bu olaylarla su üstüne çıktı.eşimin sabrını taşırdılar.

Umarım oğlunuzu kaybetmeden durumları çözersiniz. Sakince konuşup sizin açınızdan nasıl göründüğünü anlatmalısınız bence. "Maddiyatında değiliz" kısmının altı çizilmeli.

Bir de üzülerek söyleyeceğim ama oğlunuz gelininiz tarafından fena manipüle ediliyor sanırım. Eski konularınızdan okuduğum kadarıyla düğüne de hızlıca ikna etmişti oğlunuzu. Biraz tehlikeli buluyorum o sebepten.

Konuşmayı yapabilirseniz, bozulacağını ve mesafe koyacağını düşünüyorum. İnşallah öyle olmaz, bu zamana kadar yaptıklarınızın kıymeti bilinir, size de hak verilir.

Yazlığı sadece yatırım için düşünmeyin.İstanbulda yaşayanlar için bir nimet.Silivri size yakın.Çok güzel yer.Bekarken cuma akşamı gidip pazar akşamı gelirdim.Havam değişirdi resmen kafam dağılırdı.Gezmek istediğiniz yerleri yine gezersiniz ama bence bunu düşünün.Anneniz babanız içinde çok iyi olur.Orayı sevmeyen yaşlı emekli görmedim hiç.Arabayı istemek için sebebinizde olur.Sadece hafta sonları için bile imkan varsa almaya değer.

Siz kendiliğinizden yardım yapıyorsunuz sonra da zorunuza gidiyor gezip tozmalari yemekleri tatilleri vs

Evet bu kıskançlık

Helal olsun size ya biz açlıktan ölsek kayınpeder dönüp bakmaz geçinemeyecekseniz evlenmeyeydiniZ der

Oğlunuz kıymet bilmiyor sanırım, ben de tek çocuğum (kardeşim rahmetli) benim ailem de sizin gibidir ama ben ve eşim aileme nankörlük asla etmeyiz ve hep minnet duyarız

Ben bu konuda bir tavsiye veremem yaşım da küçük 23 yaşımdayım henüz, böyle bir yorum yazdım ben de işte okursanız :)

Allah sizi oğlunuzun başından eksik etmesin, sizleri de kimselere muhtaç etmesin

Teyzecıgım ogluna ev alma kendıne araba al derım ... bunu da bır gelın olrk syluyrum benım kv de bana ev aldı Allah razı olsun borcu bıtene kadar bzde destek cıkıyruz sımdı ıkı ıste calısıyr ve dıyor kı bu borc bıtınce bır tane daha alayım, ama benım gnlum razı degıl ona da alma dıyrum sanada alma dıyorum kendı annemde oksa onada da alma derım cunku hayat omrunu baskalarına harcayacak kadar uzun degıl sen bugun genclıgınde calısıp calısıp kendını yıpratırsın saglugından olursun yarın onlar senı hastaneye oflaya puflaya goturur ... buyuzden oglun dahı olsa baskası ıcın saglıgından vazgecıp muhtac olacaksan saglıgının degerını bıl kımseye muhtac olma dıyorum hem senın hem esının kafası rahat olsun onlarda acık basının caresıne baksın valla hem sabahtan aksama kadar gezen tozan mınımum ayın 4 gunu dısarda yemek yıyen kahvaltısını dısarda yapan gelecek olan parasını baskasına veren bı aılenın durumu ktu degıldır masallah ıyı kazanyrlar demek tamam oglunu sevıyonda bunları da bı gor bı ıdrak et. hepınız aynısınız benım anamda asıktır ogluna

imkan ya ev olacak,ya yazlık.para kısıtlı.ben de isterim ama gidemem ki sıksık,babam 88 yaşında malesef uzun yola gidemiyor.hatta kısa yola bile gidemiyor artık.annem parkinson hastası.bir ayağım orada olmak zorunda,onları bırakıp biryerlerede gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…