Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

bir arkadasımın tavsiyesi ile internetten bir serum aldım , fastlonghair.com , iki hafta gecti ve gozle görülür degisiklik yaptı, sac uzatmak isteyenlere tavsiye ederim,

Emily arkadasimizin onerdigi nem maskesini de yaptim sacima :)
Sacimin ortasindan itibaren uclarina kadar islattim ve elimde bulunan keratin bakimini surdum ve ördüm:)
Bir iki saat sacimda durucak..

[QUOTE="busracetinn, post: 38523635, member: 64259maşallah nazar degme var gibi[/QUOTE]
Kiz nasil yaptin bunu yaa hem uzun hem parliyo ay masallah nazar değmesin boyattin mi?

[QUOTE="busracetinn, post: 38523635, member: 64259maşallah nazar degme var gibi
Kiz nasil yaptin bunu yaa hem uzun hem parliyo ay masallah nazar değmesin boyattin mi?[/QUOTE]

çok teşekkür ederimmm :)
öyle böyle oluyor valla yeni bişe yapmadım benim saçım zaten boyalıydı ışıltı vardı hani farklı hiçbişey yapmadım sadece bu defa yağlar eklediğim şapmuanın yanısıra birde 1 aydır kullanmadığım kendi şampuanımdan uyguladımm

Mavi tisortlu olan ilk kestirdigim zaman,beyazli olani ise az önce çektim fakat iki ay once 3santime yakin kestirmistim saclarimi
canım bence saçların çok güzel maaşallah tabi uzun hali çok çok daha güzel olur

canım bence saçların çok güzel maaşallah tabi uzun hali çok çok daha güzel olur
Evet tatlim bu aralar hicbir bakim yapamiyorum ozel hayatmda buyuk skintilar yasadim ondan sonra finallerim basladi simdi de dişimden ameliyat oldum derken saldim iyice saclarimi:)

Evet tatlim bu aralar hicbir bakim yapamiyorum ozel hayatmda buyuk skintilar yasadim ondan sonra finallerim basladi simdi de dişimden ameliyat oldum derken saldim iyice saclarimi:)
Geçmiş olsun iyi olmuş iste o da saçlarına bi dinlenme dönemi olmuş boşver :)

Uzamiyo saclarimm

Eklentiler

• IMG_20150201_155224.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 112
Tatlibikiz kusura bakma da, sen zaten bu bakımları yaparak saçlarını bırak uzatmayı mahvediyorsun. Yağ üstüne yağ hap üstüne hap Ohoooo !!
Herkesin cildi, teni, hassasiyetliği farklıdır. Sana fayda eden şey onlara etmez, onlara fayda eden şey sana etmez. Ama ''Denemekten zarar gelmez.'' deyip bir bakıyorsun sonuç hüsranla bitiyor.
Benim saçlarım çok sağlamdır. Ama gel gör ki boya sevdam tuttu ve aylardır üst üste kızıl, karamel, altın sarısı çok kat kat boya yaptım. Tabi saçlarımın hızlı uzamasına alışmışım, sağlamlığına alışmışım.
Sonra baktım saçlarım dökülüyor. Aldırmadım hep geçer dedim. Yoook dinmiyordu geçer geçer dediğimde dip boyam çeneme kadar uzadı sen düşün artık. Sonra kestirmeye karar verdim boyalar yok olsun diye.. Bknz; ''Profil Fotoğrafım.''

Ama gel gör ki yine fayda etmedi hala dökülüyordu. Sonra saçlarım omuzuma gelince her sabah uyandığımda yatağımda tutam tutam saçlarımı görmek daha da canımı sıkmaya başladı. Ne uzuyor ne de gürleşiyor saçım oldukça azalmış ve olduğu gibi kalmıştı. Anneme durumumu anlattığımda ilk söylediği şey kına oldu !!! Ben tabi kokusu şu bu derken kabul ettim. 1,5 ay önce kına yaptım. Kınaya;
Soğan suyu
Yumurta
Zeytinyağı
Ezilmiş sarımsak
Karıştırdı annem. Saç diplerime ve saçıma tümden masaj yaparak uyguladı bunu saçımı sardı ve 6 saat bekledim. Yıkarken asla şampuan olmayacak zeytinyağlı sabun ile yıkanmalı. Ve saçlarım tutam tutam değil azar azar dökülüyordu. Ve yavaş yavaş uzadığını hissettim. Sonra geçen hafta yine yaptım bu kına dan, şimdi ise saçımdan 2 tane saç zor çıkıyor. O derece saçımı besledi ve uzattı. Kokuyu mokuyu gözüm görmedi sağlığım için direkt göze aldım ve sonuçları benim için inanılmaz oldu. Hap, ilaç ve bir sürü uzatmalı şampuanlar kullanmadım.
Sana hiç biri fayda etmiyorsa, bir doktora görün. Hormonlarına baktırmalısın ve kanını alsınlar test etsinler. Saçın bir nefes alsın bakımı, yağı bir kenara atmalısın.

Canim yorum yaZdigin icin tesekkur ederim cok tatlisin ayrica :)
Ben benim nalum olaydan beri yag falan surmuyorum aksattim iyi ce. Doktora da gidicem ama inan vakit dahi bulamiyorum..
Kinayi bende dusundum fakat kina ustune boya tutmaz diye biliyorum. Malum sac ne kadar yipransa da dayanamayip boyuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…