- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Sanırım bütün teraziler deliyiz.Okurken ohhh be yalnız değilmişim havalarındayım.Ancak bu kadar sevinebilirdim
Heryere yetişiyorsun
Ben yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
aynı topikler ilgi alanımız demek ki sisterım
aynı topikler ilgi alanımız demek ki sisterım
Bu konuda yanlız olmadığıma sevindimDirek teşhis koymayım yahu. Hayal kurmak sizi mutlu ediyorsa; günlük hayatınızda bu hayaller size zarar vermiyorsa neden deli olasınız? Siz en azından hayalinizde konuşuyorsunuz. Ben kendimi geçtim eşyalarla sohbet halindeyim. Mesela havluya neden birkaç saat içinde kirlendiğini sormak bence çok mantıklı. Ya da bulaşık makinesinde yanlış yerde duranlara kızabiliyorum. Klinik vakayim o halde
Bu konuda yanlız olmadığıma sevindim
Sanırım yaşınız genç yani ergensiniz ve bu çok normal, keşke herkes hayal kursa ve hayalleri doğrultusunda çalışaaBen yalnızken ve müzik dinlerken hayal dünyasındaa yaşıyorum.Karşımda olmasını istediğim kişiyle sanki o varmış gibi kendi kendime konuşup muhabbet ediyor gibi yapıyorum ve bunu müzik dinlerken yapıyorum dahası muhabbete de hayallerime göre karar veriyorum
Sanırım ben deliyim
ay cok guldum bekarken cok kurardim bu hayalleriBeni anlatmissin hele okul donemlerimde gece olsada hemen yatsam hayallerime devam etsem diye dusunurdum. Hala cogu gece yattigimda muzik olsa da olmasa da hayal kuruyorum. Bazen muzikli anne babamin canezelerini dusunup hungur hungur agladigim zamanlar bile oluyor. Yengec burcuyum bende. Hareketli sarkilarda sahnede ben konser veriyormusum gibi hayal ederim falan. Genelde herkes askimdan olur pesimden kosar :) gercekte olmayan seyler işte :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?