Ben deliyim?Bu adeta psikolojik hastalık.

Mutlu oluyorsan pek de sorun goremedim .

Bu devirde herkes bunalimda herkes mutsuz cunku.

Kendine gore boyle bir cikis yolu bulduysan bence devam et

Kac yasinda oldugunuz sorusuna cevap alamadık ama?
Ben 30 yaşındayım, konu sahibi lisede gibi hatırlıyorum diger yazdiklarindan. Ben doğduğumdan beri böyleyim, geçeceğini sanmiyorum.Yasla değil kişilikle alakalı. Ünlü bir şarkı yazarı, sarki yazarken kendini farklı insanlarin yerine koyduğunu söylemişti. Bir kere kız arkadaşından ayrılmış. Kız buna bir söz söylemiş. Ben o kiz oldum ve bu sözün üzerine şarkı yazdım demişti. Bu hayal gücü bizi biz yapan şey. Kiminde çok kiminde az var. O diziler, filmler ,kitaplar ,şarkılar bu şekilde çıkıyor. Herkes kendi yaşadığını yazmıyor ki. Çoğu hayal ürünü.

Ay ben balığım ve bu özellik bende hala var. Ne deliliği kardeş bu bence süper bir özellik. Mesela dün gece birden bana yüklü bir miras kaldığını hayal ettim (800 milyarın yeteceğine karar verdim ) sonra bir hayal ettim üffff bir mutlu oldum düşündükçe bir mutlu oldum zengin olsam bu kadar mutlu olurum zaman zaman konuşurum falan ben de ama süper yükseltir bu beni. Sonra mutfağa gider soğan doğrayıp yemek yapmaya başlarım önemli olan hayalle gerçeği ayırmak yoksa eğlenecek bi özelliğim var oh ne ala

İnanmazsın geçenlerde epey acılı bir müzik dinlerken o şarkıyı ölmüş sevgilime yazdığımı hayal edip bir ağladıım bir ağladım o sırada beni gören biri olsa yapar helvasını taziyeye gelir o kadar sonra sildim burnumu işime devam ettim

30 lu yaşlarında birisi için buna kişilik özelliği diyebiliriz ama lise çağında bir kisiyi ele alırsak yasa uygun beklenen davranış olarak değerlendirebiliriz.Ergenlik döneminde olup da kendisini kâh İstiklal Savaşı'nın kahramanı,kah Endenozya da açlığa çözüm bulan kişi olarak hayal etmeyen var mı?

Oooo ben müzik dinlerken evleniyorum boşanıyorum. Ogün biriyle tartistysam kafaya takip dinledgm muzigin şiddetine göre ağız burun kırıyorum. Diğer kurduğum hayalleri söylesem agziniz açık kalir:) sizden beterleri var:)))

Genelleme yapmasak. Ben tam balık kadınıyım bu saydıklarını yapmıyorum. Hayal kurmak neyse de, konuşmak vs yok yani.

Okurken ohhh be yalnız değilmişim havalarındayım.Ancak bu kadar sevinebilirdim

Bence normalsin
Ya da ben de deliyim

Normalsiniz bence. Ben de bunu çok yaparım yalnız kalınca hayal dünyamda olurum bi müddet. Bence bir sorun yok.

Ben de çok yaparım ya bunu ve benim de yükselenim terazi

kendime bir de olmasını istediğim kalıba sokuyor(meslek makam vs) hayal dünyamda bakanlarla bile görüşüp muhabbet ediyormus gibi yapıyorum..
Harikasın bence:)

Merak etme ben de senin gibiyim. Hatta bu konuyu okuyunca yalnız olmadığıma sevindim. Deli değilsin korkma. Hayalgücün zengin diyelim :)

Detaylandırmak gerekirse ben de siyasilerle sohbet ederim. Kadın haklarını savunurum (güya meydanda konuşma yaparım). Bazen adli hekimlik yapıp otopsiye girerim. Bazen avukat olurum. Cerrah olurum. Bazen yolda gördüğüm adamla yılan hikayesi aşklar yaşarım. Kurarım da kurarım yani:)

Sanırım hepimiz deliyiz Bende de var beni müzik dinlerken görenler aşk acısından öldüğümü zannedebilirler hatta gözlerimden yaşlar akar Bir de ben sürekli kafamın içinde kendimle deli gibi kavga ederim. Gerçek dünya ile hayaller karışmadığı sürece bence sıkıntı yok yaratıcı işler yapabilirsiniz.

Ne demiş ünlü düşünür İsmail YK:
Akıllı olup dünya kahrını çekeceğine, biraz deli ol dünya senin kahrını çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…