- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Ben 30 yaşındayım, konu sahibi lisede gibi hatırlıyorum diger yazdiklarindan. Ben doğduğumdan beri böyleyim, geçeceğini sanmiyorum.Yasla değil kişilikle alakalı. Ünlü bir şarkı yazarı, sarki yazarken kendini farklı insanlarin yerine koyduğunu söylemişti. Bir kere kız arkadaşından ayrılmış. Kız buna bir söz söylemiş. Ben o kiz oldum ve bu sözün üzerine şarkı yazdım demişti. Bu hayal gücü bizi biz yapan şey. Kiminde çok kiminde az var. O diziler, filmler ,kitaplar ,şarkılar bu şekilde çıkıyor. Herkes kendi yaşadığını yazmıyor ki. Çoğu hayal ürünü.Kac yasinda oldugunuz sorusuna cevap alamadık ama?
Kıız ! Sen resmen beni anlatmışsın . Bende diyorum bu sadece bana mı özgü
Ben de terazi burcuyum . Burcumuzun getirdiği bir özellik bence . Creativite yani yaratıcılık .
Sanki o müziğin temasına kaptırıyorum kendimi :) Mesela üzgün konulu bir müzikte olmayan sevgilimden ayrılmış gibi triplere giriyorum .. ama böyle kafamda sanki onunla konuşuyorum intikam planları falan ilerliyo senaryo
Ama hayal olduğunu biliyorum ve bu hoşuma gidiyor . Sanırım gerçek dünyanın hoşnutsuzluğunun bir göstergesi bu kaçış .
Mesela böyle kıpır kıpır bir müzik kendimi ona kaptırıyorum sanki kırlarda yürüyen bir kız gibi ya da çok ünlü bir sanatçıymış gibi falan hissediyorum
Ya da bir film izlediğim zaman çok etkilemişse o karakter gibi davrandığımı fark ediyorum .
Biliyor musun bu aslında delilik falan değil . Aşırı hayalgücü . Ve bu bir nimet . En azından benim için . Mimarlık okuduğum için buna ihtiyacım var . Daha yaratıcı olabiliyorum bu sayede . Kendimi o tasarım binalarımın içinde çok rahat hayal edebiliyorum ve daha güzel işler yapabiliyorum
Bence fırsata çevir sende . Herkese nasip olmaz
30 lu yaşlarında birisi için buna kişilik özelliği diyebiliriz ama lise çağında bir kisiyi ele alırsak yasa uygun beklenen davranış olarak değerlendirebiliriz.Ergenlik döneminde olup da kendisini kâh İstiklal Savaşı'nın kahramanı,kah Endenozya da açlığa çözüm bulan kişi olarak hayal etmeyen var mı?Ben 30 yaşındayım, konu sahibi lisede gibi hatırlıyorum diger yazdiklarindan. Ben doğduğumdan beri böyleyim, geçeceğini sanmiyorum.Yasla değil kişilikle alakalı. Ünlü bir şarkı yazarı, sarki yazarken kendini farklı insanlarin yerine koyduğunu söylemişti. Bir kere kız arkadaşından ayrılmış. Kız buna bir söz söylemiş. Ben o kiz oldum ve bu sözün üzerine şarkı yazdım demişti. Bu hayal gücü bizi biz yapan şey. Kiminde çok kiminde az var. O diziler, filmler ,kitaplar ,şarkılar bu şekilde çıkıyor. Herkes kendi yaşadığını yazmıyor ki. Çoğu hayal ürünü.
Oooo ben müzik dinlerken evleniyorum boşanıyorum. Ogün biriyle tartistysam kafaya takip dinledgm muzigin şiddetine göre ağız burun kırıyorum. Diğer kurduğum hayalleri söylesem agziniz açık kalir:) sizden beterleri var:)))Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
Genelleme yapmasak. Ben tam balık kadınıyım bu saydıklarını yapmıyorum. Hayal kurmak neyse de, konuşmak vs yok yani.Bence balık burcusun yada Yükselenin Balık :) Çünkü tüm balık burcu insanlara kendi dünyasında hayallerinde fazlaca ileriye gider yeni bir hayat yeni bir sen yeni insanlar kurar konuşur hayaller kurar ve kendi hayatına hayal kurması konuşması bittikten sonra devam eder .. Gerçekle hayali karıştırırsan sıkıntı :)
17Kac yasinda oldugunuz sorusuna cevap alamadık ama?
Okurken ohhh be yalnız değilmişim havalarındayım.Ancak bu kadar sevinebilirdimKıız ! Sen resmen beni anlatmışsın . Bende diyorum bu sadece bana mı özgü
Ben de terazi burcuyum . Burcumuzun getirdiği bir özellik bence . Creativite yani yaratıcılık .
Sanki o müziğin temasına kaptırıyorum kendimi :) Mesela üzgün konulu bir müzikte olmayan sevgilimden ayrılmış gibi triplere giriyorum .. ama böyle kafamda sanki onunla konuşuyorum intikam planları falan ilerliyo senaryo
Ama hayal olduğunu biliyorum ve bu hoşuma gidiyor . Sanırım gerçek dünyanın hoşnutsuzluğunun bir göstergesi bu kaçış .
Mesela böyle kıpır kıpır bir müzik kendimi ona kaptırıyorum sanki kırlarda yürüyen bir kız gibi ya da çok ünlü bir sanatçıymış gibi falan hissediyorum
Ya da bir film izlediğim zaman çok etkilemişse o karakter gibi davrandığımı fark ediyorum .
Biliyor musun bu aslında delilik falan değil . Aşırı hayalgücü . Ve bu bir nimet . En azından benim için . Mimarlık okuduğum için buna ihtiyacım var . Daha yaratıcı olabiliyorum bu sayede . Kendimi o tasarım binalarımın içinde çok rahat hayal edebiliyorum ve daha güzel işler yapabiliyorum
Bence fırsata çevir sende . Herkese nasip olmaz
Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
Bütün büyük yazarlar, senaristler deli o zaman :) Tamamen normalsiniz ya da ben de tam zır deliyim. Ben de terazi burcuyum. Ben kendimi sevdiğin dizilerin, filmlerin içine ekstra karakter olarak ekleyip, kafamdan yeni bölümler çekiyorum. Beni çok rahatlatıyor.
Harikasın bence:)kendime bir de olmasını istediğim kalıba sokuyor(meslek makam vs) hayal dünyamda bakanlarla bile görüşüp muhabbet ediyormus gibi yapıyorum..
Bunların hayal olduğunu gerçek olmadığını bildiğin sürece bence sakınca yok. Amaaan zatem hepinşz biraz deliyiz. Bence bu kadarı çok değil.Ben senaryo yazıyorum.Ben deliyim galiba.
Heryere yetişiyorsunBence normalsin
Ya da ben de deliyim
Ne demiş ünlü düşünür İsmail YK:Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?