- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Ayyy aman yok siyah mi bi dahaaBen ani kararlar veremiyorum canım işte :) Bi siyah düşünüyorum bi çikolata kahve yani almaya gitsem bile alamadan geri gelirim
Ben siyah saçlı fotografını çok begenmiştim canım aslında biliyor musun :) Benimde düğüne aylar kaldıı siyah deme sebebim bu yüzden işte en güzelii SİYAH :)Ayyy aman yok siyah mi bi dahaabelki gelinligimde siyah boyatirim bilemedim simdi
Ya cevremdekiler de yakisririyor canm saol ama geri donmek istersem diye korkuyorum iste ama gelinligimde siyah tercihim olucak sanirim ya da koyu kestane :) gelinlikte en guzel koyu sacBen siyah saçlı fotografını çok begenmiştim canım aslında biliyor musun :) Benimde düğüne aylar kaldıı siyah deme sebebim bu yüzden işte en güzelii SİYAH :)
Kesinlikle canımm :)Ya cevremdekiler de yakisririyor canm saol ama geri donmek istersem diye korkuyorum iste ama gelinligimde siyah tercihim olucak sanirim ya da koyu kestane :) gelinlikte en guzel koyu sac
Kesin dene inslh sendede ise yarar xxBirzcik tanidik geldi simdi :) ben bi arastirayim eğer gerçekten ise yariyorsa parasi gözüme gelmez
Canim at kuyrugu sampuani nasil memnunmusun ben suan sarimsakli habipoglu kullaniorum fena değil fakat degistirsemmi bundanmi alsam bide elidor saglikli uzayan saclar diye urun cikardi ya o seriyimi alsamEda taspinarin ay kuyruğu sampuanini aldim umarm ise yarar bir de elidorun cikarttigi uzama serumunu aldim hadi bakalim..
Elidorun o serisinin spreyibi aldm ben canm daha at kuyrugu sampuanim bitmedi henüz bir etkisini görmedim ama :)kuyruğu sat kuyrugu sampuani nasil memnunmusun ben suan sarimsakli habipoglu kullaniorum fena değil fakat degistirsemmi bundanmi alsam bide elidor saglikli uzayan saclar diye urun cikardi ya o seriyimi alsam
Ben de ayni urunleri zeytinyagina karistirdim yarin ikinci kez kullanicam hic bduzlestirmiyorum bu surede uzuycak saclarimiz insallah:) bir onceki kullaniminda ne kadar surede ne kadarlik bir uzama kaydettindaha evvel şampuan içerisine bepantene even ve doğum kontrol hapı koyarak kullandım faydasını gördüm ancak bekar olduğum için yeniden kullanımda doğum kontrol hapı konusunda tereddüt ettim.şuan sizinde bahsettiğiniz gibi bepanten evigen bemik dodex 4 lüsünü şampuan içerisine karıstırdım ayrıcada badem yağı ile ayrı bir şekilde karışım yaparak direk uygulama yapdım bakalım bunun sonucu ne olacak :)
Canim cok yormuyor musun saçını ? Bana öyle geldiDodex evigen zeutinuagi bemiks ve bepantene bugün basladi...
Canm cok sık yapmiyorum kiCanim cok yormuyor musun saçını ? Bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?