- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
Öyleyse Anne’i biraz örnek edinmelisin kendine. Ben de izledikten sonra komple değiştim :)
Ayrıca kapalılık güzelliğine niçin engel olsun? Instagramda bir sürü hijab fashion sayfaları var, izle onları, tarzını stilini değiştir. Eşarp takma mesela çok yaşlı gösteriyor, şal tak genç kız işi. Bir erkeği kendine aşık etmek diye bir şey yoktur. Sen kendin ol, karşıdaki sevecek seni eğer birbirinizin nasibi iseniz. Ve dediğim gibi insanlara potansiyel olarak bakma!
Önce arkadaş ol. Tanı. Belki senin hoşuna gitmeyecek bu sürecin sonunda?
Seni temin ediyorum bu sitede daha iyi kimse anlayamaz duygularını. Aynı şeyleri hissediyordum ben de. :)
Lafı cımbızlamadım,yazdığınızın birebir eşanlamlısını yazdım.
Bundan rahatsız olduysanız bir daha rahatsız olacağınız şeyler yazmazsınız,çok basit.
Size de iyi günler hanımefendi.
Senin bakış açına göre söylüyorum ; kapalılık çirkinlik değildir, açıklık da her zaman güzellik değildir.Kapaliyim ve çoğu kişi erkekler açık kizlari sever diyorlar.
Senin bakış açına göre söylüyorum ; kapalılık çirkinlik değildir, açıklık da her zaman güzellik değildir.
Sende eksik olan özgüven.
Bunun kapalılıkla ilgisi var mı, hayır. Ayrıca anlattığın gibi olmadığını, fakat yoğun bir özgüven eksikliğin olduğunu düşünüyorum.Ben çok çirkin değilim yüzüm pürüzsüz mesela. Ama yüzümde asimetri var
Vakit var daha dur.Bu ne acele.Olur insallah.iyi insanlarla karsilasirsin umarim cunku burnundan gelebilir hevesin kırılabilir20 yaşında üniversite öğrencisiyim
Bunun kapalılıkla ilgisi var mı, hayır. Ayrıca anlattığın gibi olmadığını, fakat yoğun bir özgüven eksikliğin olduğunu düşünüyorum.
Vakit var daha dur.Bu ne acele.Olur insallah.iyi insanlarla karsilasirsin umarim cunku burnundan gelebilir hevesin kırılabilir
Tabi ki sevilirsin. Sana tavsiyem sakın sırf yalniz kalmiyim diye biriyle sevgili olma. Birak yalnizligin tadini cikar ilerde zaten sevceksin de evlenceksin de. Sen okulunu bitirip isini eline almaya bak gerisi her türlü olur.20 yaşında üniversite öğrencisiyim
Vucutta kusuru olduğu halde ozguven patlamasi olanlar var.Bir gozunu kaybetmis protez olan birini taniyorum ve gorunen bir kusuru daha var. Ama ozguven patlamasi.Bir suru de kiz arkadasi olmus.zaten ozguven bunlardan bagimsiz olmaliki.o insanın içinde olan birsey.Kusurla alakasi yok.Cok da guzel bir kadini taniyorum ozguvenin zerresi yok.Gercekten bi asimetri var yüzümde. Bunu doktor da söyledi. Virüsten sonra tekrar gideceğim.
Özgüven sorunu da var.
umarım psikoloğa gidiyorsunduraksi halde üniversite öğrencisi olduğuna inanmıyorum
**dipnot : eski konularından tanıyorum
Konu dışında ama ne alakası var? Kapalı diye koca bulamamaktan korkani da ilk kez görüyorum. Kapanmada ki amacınız neydi ? Sanırım aile baskısı. Bence önce bu baskıdan kurtulunBen de öyle düşünüyorum çünkü kapalı olup gerçekten sevilenler var
Konu dışında ama ne alakası var? Kapalı diye koca bulamamaktan korkani da ilk kez görüyorum. Kapanmada ki amacınız neydi ? Sanırım aile baskısı. Bence önce bu baskıdan kurtulun
Bu nasıl bir kelime ya sevip sevilmeme basimizdaki tesettüre mi bağlıBen de öyle düşünüyorum çünkü kapalı olup gerçekten sevilenler var
Bu nasıl bir kelime ya sevip sevilmeme basimizdaki tesettüre mi bağlı
Ya siz yaş olarak çok kucuksunuz yada bizle dalga geçiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?