Evlerden biri oğlunuzun adına, onun adına olacak ikinci evi mi alacaksınız yoksa önceki onun adına olan evi kendi adınıza mı geçireceksiniz?
Anladım o Zaman ev almanızda zarar yok, onların yardımlarını kabul edin. Altın falan artık ne veriyorlarsa. Üstüne onlardaki arabanızı satın, onu da ekleyin. Evi daha kolay alın. Daha sonra kendinizin kullanımına ait bir araba alırsınız ve onlara vermezsiniz.onun adına olan evde şuan ben oturuyorum.ola ki şartlar uygun olur da bir ev daha alırsak,benim ya da eşimin adına olacak ama onlar oturacak.
Siz harika bi kayınvalidesiniz. İnsanın duyguları olması kusur değildir, elbette evladınızın yanında olmayı istemeniz kıskançlık değildir. Kendinizi suçlamayın noolur.işte gücenmişim demek ki,bu sabah kendimi sorgularken buldum.gelinimin sosyal medyaya koyduğu,kendi ailesiyle ve oğlumla gittiği kahvaltıya,biraz kıskançlık,biraz gıptayla baktım. o yüzden mükemmel kayınvalide değilmişim,ben de kıskanabiliyormuşum diye düşündüm.
Kiskanc kayinvalide degil de gereginden fazla fedakarlikta bulunan kv sinizteşekkür ederim aynen öyle,15 yıl sonunda bu bayram tatile çıktık eşimle.o da bir pansiyon du.ve bir hafta sınırlı para harcamışızdır.onlar ise,beş yıldızlı otele gidiyorlar.
evet işte ben de kırgınım.onların sosyal medyada ki,gezip yiyip içme fotoğraflarını gördüğüm de kırılıyorum ve kendimi sorguluyorum,kıskanç kayınvalide miyim diye
sorulmadı,şöyle cevap vereyim.bu gecekondu;şu anda imarı durdurulan,kayma riski var denilen bir bölgede.öyle ki biz bile tamirat yapamıyoruz.ikinci katı,falan çıkmak yasak. haliyle mütahitler ilgilenmiyor ama bir trftan da imara açılırsa,ilk yaptıracağım yer olacak.çünkü yeri çok güzel,ve benim çocukluğum orada geçti.hala da kendi ailem orada yaşıyor.Gece konduyu nicin muteahhite vermiyorsunuz bu yorumlarda soruldumu bilmiyorum ama.
eşiniz haklı..
evleri uzaksa ve bu onları rahatsız ediyorsa kendi çözüm yollarını kendileri arasınlar..
oğlunuz evlenmiş kendi evini kendisi kendi sorunlarını kendisi çözmesi gerektiğinin farkına varması lazım..
ev almak istiyorlar ama gelin işten çıkıp parayı babasına veriyor sizede altınları mı teklif ediyorlar.. iyi baksınlar diye yapmıyorum tabi,hatta baksınlar istemiyorum.bu yüzden,muhtaç olacağım bir şeyo ev ikisinin olmayacak mı ?
sponsorları olmaya nereye kadar devam etmeyi düşünüyorsunuz ?
size saygı duyuyorum burada tanıdığım kadarıyla ancak şu en son cümleniz onlara muhtaç olma düşüncesi ile ilgili olan cümle hiç olmadı bence..
bütün bunları ilerde bize iyi baksınlar diye mi yapıyorsunuz anlayamadım açıkçası..
baksınlar diye yapmıyorum.tam aksine bu yaptıklarımdan dolayı,bana bakmak zorunda olmasınlar diye düşünüyorum.yani kendim için ben ne yapabilirim.benim annem babam yoksul insanlar,bana da hiç birşey yapamadılar.e ben onlara seve seve yardım ediyorum,zorunluluktan değil.eşiniz haklı..
evleri uzaksa ve bu onları rahatsız ediyorsa kendi çözüm yollarını kendileri arasınlar..
oğlunuz evlenmiş kendi evini kendisi kendi sorunlarını kendisi çözmesi gerektiğinin farkına varması lazım..
ev almak istiyorlar ama gelin işten çıkıp parayı babasına veriyor sizede altınları mı teklif ediyorlar..
o ev ikisinin olmayacak mı ?
sponsorları olmaya nereye kadar devam etmeyi düşünüyorsunuz ?
size saygı duyuyorum burada tanıdığım kadarıyla ancak şu en son cümleniz onlara muhtaç olma düşüncesi ile ilgili olan cümle hiç olmadı bence..
bütün bunları ilerde bize iyi baksınlar diye mi yapıyorsunuz anlayamadım açıkçası..
Keşke böyle bir söz vermeseydiniz, şimdi almazsanız önce göz boyadı sonra sözünü yedi durumuna düşersiniz.aslında paraları yok.biriktirmiyorlar ki.evleneli bir sene oldu.kenarda 100 liraları yok.bu süre zarfında gelinim de çalışıyordu.şimdi işten çıkıyor.bakalım ne yapacaklar.
evi almak zorunda hissediyor eşim,çünkü evlenmden önce,söz vermişti kızın babasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?