Saç Uzatma Yöntemleri ben de saçımı uzatıyorum (fotografli)

Ayyy aman yok siyah mi bi dahaa belki gelinligimde siyah boyatirim bilemedim simdi
Ben siyah saçlı fotografını çok begenmiştim canım aslında biliyor musun :) Benimde düğüne aylar kaldıı siyah deme sebebim bu yüzden işte en güzelii SİYAH :)

Ben siyah saçlı fotografını çok begenmiştim canım aslında biliyor musun :) Benimde düğüne aylar kaldıı siyah deme sebebim bu yüzden işte en güzelii SİYAH :)
Ya cevremdekiler de yakisririyor canm saol ama geri donmek istersem diye korkuyorum iste ama gelinligimde siyah tercihim olucak sanirim ya da koyu kestane :) gelinlikte en guzel koyu sac

OTE="eccmirr, post: 37492699, member: 633488"]Kesin dene inslh sendede ise yarar xx[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim

Zeytinyagimi biraz isittim ve saçimda su an dursun iki uc saat

Bakimlarimi da aldimmm

Eklentiler

• IMG_20141107_182902.webp
    258,7 KB · Görüntüleme: 148
Eda taspinarin ay kuyruğu sampuanini aldim umarm ise yarar bir de elidorun cikarttigi uzama serumunu aldim hadi bakalim..

Çörek otu yagi ve zeytinyagimi isitip sacima surdum dursun 3-4 saat

Eda taspinarin ay kuyruğu sampuanini aldim umarm ise yarar bir de elidorun cikarttigi uzama serumunu aldim hadi bakalim..
Canim at kuyrugu sampuani nasil memnunmusun ben suan sarimsakli habipoglu kullaniorum fena değil fakat degistirsemmi bundanmi alsam bide elidor saglikli uzayan saclar diye urun cikardi ya o seriyimi alsam

kuyruğu sat kuyrugu sampuani nasil memnunmusun ben suan sarimsakli habipoglu kullaniorum fena değil fakat degistirsemmi bundanmi alsam bide elidor saglikli uzayan saclar diye urun cikardi ya o seriyimi alsam
Elidorun o serisinin spreyibi aldm ben canm daha at kuyrugu sampuanim bitmedi henüz bir etkisini görmedim ama :)

Anladım bende kararsiz kaldim cok indan sorayim dedim elidorun o serisiyle alakali hic bilgi bulamadim desem yeridir at kuyruğu sampuaninida pek kullanan yok galiba sende aldim diyince sana sorayim dedim

[QUetkisini beyaz_31, post: 37878809, member: 96031"]Anladım bende kararsiz kaldim cok indan sorayim dedim elidorun o serisiyle alakali hic bilgi bulamadim desem yeridir at kuyruğu sampuaninida pek kullanan yok galiba sende aldim diyince sana sorayim dedim[/QUOTE]
Bi etkisini gorursem mutlaka haber veririm:)

daha evvel şampuan içerisine bepantene evigen ve doğum kontrol hapı koyarak kullandım faydasını gördüm ancak bekar olduğum için yeniden kullanımda doğum kontrol hapı konusunda tereddüt ettim.şuan sizinde bahsettiğiniz gibi bepanten evigen bemik dodex 4 lüsünü şampuan içerisine karıstırdım ayrıcada badem yağı ile ayrı bir şekilde karışım yaparak direk uygulama yapdım bakalım bunun sonucu ne olacak :)

Ben de ayni urunleri zeytinyagina karistirdim yarin ikinci kez kullanicam hic bduzlestirmiyorum bu surede uzuycak saclarimiz insallah:) bir onceki kullaniminda ne kadar surede ne kadarlik bir uzama kaydettin

1.5 2 cm vardı uzamanın yanı sıra saçın az oldupu noktalarda saç çıkmaya başladı benim özellıkle tepe kısmım seyrelmişti işe yarıyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…