- 12 Mart 2018
- 119
- 102
- 13
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
kendime bir de olmasını istediğim kalıba sokuyor(meslek makam vs) hayal dünyamda bakanlarla bile görüşüp muhabbet ediyormus gibi yapıyorum..Hayalci diyelim biz buna
Çokta ilerlemesin ama bu durum sakıncalı gibi:)
Nasıl yani? Somut örnek verebilir misiniz?Zihninden senin düşünmediğin cevaplar da alıyor musun?
Nasıl yani? Somut örnek verebilir misiniz?
Ben senaryo yazıyorum.Ben deliyim galiba.Örneğin, sen "bunu böyle yapmamalıyım çünkü sonucu şu olabilir" diye düşünüp senaryo mu yazıyorsun
yoksa
İçindeki ses, "bunu böyle yapma çünkü sonuç bu olacak mı" diyor ?
Terazi burcuyum.Umarım normalimdir.Umarım.Hala aklım yerinde ama...Balık burcumusunuz? Hayal dünyanız geniş diyelim buna. Gerçekle hayali karıştırırsanız o zaman sakıncalı olabilir. Sadece öyleymiş gibi düşünmenin bir zararı olmaz sanırım
Gerçekle hayali karıştırmıyorum.Ama hayal dünyamda daha çok mutluyum ve özgürüm yükselenim balık olabilir çünkü alıngan ve duygusalım.Bence balık burcusun yada Yükselenin Balık :) Çünkü tüm balık burcu insanlara kendi dünyasında hayallerinde fazlaca ileriye gider yeni bir hayat yeni bir sen yeni insanlar kurar konuşur hayaller kurar ve kendi hayatına hayal kurması konuşması bittikten sonra devam eder .. Gerçekle hayali karıştırırsan sıkıntı :)
Ben senaryo yazıyorum.Ben deliyim galiba.
Bence bunu birçok insan yapıyor ve hiç de anormal bi durum değilBen yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?